hocam opel alın 1.4 turbo alın parasına göre bedava arabadır... illa 35 bin derseniz classic 3 aksaya bakın dizel ya da 1.6 pişman olmazsınız..
Malesef maksimum 35bin TL'ye kadar çıkabilirim.
1 sene kadar önce sıfır clio alıp sattım. 10 bin km de ve sıfır fiyatı 37.500 iken 35.000 TL'ye vermiştim. Clio 0.9 iconun ilanı bence güzel. 1 sene sonra da zarar ettirmez. Arabanın donanımı çok iyi ayrıca arka camlar da otomatik, yani güncellenmiş hali. Ben bir de ilk partiden manuel olanlardan almıştım.
Derdin ekonomik olması ve zarar etmemek ise TDCI Focus almalısın. Çok yaktığı falan yok, nerden duyduysan unut. PSA grubunun motoru üzerindeki motor, Pug-Citroen-Mazda-Volvo 1.6 dizelleri ne kadar yakıyorsa aşağı yukarı o kadar yakar. Eğer LPG'li olmasına razıyım, Focus'tan biraz daha fazla yakabilir, Focus'tan daha da yüksek fiyata satabileceğim araba olsun diyorsan Civic hastası çok LPG'li Civic al. Premium-Elegance bulunur herhalde temiz.
opel alırsan 1 senede satmk istemezsin o yüzden japonn işi bişeler al..
2012 Model Auris almaya karar verdim, aracı alınca yorumlarımı yazarım.
Herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme