Şimdi Ara

Marmaris Tatil Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tek hacının yeri mi var daha başka nereler var :D mesela balık yemek için :)
  • Mehmed ocakbasini tavsiye ederim. Sariana mah. Yurtici kargo civarinda kimse sorsaniz gosterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    Balik yemek icin de barlar sokagi girisinde ki balikci ve yine o hizada sahilde binay cafeyi tavsiye edebilirim. Bu sene ki menu fiyatlarina bakmadim daha. Once bi bakim hangisi uygunsa ona girin

• _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında net bilgim yok biz arabayla gittiğimiz için bu konuda eksik kalsam da bu konu hakkında sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. Öncesinde Marmaris otogarı arayıp bu konu hakkında fikir edinebilirsiniz. Marmaris Otogar Tel : 0 252 412 30 37
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Plaja giriş için otelin verdiği kartlar gerekiyor yada otelde konakladığınıza dair bilekliğiniz. Bu olmadan otelin şezlonglarını kullanmanız zor ama denizden yüze yüze gidip çıkarsanız tabiki de kimse birşey anlamaz :) Selimiye 'de de heryerde şezlong olmasına rağmen ücretsiz şekilde kullanmanıza müsade edilmiyor.
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Doğan güneş teknesiyle yaptığım turdan memnun kalmıştım ama diğer turlara katılan arkadaşlarla görüştüğümde hemen hemen tüm teknelerin aynı yerleri gezdiğini öğrendim.
  • shotufuk kullanıcısına yanıt
    Dalaman Hava Limanınından orhaniye köyüne nasıl ulasabiliriz. Toplu ulaşım varmıdır. Pegasus ile gideceğiz. Şirketin servisi vs olurmu acaba. Haritadan baktım çok uzakmış 110km.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Ben biraz araştırdım fakat taksi dışında bir alternatif bulamadım , siz gitmeden önce telefon edip nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bilgi almayı deneyip bizimle paylaşırsanız rehber için güzel bir ekleme olacaktır.
  • shotufuk kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah deneyimimi paylaşacağım.

Benim bir sorum daha olacaktı. Bu tekne turları hakkında.

Bizde ailecek bir tekne turuna katılmak istiyoruz. Ancak bu teknelerin yüzme molalarında yüzme bilmeyenler ne yapıyor. Öyle teknede kös kös bekliyorlarmı. Heralde insanların suya girdikleri yerler boyu geçiyordur yüzme bilmeyenler suya giremez diye düşünüyorum. Ne çocuklar nede ben boyu geçen yerde yüzemiyoruzda o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 6 Temmuz 2017; 14:15:29 >
    Evet değişik bir soru oldu benim için :) açıkçası bilmiyorum diyecem ama şöyle bir gözlemim oldu. Biz tekneden atlarken oturanlarda vardı belki de dediğiniz gibi oturuyor insanlar yada yatıp güneşleniyorlar :)
  • Marmaris Akçapınar köyünde Meşhur Akçapınar tostçusu varmış. Arkadaşım Marmaris tatilinde o söyledi bende sizlerle paylaşmak istedim.
    Fiyatlar hakkında henüz bir bilgim yok ama bilgi geldiğinde yazıyı güncelleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Ben biraz araştırdım fakat taksi dışında bir alternatif bulamadım , siz gitmeden önce telefon edip nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bilgi almayı deneyip bizimle paylaşırsanız rehber için güzel bir ekleme olacaktır.

Dün gece dalamana iniş yaptık. Biz birader kendi aracını otopark a birakmisti. Bende yedek anahtar ile kendi aracımızla orhaniye köyüne ulaşımımızı gerçekleştirdik.

Ancak ufak bir gözlemde bulundum. Marmaris Fethiye ve civara otobüsler mevcut. Yani illa taksiye mahkum değiliz.

bu cevap kugutex arkadaşımıza yarayacaktır :) paylaşım için teşekkürler
  • yarından başlamak üzere turunç hotel resort a giriş yapıyorum, otomobilim ile gideceğim, tekne ile marmaris e geceleri geçmeyi düşünüyorum, izlenimleri buraya aktarırım.
  • Şu an orhaniye deyim. Dün marmaris merkezi gezdim biraz. Hacının yerinde yemek yedik. Kaleyi gezdik. Plajına sadece baktık. Plajı beğenmedim. Gerçi hertarafına bakamadım. Ama merkezdeki iyi değildi. Yanımızda annem de olduğu için fazla gezemedik maalesef.

Bugün bayır köyü sonrasında selimiyeyi gezdik. Bayır köyü aslında pekte gezmeye değecek gibi gelmedi. Çok küçük haliyle çünkü köy işte. Ama yaşanırmı yaşanır valla. Hemde biraz yüksekte olduğu için serindide.

Selimiye çok hoşumuza gitti. Özellikle arka tarafları ara sokakları on numara. Ama pahalı yer. Parası olana süper memleket. Havadan gelirim olsa yerleşirim valla o derece.

Yarında datça ve civarını gezmeyi düşünüyorum. Artık annemin ve çocukların dırdırına bi çare bulabilirsem.

• Datça eski evleri gezdik dün.

Harika bir yer arkadaşlar. İllaki gidin derim.

Dönüştede aktur mesire yerine uğradık. Oldukça güzel ve temiz bir yere benziyordu. Campingçilerde gayet mutlu görünüyordu.

o sıcakta nasıl geziyorsun?? full güneş.. aracın iyi olmalı.. biraz da denizden bahsetsen.. nereler sakindi, dalgasızdı falan? thanks...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

o sıcakta nasıl geziyorsun?? full güneş.. aracın iyi olmalı.. biraz da denizden bahsetsen.. nereler sakindi, dalgasızdı falan? thanks...

Valla haklısın çok sıcak. Ama aracım gayyet iyi. Seat ateca.

Deniz genelde heryer dalgasız burda. Çünkü hep dağlar denize paralel olduğu için her yer koy.

Mesela şu an Datça da kovanlık mesire yerindeyim. Aktur camping olarakta geçer.

Denizde gram dalga yok. İnsan yoğunluğuda az. Hafta içi olduğu için de olabilir.

hocam yarın marmarise gidiyorum. 1 hafta kalacağım. sen yeni gezmişsin sanırım tavsiye edeceğin yerler var mıdır konuda paylaşılanlar ilave olarak
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Valla selimiye çok güzel. Tam tatil havasına sokuyor insanı. Ama çok pahalı bir yer. Günü birlik gidip gezebilirsin. Köyün en sonunda tıpkı ölüdenizi andıran bir koy var. Suda gram dalga yok. Ve çok sığ. Yüzmek için epey açılman gerekiyor.

Birde selimiye nin girişinden bozburun yoluna girersen tam tepeden hem selimiyeyi hemde tüm koyu ayaklarının altında harika fotoğraflar çekebilirsin.

Datça tarafına yolun düşerse mutlaka eski Datça diye biryer var. Biz hayran kaldık valla.

Akyaka var orayıda gezebilirsin. Azmak çayında güzel fotoğraflar çekersin. Çayın her yerinden kaynaklar fışkırıyor.

Biz orhaniye köyünde kaldık. Kızkumu var orda. Denizin üstünde yürüyorsun. Birkerelik bu aktiviteyi yapabilirsin.

Ne biliyim valla şimdilik bunlar aklımda. Yine yazarım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 5 Ağustos 2017; 14:23:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.