Marmaris' e giderken nasıl bir yol izlemem gerekir.
Merhaba Arkadaşlar
Marmaris e gideceğim fakat bayram telaşesi hangi yola gitsem hep trafik ama belki bildiğiniz ve ya önereceğiniz bir yol vardır diye size sormak istedim. Herkez gibi iş durumundan sebep 1 TEMMUZ akşamı yola çıkacağım 18/17:00 civarında trafiğin hit zamanında :)
Google de ve yandex de araştırdığımda iki yol seçeneği öne çıkıyor. Ben feribot ve yeni açılan köprüyü pek kullanma taraftarı değilim aksi bir durum söz konusu olmazsa.
Aşağıda detay yol tariflerinin resimlerini paylaşıyorum fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese şimdi den iyi tatiler ve iyi bayramlar dilerim.
Google map a göre
1 Yol:9 saat 32 dakika ve 740 Km *,30= 222,00 TL yakıt gideri (Ücretli geçişler vs. dahil değil)
2 Yol:9 saat 44 dakika ve 799 Km *,30= 239,00 TL yakıt gideri (Ücretli geçişler vs. dahil değil)
Ama Yandex de ise çok büyük bir fark var!
1 Yol: 9 saat 25 dakika ve 740 Km *,30= 222,00 TL yakıt gideri (Ücretli geçişler vs. dahil değil)
2 Yol: 10 saat 31 dakika ve 860 Km *,30= 258,00 TL yakıt gideri (Ücretli geçişler vs. dahil değil)
MANTIKLI OLAN YOL HANGİSİ ne hesap yaptım :)
Bayram üstü olduğu için her iki yol da sıkışık olacaktır...Sonuçta biri Antalya yolu,diğeri İzmir yolu...Rahat gitmek istiyorsan Yenikapı-Bandırma feribotunu öneririm...En şişik bölgeyi kolayca geçmiş olursun...
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
Bayram üstü olduğu için her iki yol da sıkışık olacaktır...Sonuçta biri Antalya yolu,diğeri İzmir yolu...Rahat gitmek istiyorsan Yenikapı-Bandırma feribotunu öneririm...En şişik bölgeyi kolayca geçmiş olursun...
fiyatları çok yüksek diye biliyorum.
BURDAN DA ŞUNU ANLIYORUM. TRAFİİİİİKKKKKKK HEPSİ DOLU!
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme