Şimdi Ara

MAGIC RESIST MI BLOCK MU? + RANGER STIGMA AĞACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yan charım cleriği geliştiriyorum.bu arada youtube dan videolara bakıyorum.

adamlar tek başına eso son boss yapıyo.ben 2. bossu yapmak istiyorum ama sorun şu;

videolarda cleric kendini heallerken boss vursada skill dönmüyor.cleric skile devam edip kendini healleye biliyor.

bende ise tam healliyorum boss normal bi vuruş yapıyor(belli sürede vurduğu alan değil düz vuruş)

benim skill yarıda kesiliyor dolayısıyla yatıyorum.skillerin böyle düz vuruşlarda kesilmemesi için hangi taşları

kullanmam gerekir.benim aklıma magic resist veya block geldi.bunlardan birimidir değilse hangisidir.

cleric kullanan konuyu gerçekten bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

+ birde rangerda deneyimli arkadaşlar;

rangerda pvp için stigma ağaçlarından alt - üst hangisi sizce daha iyi

veya ağacı tam kullanma onun yerine şu stigmaları tak diyeceğiniz stigmalar varmı

yardım edeceklere şimdiden tşk ler iyi oyunlar...

• clericte bahsettiğin concentration. İtemlerden gelir taş basamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vital remains

clericte bahsettiğin concentration. İtemlerden gelir taş basamazsın.
    ranger üst ağaç git.. cleric ise skilinin yarıda kesilmesi concentration değerinin düşük olması. 1 dk cd si olan 700 concentration veren skilin var onun dışında yapacak bişeyin yok elin aşşağı iner concentration veren itemler giymen lazım. bide genelde skilin yüksek demage yersen kesilir. demek boss sana çok vuruyor setin iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

ranger üst ağaç git.. cleric ise skilinin yarıda kesilmesi concentration değerinin düşük olması. 1 dk cd si olan 700 concentration veren skilin var onun dışında yapacak bişeyin yok elin aşşağı iner concentration veren itemler giymen lazım. bide genelde skilin yüksek demage yersen kesilir. demek boss sana çok vuruyor setin iyi değil.

mob block lar ise cast bozulmaz yada %1 e falan iner ihtimali resistte imkansiz bozulmasi zaten

dandik mavi takilar var concentration veren onlardan kullanabilirsin iyi bi gear yapan kadar sonra block parry resistlemeye basladin mi iyi itemlarina geri donersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

mob block lar ise cast bozulmaz yada %1 e falan iner ihtimali resistte imkansiz bozulmasi zaten

dandik mavi takilar var concentration veren onlardan kullanabilirsin iyi bi gear yapan kadar sonra block parry resistlemeye basladin mi iyi itemlarina geri donersin

Alıntıları Göster
    Manastone olarak MR veya blocktan MR seçmelisin. Block bir işine yaramaz.
    Concentration yüksek olmalı. takıları falan hep concentration verenden tak. adı üstünde konsantrasyon, adamlar sana vurunca skillerin kesilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Manastone olarak MR veya blocktan MR seçmelisin. Block bir işine yaramaz.
    Concentration yüksek olmalı. takıları falan hep concentration verenden tak. adı üstünde konsantrasyon, adamlar sana vurunca skillerin kesilmez.

Alıntıları Göster
    Mr setin ayrı Block setin ayrı olacak glad templer karşi mr seti kullansan ne olacak . Clericde Bir block setin glad ve templer karşi cok işe yariyor.

Cleric dediğinni uzerinde pvp mr ,pvp block, pvp m.b--m.acc,pve armorları olacak .Tam bir cleric için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Mr setin ayrı Block setin ayrı olacak glad templer karşi mr seti kullansan ne olacak . Clericde Bir block setin glad ve templer karşi cok işe yariyor.

Cleric dediğinni uzerinde pvp mr ,pvp block, pvp m.b--m.acc,pve armorları olacak .Tam bir cleric için.

Oyunda kiminle ne zaman karşılacağın belli olmaz. Hayatını oyuna adayıp da 6 ayrı set yapmak yerine her karakter gibi 2 adet setin olması uygundur.

