< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
deluxe farkı 10 kostüm diyor o 10 kostüm standart sürümde kazanılmıyor mu acaba
-
Kazanılır hocam. Deluxe de direk açık gelir diye düşünüyorum diğer türlü saçma olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu anki kurla 33 dolara geliyor, yapıştırın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Insomniac games twitter hesabında deluxe'e özel demişti.
Hayatımız var olabilmekle, biz de buradayız be abi aloo demekle geçti ama kendi ülkemizde bile bize önem verilmiyorken yabancı bir şirkete neden Türkçe yok diye kızmak adil değil.Topluca hareket edilirse destekleriz tabii ki orası ayrı konu.
2007'den beri üyeyim hep aynı tartışmalar. Bunun bence satış poltikasıyla falan da alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Oyunlar pahalı olabilir ama kardeşlikle şöyle böyle TR'nin de satışları fena değildir.
2007 2008 yılında da bu bahane vardı o zaman hadi online oyunculuk konsollarda yoktu, millet ps2 korsan oynuyordu. Sonrasında ps3 ile baya kitle oldu ama yine satış sayısı bahanesi vardı.
Türkçe için uğraşan Sony Türkiye vardı bir ara ama iyi şeyler kısa sürer bu ülkede. İlk Türkçe oyunlardan sonra gerisi gelmedi.
Not: Durumu olan kaçırmasın. Eve gideyim düşüneyim bakalım demeyin bu fiyatlara çok zor bir daha. 2 haftada euro 3 4 TL artmışken çabuk olmayan kaybeder ytd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Haziran 2023; 16:17:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam kardeşlikle satın alınan oyunlar daha kötü. 10 bin satılacaksa iki hakka bölünüyor 5 bin’e düşüyor. Sonra bitirenler de satıyor, rakam yine 5 bin’de kalıyor.
Geçen haftalarda Alan Wake 2 satıldı 380 TL’ye, orada bile kaç tane kardeşlik ilanı çıktı. Kimse yok ırkçılık, yok Türk düşmanlığı var demesin. Satışlar düşük, özellikle 83 milyon nüfuslu bir ülke için çok düşük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşlik her yerde var aslında reddit bakınca onlar da mesela ucuza fırsatları kaçırmıyor. Tamam bizde kardeşlik daha çoktur ama 83 milyonun avantajı var. Ülke nüfusuna oranla az satılıyor ama başka ülkenin nüfusundan fazla da olabilir. 26 ülke varmış her dili bilmiyorum hangi ülkenin ama 26 dil için uğraşan adam Türkçe için de uğraşmalı. Bizdeki satışların ne kadar olduğunu bilemem ama denildiği kadar düşük olmadığını düşünüyorum.
Bende ps4 var, ileriki tarihte ps5 alacağım. Oyun da bu fiyattayken kaçırmak istemiyorum çünkü çıkışına kadar 2 bin liraya kadar yolu var. Şunu merak ediyorum: ben bu oyunu alsam ps5 alınca kullanabilir miyim? ps4 üzerinden alamıyorum, oyunu android ps app üzerinden alsam oyun çıkınca bir sorun olmaz değil mi?
-
Olmaz hocam niye olsun. Satın aldığınız hesaba PS5den giriş yapıp indirirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankaya baktım 833 tl provizyon da gözüküyor şuan böyle bir şey yaşayan var mı?
Yapı Kredi gibi bazı bankalar yurtdışı görüp kur farkı alıyor, garanti bankası direk TL fiyat kesiyor ben garanti kullanıyorum o yüzden , bankanın dolandırıcılığı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen yapı kredi ile aldım ama geçen ayda 389 a alan wake 2 aldım direk olan fiyattan çekti. Şimdi aradım bankayı dedim o zaman neden bir öncekinde kur farkı almadınız, kayıt oluşturdum yar etmem o 33 tl yi
Kostümler deluxe sürüme özel. Oyunda sonradan açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: dimontalesdeluxe farkı 10 kostüm diyor o 10 kostüm standart sürümde kazanılmıyor mu acaba
Evet marvel yüzünden. PS Türkiye ilk spider man zamanı sony tarafında sıkıntı yok, sıkıntı çıkaran marvel demişti ikna olmuyorlarmış.
PS TR rdr2 yide ps sürümünü Türkçeleştirmek istemiş. Rockstara teklif yapılmış biz karşılayalım oyun Türkçe olsun ona bile yok demişler. Bazı firmaları anlamak güç.
-
Bunun sebebi ne acaba ? Eğer anlattığınız gibiyse iki ihtimal var bencequote:
Orijinalden alıntı: HimurajutsuEvet marvel yüzünden. PS Türkiye ilk spider man zamanı sony tarafında sıkıntı yok, sıkıntı çıkaran marvel demişti ikna olmuyorlarmış.
PS TR rdr2 yide ps sürümünü Türkçeleştirmek istemiş. Rockstara teklif yapılmış biz karşılayalım oyun Türkçe olsun ona bile yok demişler. Bazı firmaları anlamak güç.
Çeviri işinin kaliteli olacağını düşünmüyorlar hiç uğraşmıyorlar bile. Halbuki inceleseler bu işin burada düzgün yapıldığını farkedecekler. Belki de kendi anlaştıkları çeviri firmaları var onlar da Türkçe hizmet vermediği için reddediyor ( bence yüksek ihtimal bu sebepten )
Ya da yöneticilerde bir Türk antipatisi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Her zaman söylüyorum Ubisoft, Rockstar Games ve Marvel oyunlarından Türkçe dil desteği beklemeyin adamlar ülkemize düşman.. Ben böyle düşünüyorum katılırsınız katılmazsınız ama bana göre tek sebebi bu.. Oyunun satış miktarı falan hikâye.. Ratchet & Clank'ı ülkemizde kaç kişi satın almıştır?.. Sokakta sorsanız varya o ne derler ismini bile duymamıştır bir çok kişi ama ne hikmetse Türkçe dil desteği var:)
Ayrıca Rockstar Games Red Dead Redemption II oyununda PC de Türkçe yama yüklemeyi bile engellemişti o derece gerisini siz düşünün:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 16 Haziran 2023; 17:50:21 >
-
Marvel's Spider-Man 2 Collector's Edition Paketi Hızlı satışlar ile gündemde.
İngiltere 13 Dakikada Tükendi!
ABD 31 Dakikada Tükendi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Haziran 2023; 18:33:53 > -
Demek ki hocam o zaman FIFA'yı çıkaran EA Sports yetkilileri Türk dostu ama Star Wars Jedi: Survivor çıkaran EA'ya bağlı Respawn Türk düşmanı. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X