Conflagration Talent Requires Mage (Fire) Requires level 15 Fireball also applies Conflagration to the target, dealing an additional [ 20% of Spell Power ] Fire damage over 8 sec.
Enemies affected by either Conflagration or Ignite have a 10% chance to flare up and deal [ 1 + 40% of Spell Power ] Fire damage to nearby enemies.
Pyromaniac Talent Requires Mage (Fire) Requires level 15 Casting Pyroblast or Flamestrike while Hot Streak is active has a 8% chance to instantly reactivate Hot Streak.
Firestarter Talent Requires Mage (Fire) Requires level 15 Your Fireball spell always deals a critical strike when the target is above 85% health
tam olarak inglizce bilgim olmadıgı ıcın anlamadım ve wowloglar bakıyorum hep degısen bu talent oluyor acaba ne yazdıgı bana bırı cevırebılırım arastırdım bu arada ınglızcem olmadıgı ıcın anlıyamadım o mmo yada orjınal forumda yazanları
İngilizcem yok ama anladıklarım şuanlar; Conflagration: Fireball cast edersen Conflagration efekti aktif olur ve bu dot hasarı bırakır 8 saniye. Pyromaniac : Pyro ile flame atarsan 8% şansla hot streak aktif etme olur. Firestarter: Target 85% can üstüyse fireball crit şansını arıtırır. ------- Yanlışım varsa düzeltin öğreneyim bende :)
1. Fireball kendi damageinin üstüne +%20 dot hasarı verir (8 sn) , Yanan hedefler %10 şansla yakınındaki rakiplere %40 fire damage verir
2. Hot Streaklıyken Pyro yada Flamestrike kullanırsan %8 şansla hot streak ı direk bir daha kullanılabilir hale getirebilirsin insta işte anca bu kadar çevirebildim bro
3. Fireball hedefin canı %85 in üstündeyse kesinlikle crit vuruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme