Şimdi Ara

Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir fotoğraf makinesi almaya karar verdim yakın zamanda fujifilm s2950 kullanıyordum fakat memnun kalmadım. Derslerim sebebiyle fazla vakit ayıramayacağım ondan bütçem kısıtlı malum öğrenciyim de. İkinci el 300-500 tl aralığında bir makine almak istiyorum. Aklımda bir kaç fikir var canon eos 450d,pentax k200d, nikon d40x ve birkaç slr like makine (canon ps sx150, sx40, panasonic fz50 vs.) Makro çekim yapmayı çok seviyorum eğer dslr alırsam lenslerlembirlilte çok pahalıya gelecek gibi geliyor. Megapixelinin de fazla düşük olmaması 10 ve üzeri olması lazım çünkü fotoğrafları bastırıyorum ve bazıları afiş için kullanılabiliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansinalioglu -- 24 Nisan 2017; 23:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afis isi olmasaydi sx150 derdim.

Makro seviyorsaniz dslr biraz maliyetli olur. Ama sinegin kili kivaminda degil de, detay cekimi derseniz dslr alinabilir.

Dslr siralamam 450d - k200d- 40x

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim önerebileceğiniz slr like var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansinalioglu

Cevabınız için teşekkür ederim önerebileceğiniz slr like var mı

Slr like/kompakt makinelere biraz uzak kaldim. O yuzden nokta atisi soyleyebilecegim bir cihaz yok. Ancak hepsi birbirinin aynisi sayilir.

Bu kategoride canon urunlerini basarili buluyorum.

Canon'un, manuel ayarlara da izin veren, dusuk megapixellik cihazlari sizin isinizi gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.