PvE: magical boost + hp

PvP: HP + Magic Res
    Özellikle PvP seti için concentration yüksek olması çok önemlidir.

karşıdan glad gelirse hemen apar topar set mi değiştiriceksin. ya da sanki çok fazla yer mevcutmuş gibi üzerinde 5 ayrı set mi taşıcaksın. komik olmayın.

• quote:

quote:

Oyunda kiminle ne zaman karşılacağın belli olmaz. Hayatını oyuna adayıp da 6 ayrı set yapmak yerine her karakter gibi 2 adet setin olması uygundur.

PvE: magical boost + hp

PvP: HP + Magic Res
    Özellikle PvP seti için concentration yüksek olması çok önemlidir.

karşıdan glad gelirse hemen apar topar set mi değiştiriceksin. ya da sanki çok fazla yer mevcutmuş gibi üzerinde 5 ayrı set mi taşıcaksın. komik olmayın.

Alıntıları Göster
    valla ne video lar izledim ne adamlar gördum. ve arkadaşlarimda var uzerlerinde sureklim min 3 set taşirlarki ihticaç ^^

hp set tamamen pve amaçlı pvp de fear ve silence yedikten sonra ne yapam cleric... Max mr gidecenki başarılı olasın.

• quote:

yanlis
    oyunda knock back stun gibi kavramlar magic olarak goruluyo mesela bi asasa karsi bi mr set daha iyidr kytelayabilirsin gladda da oyle block set bir tel rangerlara karsi iyidir onuda kytelamasi zor oldugundan ama ona bilr mr daha iyi gidiyo sebebi ise tum rangerlarda silence godstone olmasi
  • quote:

valla ne video lar izledim ne adamlar gördum. ve arkadaşlarimda var uzerlerinde sureklim min 3 set taşirlarki ihticaç ^^

hp set tamamen pve amaçlı pvp de fear ve silence yedikten sonra ne yapam cleric... Max mr gidecenki başarılı olasın.

benim cantada 4 ayri set var

block mr mb bide hepsinden olan

onlar beklenmedik durumlar icin ornek: 1 ranger 1 assas block +dp ile alirim

1ranger 1 glad gine block set
    ama 1v1 de cleric in ana olayi kyte
  • quote:

quote:

benim cantada 4 ayri set var

block mr mb bide hepsinden olan

onlar beklenmedik durumlar icin ornek: 1 ranger 1 assas block +dp ile alirim

1ranger 1 glad gine block set
    ama 1v1 de cleric in ana olayi kyte

Alıntıları Göster
    hmm anladım. siz işi gücü bırakıp sabahtan akşama oyun oynayıp 4 ayrı set dizen botlardansınız.

@saskurtcebe
    eğer normal bir insansan, cleric manastone built için benim dediğimi yapabilirsin. yok sen de diğer arkadaşlar gibi yemeden içmeden oyun oynayıp bir kaç set yapan biriysen onların dediği gibi her durum için ayrı bir set dizebilirisin.

• quote:

hmm anladım. siz işi gücü bırakıp sabahtan akşama oyun oynayıp 4 ayrı set dizen botlardansınız.

@saskurtcebe
    eğer normal bir insansan, cleric manastone built için benim dediğimi yapabilirsin. yok sen de diğer arkadaşlar gibi yemeden içmeden oyun oynayıp bir kaç set yapan biriysen onların dediği gibi her durum için ayrı bir set dizebilirisin.

mr set dizsin en iyisi o

ayrica 7 aydir oynamiyodum oyle ahim sahim itemim yok

hayatim seni ilgilendirmez ama madem sordun haftada 3-4 kere disari cikiyorum param bitincede oyun oynuyorum >)
  • quote:

quote:

@saskurtcebe

mr set dizsin en iyisi o

ayrica 7 aydir oynamiyodum oyle ahim sahim itemim yok

hayatim seni ilgilendirmez ama madem sordun haftada 3-4 kere disari cikiyorum param bitincede oyun oynuyorum >)

Alıntıları Göster
    cleriğin 3 ayrı seti olabilir. sorc ve sm için mr, fiziksel atak yapanlar için block, solo takılmak için m. acc+mb

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

cleriğin 3 ayrı seti olabilir. sorc ve sm için mr, fiziksel atak yapanlar için block, solo takılmak için m. acc+mb

Alıntıları Göster
    tüm cevaplara teşekkürler.öyle birden fazla set yapma gibi bi ihtimalim yok

dolayısıyla mr set yapıcam.herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

