Şimdi Ara

Mage 15 talent hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Talent
    Requires Mage (Fire)
    Requires level 15
    Fireball also applies Conflagration to the target, dealing an additional [ 20% of Spell Power ] Fire damage over 8 sec.

Enemies affected by either Conflagration or Ignite have a 10% chance to flare up and deal [ 1 + 40% of Spell Power ] Fire damage to nearby enemies.

Pyromaniac
    Talent
    Requires Mage (Fire)
    Requires level 15
    Casting Pyroblast or Flamestrike while Hot Streak is active has a 8% chance to instantly reactivate Hot Streak.

Firestarter
    Talent
    Requires Mage (Fire)
    Requires level 15
    Your Fireball spell always deals a critical strike when the target is above 85% health

tam olarak inglizce bilgim olmadıgı ıcın anlamadım ve wowloglar bakıyorum hep degısen bu talent oluyor acaba ne yazdıgı bana bırı cevırebılırım arastırdım bu arada ınglızcem olmadıgı ıcın anlıyamadım o mmo yada orjınal forumda yazanları

• İngilizcem yok ama anladıklarım şuanlar;
    Conflagration: Fireball cast edersen Conflagration efekti aktif olur ve bu dot hasarı bırakır 8 saniye.
    Pyromaniac : Pyro ile flame atarsan 8% şansla hot streak aktif etme olur.
    Firestarter: Target 85% can üstüyse fireball crit şansını arıtırır.
    -------
    Yanlışım varsa düzeltin öğreneyim bende :)
  • 1. Fireball kendi damageinin üstüne +%20 dot hasarı verir (8 sn) , Yanan hedefler %10 şansla yakınındaki rakiplere %40 fire damage verir

2. Hot Streaklıyken Pyro yada Flamestrike kullanırsan %8 şansla hot streak ı direk bir daha kullanılabilir hale getirebilirsin insta işte anca bu kadar çevirebildim bro

3. Fireball hedefin canı %85 in üstündeyse kesinlikle crit vuruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.