Şimdi Ara

Masa tasarlama , Bilgisayar parçalarını içinde barındıran Masa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Projem Bilgisayarı içersinde barındıran bir masa yapmak.

Şimdilik tasarım aşamasında sonra araştırma sonra uygulama aşamasına gelicek.

Şimdilik tasarladığım masayı gösteriyorum.

Masa tasarlama  , Bilgisayar parçalarını içinde barındıran Masa.

Arkadaşlar programı kullanmayı bilmiyorum ve sadece bukadarını yapabildm programı kullanabilsem tasarımı güzelce yapıcama ama işte olmuyor buda zamanımı çok alıcak anlamına geliyor ama başlamak bitirmenin yarısı demekse yarısını hallettim demektir.

Programla yapmak zor oluyor acaba kağıda mı çizsem diye düşünüyorum. Fikir ve akıl vermek isteyenler konuya yazabilirler.

• Programı kullanmayı bilmiyorsanız elinizle çizebilirsiniz.Ayrıca forumda yapılmış ve yabancı forumlardan alınmış örnekleri vardı.Fikir acısından inceleyebilirsiniz.Takipteyim bitirebilirseniz çok güzel olacak.
  •  Masa tasarlama  , Bilgisayar parçalarını içinde barındıran Masa.

Ancak bukadar yapabildim detaylara inemiyorum programı bilmediğimden. Ama basitçe taslak budur
  •  Masa tasarlama  , Bilgisayar parçalarını içinde barındıran Masa.

Arkadaşlar bunu nerde yaptırabilirim ?

Buna ek olarak Ayaklık yaptıracağım duvara montelemiyeceğimden ötürü.

birde nekadara patlar.

Sanırım malzemenin parlak olması için krom olması gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Aralık 2012; 23:47:44 >

• Dostum tam olarak senin istediğin gibi degil ama kendi masamdan bir örnek vereyim sana belki hoşuna gider

2 Adet şöyle ayak alıyorsun , Ayarlanabilir yükseklik 70-107 cm, ihtiyaca göre ayarlanır.İçinden masa tablasını duvara sabitlemek için aparatta cıkıyor
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/84609085/vika_byske_ayarlanabilir_ayak.aspx

Artık masa tablasınıda kendi istediğine göre bir marangoza yaptırabilirsin , yani içine bilgisayarını koyacagın şekilde , Senin çizdiğin şekilde masa sallanacaktır diye düşünüyorum + Cokta cirkin duracaktır o kadar büyük ayağa luzüm yok fikrimce bunlar gayet şık .

EDİT: Bu ayaklarda krom kaplamadır kendim kullanıyorum istediğin gibi parlak (:

EDİT 2: Duvara monteleyemiceğim demişsin o zaman şöylede olabilir , ŞÖYLE bir ayak tercih edebilirsin diğer attıgımdan pahalı olmaması için, + tekrar söylüyorum ayakların bu şekilde olması hertürlü senin çizdiğinden daha sağlam olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorrow123 -- 26 Aralık 2012; 23:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

Dostum tam olarak senin istediğin gibi degil ama kendi masamdan bir örnek vereyim sana belki hoşuna gider

2 Adet şöyle ayak alıyorsun , Ayarlanabilir yükseklik 70-107 cm, ihtiyaca göre ayarlanır.İçinden masa tablasını duvara sabitlemek için aparatta cıkıyor
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/84609085/vika_byske_ayarlanabilir_ayak.aspx

Artık masa tablasınıda kendi istediğine göre bir marangoza yaptırabilirsin , yani içine bilgisayarını koyacagın şekilde , Senin çizdiğin şekilde masa sallanacaktır diye düşünüyorum + Cokta cirkin duracaktır o kadar büyük ayağa luzüm yok fikrimce bunlar gayet şık .

EDİT: Bu ayaklarda krom kaplamadır kendim kullanıyorum istediğin gibi parlak (:

EDİT 2: Duvara monteleyemiceğim demişsin o zaman şöylede olabilir , ŞÖYLE bir ayak tercih edebilirsin diğer attıgımdan pahalı olmaması için, + tekrar söylüyorum ayakların bu şekilde olması hertürlü senin çizdiğinden daha sağlam olacaktır

Bunun handikapı var ayarlı olması iyi ama , bunu masaya nasıl tutturcaz ? Yani demem o ki ayaklığın çapı geniş masayı nasıl tutucak. Senin masanın resmini çekersen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 27 Aralık 2012; 5:47:01 >

• BENİM MASAM 195 CM UZUNLUGUNDA , SUNTA KALINLIGI 3CM ,GRAM SALLANMA YOK SÜPER TUTUYOR BU AYAKLAR , BENDE 2 AYAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

BENİM MASAM 195 CM UZUNLUGUNDA , SUNTA KALINLIGI 3CM ,GRAM SALLANMA YOK SÜPER TUTUYOR BU AYAKLAR , BENDE 2 AYAK

Hocam anlayamıyorum sizi nasıl 2 ayak ? Toplamda 4 ayak alınması gerekmiyor mu nasıl 2 ayak tutuyor Resim atmanız mümkünse çok yardımcı olacaktır.
  • klavye bozuk mouse ile yazıyorum o yuzden pek yardımcı olamadım sanırım . işte kötü kısmet telefonda bozuk resım koyamıyorum , masanın arkası duvara sabıt o yuzden sadece on tarafta 2 ayak kullanıyorum , o sekılde tabiki sallanmaz diyebilirsin ama en azından ortası asagı dogru gocer degilmi ama??? iste bu ayaklar COK SAGLAM TUTUYOR ANLATMAya calıstıgım o , hani öyle buyuk ayak yapacagına kıssadan hisse bunu kullan diyorum 4 adet alıp daha saglam ve şık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar Projem Bilgisayarı içersinde barındıran bir masa yapmak.

Arkadaşlar programı kullanmayı bilmiyorum ve sadece bukadarını yapabildm programı kullanabilsem tasarımı güzelce yapıcama ama işte olmuyor buda zamanımı çok alıcak anlamına geliyor ama başlamak bitirmenin yarısı demekse yarısını hallettim demektir.

Programla yapmak zor oluyor acaba kağıda mı çizsem diye düşünüyorum. Fikir ve akıl vermek isteyenler konuya yazabilirler.

adamlar daha önce düşünmüşler

http://www.youtube.com/watch?v=sLm2yprWNk4

http://www.youtube.com/watch?v=VletjNgBgZM

• Ünlü L3p Desk tasarımı bu. Bende yapmıştım bir hevesle proje havada kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Ünlü L3p Desk tasarımı bu. Bende yapmıştım bir hevesle proje havada kaldı.

Benimde hayalim bu Ama yanlış bilmiyorsam maliyeti 15.000€ gib birşeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow™

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Ünlü L3p Desk tasarımı bu. Bende yapmıştım bir hevesle proje havada kaldı.

Benimde hayalim bu Ama yanlış bilmiyorsam maliyeti 15.000€ gib birşeydi

15 mi yok deve

• Ben kasa ve dremel cakmasi cihaz dahil mod yapicam 230tl neden bu kadar pahali diyorum bide :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar Projem Bilgisayarı içersinde barındıran bir masa yapmak.

Bu projenin aynısını da ben de yapacağım. 6 Ay sonra askerden gelince kolları sıvayacağım inş.

Siz bu projeyi bitirdiniz mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.