Şimdi Ara

MALİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Maliye yazan var mı yada m-Marmara iktisat

• mirkoz M kullanıcısına yanıt
    ben yazdım kardeşim ama zor gibi duruyo gelmesi
  • marjinaall M kullanıcısına yanıt
    sıralaman kaç kafrdeşim
    139800 kardeşim ben genelde ikinci öğretimleri yazdım marmara iktisat iö istiyorum 19k var aramda
    inşallah gelir
    varmı sence ihtimal senin kaç bu arada sıralaman
  • ya şöyle bi ihtimal var.Bu sene sınıf öğretmenliği yazacak öğrenci çok.Millet ibbf yazacağıma sınıföğretmenliği yazarım diyor.Eğer sınıf öğretmenliği çok yükselirse ibbf bölümlerinin sıralamalarında düşüş olur.Ben 95 bindeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malatya Hukuk Bürosu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    senin zaten rahat gelir o zaman kardeşim. geçen senede sınıf öğretmenliğinde büyük düşüşler oldu bu sene geçen sene itistatta ise marmarada 30 bin düşüş olmuş bilmiyorum gelir mi artık
  • izmirdeki ve eskişhirdeki ünileride yazabilirsin . ben sadece istanbul ankara yazdım ama
  • bende istanbul istiyorum altına sadece uludağ ve kocaeli yazdım ama istanbulda okumak için çekoyu da yazdım
  • kardeşim bende çekoyu sona yazdım ama sonradan çıkardım. mezun olduktan sonra adam ne mezunusun diye soruyomuş çeko deyince o ne diyolarmış. İş imkanı olarak bence diğerlerinden zayıf
    Sırf ıstanbul ıcın ceko yazmıstım sildim dıger bolumlere gore sönük kalıyo 106kyım bnde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben en azından çeko okurken iktisat veya maliyeyi de bitirmeyi düşünüyorum aslında istanbul işletme ve marmara işletmeyi yazıcaktım biri avcılarda biri bahçelievlerde o yüzden vazgeçtim
  • Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    valla çeko istanbulda diğer bölümler arasında en sonda bazıları da diyor ki işletme ve iktisattan daha iyi aslında benimde amacım çeko gelirse bi bölüm daha okumak
    Isletme ıktısata gore daha sozel kalıyor hocam 3. 4. Sınıf derslerıne bak ıs guvenlıgı hukuk fılan ısletme ıktısat daha sayısal ekonomıyle ılgılı ıslerde daha avantajlı ha ılgın varsa hayırlı olsun tabıkı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 17 Temmuz 2014; 14:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    valla önceliğim zaten dediğim gibi iktisat aramda 19k var çekoyla ilgili güzel şeylerde duydum kötü şeylerde ama gelceğin 10 bölümü içerisinde 6. sırada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.