Şimdi Ara

Masamı karbon fiberle kapladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

kendisi yapışkanlı zaten. pek zor olmadı. tek sorun kaplama 45 cm masa 60 cm di. ek yapmak zorunda kaldım. desenleri aynı hizaya getirirseniz ek olduğu belli olmuyor. bir de bende camın üzerinde kitaplık olduğu için sorun olmadı ama üzerine kitaplığı koymadan önce kayıyor. eğer cam da koyacaksanız ve masanın üzerinde kitaplık vb. yoksa kaymaması için başka bir önlem gerekebilir.

eline sağlık..

yanlız masadan cıkarmak istersen eğper cıkar mı bu meret?
  • Gayet güzel olmuş, bence her yerini kaplamalısın. Sadece üst zemin değil yani dolap, çekmece kapakları. Klavye - Mouse bölmesi..
  • aynı kaplamadan bende de var kaliteli değil çok cabuk boyaları gidecek .kaliteli olanalr var dokununca eline hafif doku hissi veriyor onlardan oclak mükemmel olur.dayanıklıda olur hem
  • eline saglık çok güzel olmuş
    kaplamayı temin etmek isteyenler şu linkten sipariş vere bilirler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27786495/mpage_1/key_karbon/tm.htm
  • çok muhteşem olmuş.. benimde böyle bir çalışma yapmam gerek :) eline sağlık.
  • Muhteşem olmuş bede kasamı kaplamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoman -- 19 Mart 2011; 21:26:00 >
  • G15in lcd ekranındaki şey ne orjinalinde olmayan bişey sanırım modun ismi falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

G15in lcd ekranındaki şey ne orjinalinde olmayan bişey sanırım modun ismi falan var mı?

g15in yanında gelen yazılımlardan hiçbirini kullanmıyorum ben
    resimdeki modun ismi sirreal. bir çok şeyi tek ekranda gösteriyor.

eğer g15in varsa bunun dışında şunları tavsiye ederim

gmsn: oyun sırasında msnde yazışabiliyorsun.
    mylcd: winampta ekranda şarkı bilgisi, şarkı sözleri falan yazıyor. klavye ışıkları ritme göre yanıp sönüyor.
    everest ultimate içindeki lcd modu: sıcaklık, frekans, işlemci-bellek kullanımı, fan dönüş hızları vb. veriyor.
    bir de fraps, media player classic ve bazı oyunların desteği var. bunları da biliyorsundur zaten

senin de bunlar dışında kullandığın programlar varsa yaz da biz de faydalanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 19 Mart 2011; 22:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

G15in lcd ekranındaki şey ne orjinalinde olmayan bişey sanırım modun ismi falan var mı?

g15in yanında gelen yazılımlardan hiçbirini kullanmıyorum ben
    resimdeki modun ismi sirreal. bir çok şeyi tek ekranda gösteriyor.

eğer g15in varsa bunun dışında şunları tavsiye ederim

gmsn: oyun sırasında msnde yazışabiliyorsun.
    mylcd: winampta ekranda şarkı bilgisi, şarkı sözleri falan yazıyor. klavye ışıkları ritme göre yanıp sönüyor.
    everest ultimate içindeki lcd modu: sıcaklık, frekans, işlemci-bellek kullanımı, fan dönüş hızları vb. veriyor.
    bir de fraps, media player classic ve bazı oyunların desteği var. bunları da biliyorsundur zaten

senin de bunlar dışında kullandığın programlar varsa yaz da biz de faydalanalım

Valla ben o lcd de orjinal programdakiler hariç bişey çalıştırmayı başaramadım mesela bir mod indiriyorum nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum veya çalıştırınca kendi programı hata veriyor lcd gidiyor o mylcd gmsn falan nereden bulurum ve nasıl uygularım ? Millet haberleri bile oradan takip ediyormuş ben hiçbişey yapamadım konuyla alakasız kusura bakma ama hazır görmüşken sorayım dedim

Edit:Mouselarda aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 19 Mart 2011; 22:56:47 >

• Güzel olmuş
  • bunu karbon fiber stickerla yaptın sanırım... bu stickerlar hakikaten karbon fiber mi yoksa karbon fiber görünümlü kağıtmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

bunu karbon fiber stickerla yaptın sanırım... bu stickerlar hakikaten karbon fiber mi yoksa karbon fiber görünümlü kağıtmı ?

Karbon fiber görünümlü kağıttır.
  • Düz kağıt gibi olanlardanmı yoksa dokulu kabartma olanlardanmı aceba ?
  • bu kabartmasız folyo.belli ediyor zaten kendini :).
  • Orta kalitede bir mavi folyoyla da benim portatif masam kaplı.Kenarları yuvarlak hatlı olduğu için düzgün kesemedim masanın üstünde hala ufak kabarcıklar ve bazı hata yerleri var ama soyulma konusunda oldukça dayanıklı çıktı.Üstüne sivri tırnakları olan kedimin çıkmasına rağmen 2 yerinde atma oldu sadece.Eğer yaptırmak isteyen varsa hiç düşünmesin yapsın biraz uğraştırıyor ama sonuç gayet tatminkar ;)
  • sahte ama güzel olmuş :)
  • Hoş duruyor ellerine sağlık.
  • güzel olmuş.bu arada klavyende güzelmiş. :D
  • güzel ama neden bu kadar parlak görünüyor.. eskimiş masama düşünebilirim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.