gizli bir isim ispanyol forvet geliyor anlaşma aşamasındaymış ligtv'de söylediler..
quote:
Orijinalden alıntı: ImperioN
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
Bence bu 6+2+2 sisteminin son 2 si yani tribunde oturacak oyuncuda gs en sansli takim nede olsa her hafta en az 2 sakat yabanciniz oluyor yani federasyon bence bu kurali sizin icin cikardi nerden bilsinler yabanci alamayacaginizi
biz satmadan almıyoruz işte napalım huyumuz kurusun.
Satincada alabildiginiz soylenemez gerci keske alabilseydiniz bikac oyuncu da belki 6 macda 2. Galibiyetinizi almaniza yardimci olurdu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Beni provokatörlükle suçlayanlar gelsinler ve görsünler mesajlar silinmeden
sadece "+ adebayor" yazdım ve sonucunda karpaty maçı konusu açıldı. gelsinler görsünler.
3. sınıf bir takıma elenip, gruplara bile kalamayıp, sonra burada kendini tatmin etmeye çalışırsan, her türlü konu açılır
Bu takıma Robinho şart. Q7 formsuz olduğunda, sakatlandığında, ya da iyi bi savunma tarafından kapanan takıma karşı iş yapamazsa bütün markaj Q7'ye olacak ve işimiz zorlaşacak. Robinho gelse nolacak? adamlar Quresma'ya mı markaj yapsın Guti'ye mi Robinho'ya mı? Sağdan soldan saldırırız.
Bi de şöyle bişey var... Holosko'yu vs gönderirsek hem Rob hem Makakula belki o zaman düşünülebilir sonuçta Makakula 3.5 milyon falan.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
quote:
sadece "+ adebayor" yazdım ve sonucunda karpaty maçı konusu açıldı. gelsinler görsünler.
3. sınıf bir takıma elenip, gruplara bile kalamayıp, sonra burada kendini tatmin etmeye çalışırsan, her türlü konu açılır
daha 2 yıl önce metalist den 4 yemediniz mi? demekki sadece bizde olmuyomuş. sen + adebayor yazdıgımdan kendini tatmin etmeyi çıkarıyorsan daha bişey söylemicem. hayırlı olsun robinho + makukula.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
quote:
daha 2 yıl önce metalist den 4 yemediniz mi? demekki sadece bizde olmuyomuş. sen + adebayor yazdıgımdan kendini tatmin etmeyi çıkarıyorsan daha bişey söylemicem. hayırlı olsun robinho + makukula.
İyi de senin canını böylesine acıtan şey nedir?
arkadaşın derdi nedir anlayan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
arkadaşın derdi nedir anlayan varmı?
transfersizlik galiba.diger nedenleri saymaya gerek yok
Avrupada iş yapmaz o yüzden gerek yok .
quote:
quote:
Lazım olursa Adebayor'u da alırız sıkıntı yapma,alternatifli kadromuzu daha kaliteli hale getirmeye uğraşıyoruz Başka bir şey yoksa kalabalık yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
gizli bir isim ispanyol forvet geliyor anlaşma aşamasındaymış ligtv'de söylediler..
bunlar ne ya.
bu adam tsl'den gitmesin abi. fener ne olursa olsun satmamalı. eğer satacaksa biz alalım yedek klübesinde otursun. çok seviyorum bu adamı ya
O tarz oynayabilen bobo var aslında takımda,üstüne birde makakula almak mantıklı mı bilmiyorum?
Ama iyi bir bitirici,ligde neler yapabildiğinide gördük zaten.Makakula-nihat ikilisi beklenmedik işler yapabilir.
Üşüyoruz reyiz
(Not: Bu üşüyoruz reyiz muhabbetini bilmiyorum nedir bu reyiz meyiz ?!)
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
bunlar ne ya.
bu adam tsl'den gitmesin abi. fener ne olursa olsun satmamalı. eğer satacaksa biz alalım yedek klübesinde otursun. çok seviyorum bu adamı ya
Özel pozlar bunlar hocam Gizli bir isim geliyormuş demiş ya hani gizlenmiş kendisi
Ulan guiza yine güldürdün beni :D
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Üşüyoruz reyiz
(Not: Bu üşüyoruz reyiz muhabbetini bilmiyorum nedir bu reyiz meyiz ?!)
Muhsin Yazıcıoğlu'nun Üşüyorum diye bir şiiri var, onunla ilgili ülkücüler reis diyorlar ona
rahat olun yalan haber.başkan ve kurmayları yabancı genç golcü peşindeler ;) kaynak sağlam.transfer çok çok gizli yürütülüyor
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
rahat olun yalan haber.başkan ve kurmayları yabancı genç golcü peşindeler ;) kaynak sağlam.transfer çok çok gizli yürütülüyor
Sırtını duvara verdiysen kaynak sağlamdır tabi
quote:
Lan en sonunda tepem attı. Yeter ya!! Yok şu olacak kaynak sağlam, yok bu gelecek kaynak sağlam, yok 2 yıldız geliyor kaynak sağlam, yok Robinho yarın burada kaynak sağlam. Ulan her 10 kişiden 5'i biri söylüyor ve hepsinin kaynak sağlam. Söyleyin şu kaynağı bizde bilelim. Kaynak sağlam, kaynak sağlam.
Edit: Bu laf sana değil. Kendine algılama ama bizi de düşünün. Fanatik Beşiktaş'lı olan birinin yaklaşık 1 aydır bir isim ortaya atılıp kaynak sağlam denilmesi bütün bünyesini mahvediyor.
quote:
Mümkünse 25 yaşını aşmamış, 1.80'den uzun ve yapılı bir forvet olsun... Özellikle şu 21 yaş altı milli takımlarda oynayan forvetlere neden bakmazlar anlamıyorum, hani ingiltere 21A milli takımından alamayız belki forvetini ama Hollanda, Arjantin, Brezilya (Bkz. Bobo 21A Brezilya milli takımı kaptanıydı), Almanya, İtalya, Fransa 21A milli takımlarında çok iyi ve gelecek vadeden forvetler var. Tamam sezonda 20 gol atmaz bu adamlar ama en azından Bobo kadar gol atacaklarına eminim...