Bir cleric olarak pve ve pvp de kullanmak üzere 2 set yapmanı tavsiye ederim. zamanla yaparsın zaten. pvpde kullanacağın itemler ile pve de kullanacakların da farklı...

misal pvede -%enmity veren setleri kullanmalısın ki aggro çekme. pvpde ise bu özellik hiç bir işe yaramaz.

pvp için MR ve HP

pve için +magic boost ve HP kullanabilirsin. Manan yetersiz kalıyorsa mana bile basabilirsin pve setlere.
  • quote:

quote:

Bir cleric olarak pve ve pvp de kullanmak üzere 2 set yapmanı tavsiye ederim. zamanla yaparsın zaten. pvpde kullanacağın itemler ile pve de kullanacakların da farklı...

misal pvede -%enmity veren setleri kullanmalısın ki aggro çekme. pvpde ise bu özellik hiç bir işe yaramaz.

pvp için MR ve HP

pve için +magic boost ve HP kullanabilirsin. Manan yetersiz kalıyorsa mana bile basabilirsin pve setlere.

Alıntıları Göster
    zaten 2 setim var sayılır.fenris set ve silahım var bunu pve de kullanıcam

2 cond arena setin de 3 parçasını aldım.arena kalkanla warhammer da aldım

geri kalan parçalarıda tamamlarsam bu iş tamamdır inş

+ bu enmity ne işe yarıyor bu skilleri ne diye koymuşlar diye merak ediyodum hep

demekki pvp de değil mobları çekmemek için kullanılıyomuş

bu esnada bunuda öğrendim iyi oldu(inş enmity skilleri bosslarda işe yarıyodur deniycem bakalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saskurtcebe -- 18 Mayıs 2012; 15:51:34 >

• quote:

zaten 2 setim var sayılır.fenris set ve silahım var bunu pve de kullanıcam

2 cond arena setin de 3 parçasını aldım.arena kalkanla warhammer da aldım

geri kalan parçalarıda tamamlarsam bu iş tamamdır inş

+ bu enmity ne işe yarıyor bu skilleri ne diye koymuşlar diye merak ediyodum hep

demekki pvp de değil mobları çekmemek için kullanılıyomuş

bu esnada bunuda öğrendim iyi oldu(inş enmity skilleri bosslarda işe yarıyodur deniycem bakalım)

Alıntıları Göster
    platelerde +Enmity Boost boost olur agro almayı klaylaştirmak için diğerlerinde -Enmity Boost oluyor. ama Renger sorclar ne kadar -Enmity Boost olasan gene agro olıyolar yaprikları dps den

• quote:

platelerde +Enmity Boost boost olur agro almayı klaylaştirmak için diğerlerinde -Enmity Boost oluyor. ama Renger sorclar ne kadar -Enmity Boost olasan gene agro olıyolar yaprikları dps den

Alıntıları Göster
    mr set de bana saçma gelio neden mr set ? ranger dan silence yememek içinmi ? zaten sağlam sorclarda magic boost I skili ile 2000 m.acc oluyor. mr basınca sorcdan demage yemicenmi sanıosun. sm desen eğer sağlamsa üstü 2300 m. acc oluyor. git hp bas daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuwobe

mr set de bana saçma gelio neden mr set ? ranger dan silence yememek içinmi ? zaten sağlam sorclarda magic boost I skili ile 2000 m.acc oluyor. mr basınca sorcdan demage yemicenmi sanıosun. sm desen eğer sağlamsa üstü 2300 m. acc oluyor. git hp bas daha iyi

Alıntıları Göster
    Anuhart'da asmo oynuyor olma ihtimalin nedir?
  • quote:

hehe Saçmami eğer ec pvp set yapmayip 55 lvl eternal sete gidersen 2.3k mr yapabiliyorsun. Sorc 1k acc 30-40 sn ama onun mrsi oyun boyunca. Sm de 2k mr yaptin diyelim resist yecmediğin zaman ne kadar dmg atabilecen ancak başkalarına yen edersin.

Sırff 1 skill bile resist gecse adamı keserim diye glad mr set yaptim. etkisini bilemezsin bile.
    Cleric de hp set dersen pve de ok pvp gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 19 Mayıs 2012; 0:01:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.