Şimdi Ara

Mağaza Açmak İstiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Arkadaşlar kardeşim için bir mağaza açmayı düşünüyoruz. Kendisi liseyi zorla bitirdi üstüne bi de nişanlandı...Derslerle falan arasi hiç yoktu..üniversite falan hiç düşünmedi...Biz de en iyisi ona bir mağaza açalım dedik. Benim aklıma elektronik eşyalar, oto teyp-ses sistemleri, cep telefonları falan geldi..Bi de kredi kartına taksit olayına girebilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum..Küçük ama gelişmekte olan bir ilçede yaşıyoruz..Genç nüfus artarak çoğalmakta. Şimdi size danışmak istediğim bu tür malları en ucuz maliyetle nerelerden edinebiliriz...Veya sizin aklınıza gelen başka bir faaliyet konusu var mı mağazacılıkla ilgili?...

• güzel kardeşim bence mağaza falan açmayın verin bi kaportacıya meslek öğrensin biras burnu sürtsün bak nası okumadığına pişman oluyo
  • aslında haklısın ama bu adam bir asi..durmazki..ben hatırlarım o anaokulna giderken bile kaçar geri eve gelirdi..yani şuan eskiye göre baya bi iyi..eski serseri arkadaş grubunu birakti galiba..hem nişanlanınca hayatını düzene sokma isteği bayağı bir arttı..
  • Arkadasim sunu soylemeliyim...Huylu huyundan vazgecmez...Benim de senin kardesine benzer bir amcam vardi...Babamin ona actigi dukkani 1 yilda batirdi...

Bence iyi dusunun, tasinin...Sonra pisman olmayin...
  • @bertaluka sen ne iş yapıyorsun ?
  • peki napıcaz biz bunu..bi fikrin var mı sum41..bunu nasil yola getiricez iş sahibi yapicaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

@bertaluka sen ne iş yapıyorsun ?

bende çalışmıyorum ama üniv. bbitirdim askerden geldim şimdi kpss ye hazirlanıyorum
  • ozaman berber bir iş açın hem kontrolün altında olur hem de aileden birisiyle işi genişletme şansınız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghhh -- 2 Haziran 2006; 18:32:49 >
  • Arkadasim durumunuzu tam olarak bilemiyorum...Onun icin saglikli bir yorum yapamam...Ama bence kardesinin yapisindaki insanlarin aklini basina genellikle hayattan yedigi kaziklar getirir...Bence ona karsi biraz daha acimasiz olmalisiniz...Yukarida arkadasin soyledigi gibi gerekirse sanayide calismali...

Ustelik anladigim kadariyla kardesinin yasi da cok genc...Bir magazanin sorumlulugunu kaldirabilir mi sorusu aklima geliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

ozaman berber bir iş açın hem kontrolün altında olur hem de aileden birisiyle işi genişletme şansınız olur

Gayet mantıklı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.