Şimdi Ara

Magic Find, Zorluk Seviyesi ve Legendary dropları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde hep tartışma konusu olduğu için aslında sıkça sorulan sorular kısmına alınması gerektiğini düşündüğüm konuyu normal başlık halinde size açıklamak istiyorum.

- Magic Find, Artık Paragon'la gelmiyor ve cap'i gene eskisi gibi 300'le sınırlandırılmıştır.
    - Magic Find eskisi gibi sizin her türden item'ın düşme olasılığı artırmıyor. Artık mavi item'ları eskisi olduğu gibi %100, rare item'ları %30, legendary ve set item'ları da ise %10 etkiliyor. Bunun anlamı şudur, örneğin %100 MF'niz var. Mavi item bulma şansınız %100, rare item bulma şansınız %30, legendary ve set item'ların düşme şansı %10 oranlarında artacaktır. Kısaca MF eskisi gibi değildir ve çok da kullanışlı olduğunu söyleyemem.
    - Magic Find veya Zorluk seviyesi item kalitesini (affix sayısı, affix'lerin rollandığındaki değer aralığını vs) etkilemiyor. Yani normal de oynasanız T6'da oynasanız düşecek leg item'ların kalite farkı yoktur. Normalde dünyanın en iyi rollunu atıp en iyi item'ı bulabilirsiniz.
    - Oynadığınız Act, kestiğiniz mob, Magic find miktarı vs bulacağınız itemların türünü, adını değiştirmez. "Ben bu leg'i şu Torment'te bu mobu şu şekilde kestim ve buldum" bilgisiyle istediğiniz leg'leri aramayın, önce araştırın. Fakat bazı legendary'ler ACt'teki görevleri tamamladığınız takdirde cache'ten düşmektedir. Tabi bunlar istisnai durumdur.
    - Ayrıca sadece Torment zorlukta düşebilecek bazı itemlar vardır ve listesi linkte mevcuttur:http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133

Not: İlave durumlar ve sorularınız olursa buraya eklemeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 1 Nisan 2014; 15:54:13 >

• Bilgiler güzel, teşekkürler. Yalnız oyunda yeni legler sadece tormentte düşüyor yazıyor, benim anladığım kadarıyla alt zorluklarda düşenler eski leglerin level 70 hali sadece, siz zorluğa göre düşen item değişmiyor demişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bilgiler güzel, teşekkürler. Yalnız oyunda yeni legler sadece tormentte düşüyor yazıyor, benim anladığım kadarıyla alt zorluklarda düşenler eski leglerin level 70 hali sadece, siz zorluğa göre düşen item değişmiyor demişsiniz.

"yeni leg"lerle ilgili bir bilgi yazmadım. Hangi cümleden o anlaşılıyor değiştiriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Bilgiler güzel, teşekkürler. Yalnız oyunda yeni legler sadece tormentte düşüyor yazıyor, benim anladığım kadarıyla alt zorluklarda düşenler eski leglerin level 70 hali sadece, siz zorluğa göre düşen item değişmiyor demişsiniz.

"yeni leg"lerle ilgili bir bilgi yazmadım. Hangi cümleden o anlaşılıyor değiştiriyim.

- Oynadığınız Act, kestiğiniz mob, Magic find miktarı vs bulacağınız itemların türünü, adını değiştirmez.

Şu cümleden her türlü leg her zorluktan düşer anlamı çıkıyor bence.
  • quote:

quote:

quote:

- Oynadığınız Act, kestiğiniz mob, Magic find miktarı vs bulacağınız itemların türünü, adını değiştirmez.

Şu cümleden her türlü leg her zorluktan düşer anlamı çıkıyor bence.

tabi ki bunların hepsi level 70 olduğunuz sürecegeçerli, onu belirtmemişim.

• peki torment 3 de oynamanın normal zorlukta oynamaya avantajları nedir ?
  • bulunsun başkan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

peki torment 3 de oynamanın normal zorlukta oynamaya avantajları nedir ?

daha çok XP ve gold gelmesi, sınıflara özel legendary set item'lar sadece Tormentlerde düşmesi...
  • sınıflara özel setlerin tormentte düşmesi bence kesin değil.. hem wd ile hem de monk ile daha düşük seviyelerde hem inna hem de zunimassa düşürdüm.. hatta 2 akşam evvel monk ile blackthornes da düştü ama sınıf sayılmıyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

sınıflara özel setlerin tormentte düşmesi bence kesin değil.. hem wd ile hem de monk ile daha düşük seviyelerde hem inna hem de zunimassa düşürdüm.. hatta 2 akşam evvel monk ile blackthornes da düştü ama sınıf sayılmıyor sanırım..

ben bir blue'da okuduğumu hatırlıyorum, bulabilirsem paylaşırım, belki de dediğin gibi de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim.
  • Bazı leg ve set item'ların sadece torment zorluğunda düştüğüne dair blue post'u bnet forumlarında görmüştüm; lakin şu an işte olduğum için bnet forumları açılmıyor, engellenmiş durumda olduğu için linki buraya koyamıyorum.

Ayrıca, şunu yazmadan edemeyeceğim; leg ve set düşmesi matematik.
  • monk ile istesem de şu an için T1 bile oynayamıyorum.. bayağı zaman alıyor öldürmem.. ondan dolayı alt liglerde mücadele ediyorum.. ha tamam bazıleri Torment seviyesinde düşüyor olabilir kabul, ama hepsi değildir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Bazı leg ve set item'ların sadece torment zorluğunda düştüğüne dair blue post'u bnet forumlarında görmüştüm; lakin şu an işte olduğum için bnet forumları açılmıyor, engellenmiş durumda olduğu için linki buraya koyamıyorum.

Ayrıca, şunu yazmadan edemeyeceğim; leg ve set düşmesi matematik.

Master List of Torment-only Legendaries
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133

• Ben master yada expert seviyelerinde Tal Rasha kafalık ve Inna's pantalonunu düşürdüm.
  • http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10189299133

bu listedeki itemlar bounty demi yoksa normal act farmında mı düşüme ihtimali var ? yada her iki durumda da mı var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

peki torment 3 de oynamanın normal zorlukta oynamaya avantajları nedir ?

daha çok XP ve gold gelmesi, sınıflara özel legendary set item'lar sadece Tormentlerde düşmesi...

sınıflara özel legendary ve set itemler normal sevide bile düşüyor.hatta torment sevıyeye gelındıgınde oransal olarak yazıyor,tormentten normale cektıgınızde o oran kayboluyor,ama yınede item dusuyor,orda bi bug gibi bisey var halledemediler daha.
  • paragon mf'i etkilemiyor deniyor ama oynadıgımdan beri bana MFlı item hiç düşmedi. peki bu mfyı ben nerden arttırabilicem paragon level ile artmıyorsa??
  • Benim merak ettiğim şey leg drop oranlarının Torment 1-6 arasında ne kadar değiştiği.

Blue post ile onaylandı arttığı ama nedense artış oranını inatla paylaşmıyor Blizzard.
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    kafaya sarı gem takabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Benim merak ettiğim şey leg drop oranlarının Torment 1-6 arasında ne kadar değiştiği.

Blue post ile onaylandı arttığı ama nedense artış oranını inatla paylaşmıyor Blizzard.

evet paylaşmıyorlar... Arttı diyor başka bir şey demiyor. Sormak lazım forumlarda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.