Şimdi Ara

Magic Find, Zorluk Seviyesi ve Legendary dropları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Benim merak ettiğim şey leg drop oranlarının Torment 1-6 arasında ne kadar değiştiği.

Blue post ile onaylandı arttığı ama nedense artış oranını inatla paylaşmıyor Blizzard.

evet paylaşmıyorlar... Arttı diyor başka bir şey demiyor. Sormak lazım forumlarda..

Sadece şunu diyolar. Torment leveli arttıkça leg düşme oranı artıyor.

Bununla ilgili blue post var. Bulamadım şimdi. Arkasından kaç kişi sordu ne kadar artıyor en azından bir skala verin diye ama hiç oralı olmadılar bir daha.

Diğer yandan leg craft material düşme oranı artıyor mu mesela o hiç belli değil.
  • Şu The Legacy of Raekor sadece torment seviyelerinde mi düşüyor yoksa normalde de düşüren var mı ona göre uğraşacam,birde kafaya sarı gem takmak işe yaramıycak mı artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Nisan 2014; 22:55:14 >
  • Raekor torment drop.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 100 MF nasil yaptin yahu? nagelring var bende birde kafaya soket takiyorsun... 37 nagelring 39 soketten geliyor toplamda 76 oluyor... baska nerden aliyorsun?
  • Ben hala bu MF nin çok etkili olduğunu düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam 100 MF nasil yaptin yahu? nagelring var bende birde kafaya soket takiyorsun... 37 nagelring 39 soketten geliyor toplamda 76 oluyor... baska nerden aliyorsun?

bende 100MF yok şu anda, hatta hiç yok, zaten MF'nin pek faydalı olduğunu düşünmediğim için kullanmıyorum. Ama 2 çeşit yüzük var MF arttıran. Onun dışında set itemları var, set bonus olarak arttıran. Eski itemlar da var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.