Şimdi Ara

Makina türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet aleminde büyüyen bir site olan gizligeceler.com arkadaş bulma sitesi gün geçtikçe üye olan bay, bayan kişilerin artması ile arkadaş siteleri arasında kafaya oturmuştur. Kafaya oturmak derken lider olmuştur demek istedim. Ne yazık ki günümüzde öyle bir arkadaşlık siteleri var ki insanları bot, robot üyelerle kandırarak paralarını indirigandi yapıyorlar. Ama gizligeceler.com arkadaş bulma sitesi kaliteli yakalamış, gerçek bay ve bayan üyeleriyle adeta arkadaşlık platformu yaratılmış ve hızla artmaya devam ediyor.

Arkadaşlık sitelerinde gözle görülen bir artış sağlayan gizligeceler.com arkadaş edinme, arkadaş bulma sitesi janjanlı tasarımı ile üyelerini daha da kendisine çekiyor. Sitenin kullanımının da kolay olması hem üyeler için bir avantaj hemde yeni üye olacak bir kişi için çok kaliteli bir site olmasını sağlıyor.

Arkadaşlık sitesinden bahsetmişken makina türkiye sitesinden de bahsetmek istiyorum. Kullanışlı bir scripti olan makina türkiye sitesinin gün geçtikçe yaygınlaşan bir kalitesi var. Şirketler, firmalar makina türkiye sitesi sayesinde büyüyor. Makina türkiye sitesinin sunduğu avantajlardan yararlanarak şirketlerini büyütüyorlar. Sitede ki alışveriş sistemi çok güzel ve indirip kodlarının da her zaman olması bir iş makinasını al demek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendservice -- 16 Kasım 2011; 13:59:00 >

• İnsanda biraz utanma olur.İşyeri adresinizi tespit edeceğim,bana ve binlerce kişiye yolladığınız o ahlaksız SPAMların hesabını soracağım.Sizin yüzünüzden kız arkadaşımdan ayrıldım.
  • nasıl bir devletimiz var bizim, haberimiz olmadan bizi üye yapan, hergün onlarca mail gönderen, ahlaksız siteleri kapatacak bir makam yokmu. şerefsizler gelip bide donanımhabere reklam yazıyorlar. Allah belanızı versin sizin gibilerin. küfür etmemek için kendimi zor tututyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.