Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Yamayla yapay zekanın düzeleceğini sanmak

Yamayla herşey düzelir oyundaki
  • Senin kafaya sahip olmayalim gerisi duzelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de oyunun efsane bi pre-order teması var. Hayran kaldım
  • Vay be yıl 2003 ünv yeni başlamışım mafia oyunu oynardık yurtta 13 yıl sonra başka bir oynunu başka bir yaşta tatmak varmış.

• Firma çıkış tarihi öncesi inceleme diskini dergilere göndermeme kararı almış. Biraz can sıkıcı bir gelişme. İlk inceleme notlarını bekleyin, ön sipariş vermeyin bence

• Hangi psn hocam o Tr'de pre order falan yokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Hangi psn hocam o Tr'de pre order falan yokta.

Steam de 1 hafta kala ön siparişten kaldırmışlardı. Demek ki aynısını TR PSN de yapıyorlar. NBA 2K17'de de olduydu, 2K'ya özel bir şey olması gerek. Anlamsız açıkçası
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    sıkıntı var o zaman, midem bulandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su cimler olsun da baska birsey istemiyorum Saka bir yana, ilk ve ikinci oyunu oynamis biri olarak Allah askina nedir bu tema?

Mafia bu . 80 lerin acik dunya oyunu degil. Yada neyse 70 lerin. Tam hatirlamiyorum.

Giyersin takim elbiseni hatini bilmem neyini. Janti arabalarla alirsin eline thamson silagini, karsindaki takim elbiseli mafia adamlarini oldurursun.

Mafia denince aklima, takim elbiseli adamlar, olgun, sert bakan, fazla konusmayan, koltuguna oturdugunda sigarisini yakip , i hadn't quite well a childhood even though we hadn't powerful arse to protect ourself but now i ve made a promise Blah blah blah... Diye kendisini anlatan biri canlanir tipki ilk ve ikinci oyundaki gibi.

Ama simdi bakiyorum da vengeance odakli bir adama benziyor karakterimiz.Takim elbise yok. Janti adam da kendisi gozukmuyor. Bir ruhsuz karakter gibi. Ya sen guzelim 1930-40 li yillari birak boyle tema ya gec.

Bunun adi Mafia degil. Sanki Far cry blooddragon mu neydi boyle far cry ile alakasi olmayan bir oyun. Ayni ona benzetiyorum.

Oynanisi gectim, hadi iyi kotu neyse. Ama Eger konu mafia ise o takim elbiseli tema olmali. Kim bu oyunun directoru? Mutlaka degismis olmali. Cunku ac2 deki olay gibi bir insan o yaptigi oyundaki ekipden ayriliyorsa o oyun bitmistir. Simdi ki ac lere bakin bir de gecmisteki ac2 ye bakin.

Adam suikastci olmus yolun ortasinda faytonla geziyor. Ne anlamadim ben bundan. ayni sekilde Adam mafia olmus 2013 deki Franklinden bir gram farki yok. O genis tshirtleri giyse al sana franklin

Soyleki Mafia , mafia dir. Mafia gta degildir. Gta oynamak istersem Gider gta oynarim, gidip Mafia oynamam. Oyun dinamikleri grafikler hic onemli degil.. mafia 2 de cimler yoktu.. Ne oldu pasa pasa oynadik ama mevzu Mafia ise sokaga indiginde o kundura sesi gelecek

• Oyun spotlara geldi mi var mi bilen?

• Tamamen katılıyorum. Bir ihtimal üstümüzü değiştirme takım elbise veya daha ağır kıyafet giyme olanağı tanırsa oyun bize belki o hazzı yaşatabilir.

Ben ea nin yaptığı god father 3 de ki keyfi hala unutamıyorum. Remastred yapsalar koşarak alırım.

Yanına eleman almalar , baskın yapmalar vs bayağı o mafya havasını hissettiriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    Godfather 3 iyidi gerçekten. Mekanımda koruma yapan adamları kulağından tutup şamarlardım sesleri çıkmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Godfather 3 iyidi gerçekten. Mekanımda koruma yapan adamları kulağından tutup şamarlardım sesleri çıkmazdı

Godfather 3 yoktu bildigim kadariyla. Bahsettiginiz oyun 2

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Evet, diğer arkadaş deyince atlamışım

• Mafia'nın mafia olduğu oyun ilk oyundu. Ondan sonrakiler sokak serserilerinin hikayesiydi.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    US PSN'den ön sipariş verdim hocam.

• Bu oyuna ilgi niye bu kadar az? Kardeşlik konusunda bile tek tük ilan var. Pazarlık yapamıyorum o yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ah,1.oyun nasıl bir efsaneydi be

''Don salieri sends his regards''

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.