Şimdi Ara

Masa modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar.Masamı modifiye etmek istiyorum ve çizmi yaptım nasip olursa önümüzdeki hafta baslamayı düsünüyorum.Sizinde fikrinizi almak istedim.
    Resim:
     Masa modifiye

• Ben olsam yapmazdim hocam anakarta zarar gelir.Ufak bi metelin anakartin legim yerlerine degerek kisa devre yapar ve kivilcimlar cikar masa yanar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan ve güzel fikir. Aydınlatma da düşünüyor musun?
    Bir de şu anki halinin bir resmini koyarsan çok iyi olur
  • Bu projeden vaz geçtim.arycanda66 hocamla baska bir proje üstünde fikir alısverisi yapıyoruz.Ortaya güzel projeler çıkıcagından eminim.
  • Arycanda masa yapıyor sen de mi masa yapacaksın yoksa? Masa olayı çok klasik oldu artık bence pano pc olayı çok daha iyi fikirdi.. ben de yapmayı planlıyorum bir ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Ben elimdeki masa üzerinde oynuyacagım.Arycanda66 ise masa yapıcak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Arycanda masa yapıyor sen de mi masa yapacaksın yoksa? Masa olayı çok klasik oldu artık bence pano pc olayı çok daha iyi fikirdi.. ben de yapmayı planlıyorum bir ara.

Evet hocam ben masaiçi MDF + karbon filberli yapıcam. aynen öyle hocam, bu masaiçi PC olayı yavaş yavaş moda olmaya başladı gibi. Kasa devri benim için kapanmıştır.

Artık eneymwalker arkadaşla ortaya bişeyler çıkaracağız.. Birbirimizin yaptığı projeleri detaylı olarak konuşuyoruz.
    Arkdaş sayesinde de 3D Modelleme öğrendim, Google sketchUp programına başladım. bugün 6-7 saatimi harcayarak ortaya güzel bir Modelleme çıkardığımı düşünüyorum. (Programı İlk defa kullanıyorum)
    eneymwalker arkadaşa bana 3D modelleme işini gösterdiği için tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

• Güzel gözüküyor
  • E hadi bakalım biz de merakla bekliyoruz projelerinizin hayata geçmesini. Sormak istediğiniz birşey olursa buradayım. İyi çalışmalar
  • Selam Hocam. Naptınız? Son durum nedir?
    Gönderdiğim resimlerden hangisine karar verdiniz?

• arycanda66 kullanıcısına yanıt
    Selam.Hocam monitör degistirip.Baslıyacaktım.Amcam hediye olarak gitmis led tv almıs monitor olarak kullanıyım dıye masayada zar zor sıgrı masada sadece mouse kadar bosluk kaldı masayı degıstırrsem yapıcagım.Yapıcak olan varsa çizmini yolluya bilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

Selam.Hocam monitör degistirip.Baslıyacaktım.Amcam hediye olarak gitmis led tv almıs monitor olarak kullanıyım dıye masayada zar zor sıgrı masada sadece mouse kadar bosluk kaldı masayı degıstırrsem yapıcagım.Yapıcak olan varsa çizmini yolluya bilirim :)

Hımm anladım hocam.
    Benim proje belli oldu. o masaiçi PC yi yapıcam inş.

Şu anda başka farklı projelerle uğrşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.