Şimdi Ara

Masamı karbon fiberle kapladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Masamın eski hali çok çizik, yanmış ve soyulmuştu şimdi çok şık oldu.

üstüne bir de kenarları törpülenmiş cam koydum. aslında bu kaplama malzemeleri cam olmadan da oldukça dayanıklı. üstüne sıcak çaydanlık koyup test etmişliğim var. fakat bir süre sonra ufak tefek kazalardan aşınıyor.

Masamı karbon fiberle kapladım

Hocam karbon sana kaça mâl oldu? Ben de almayı düşünüyorum bu kaplamalardan.

• Güzel proje hocam tebrikler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça patladı bu ? bende yaptırmak istiyorum
  • güzel olmuş
  • Güzel İşçilik
  • Kaliteli gözükmüş.Geçmiş olsun bu arada nazar deydi heralde
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

@Hobar hocam aynı olayı ben de yapmak istiyordum sizin konuya yönlendirdi bir forumdaş...

Sizin kaplama gerçekten çok kaliteli olmuş. Siz ne kadara almıştınız?
    Ben gittigidiyorda 127x100cm'ini 8,9TL'ye buldum oradan alacaktım. Markası 3m imiş sizinki ne idi?http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/karbon-fiber-folyo-siyah-1-kalite-100-127-cm-94651023

Cam çok güzel bir hava katmış bu arada gerçekten süper olmuş elinize sağlık

Bir de benim masada şöyle bir kabarma var acaba sıkıntı olur mu

Teşekkürler

Dediğim gibi ben camı çatlatmıştım daha önce.Çatlaklaradan sızan şekerli çayla beraber iyice berbat oldu. Söküp 3D tırtıklı olandan yapıştırdım tekrar. Ama cam yok şu an. Cam olacaksa kalitesinin pek bir önemi yok. tırtıklı olanlar gayet iyi oldukça dayanıklı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

@Hobar hocam aynı olayı ben de yapmak istiyordum sizin konuya yönlendirdi bir forumdaş...

Sizin kaplama gerçekten çok kaliteli olmuş. Siz ne kadara almıştınız?
    Ben gittigidiyorda 127x100cm'ini 8,9TL'ye buldum oradan alacaktım. Markası 3m imiş sizinki ne idi?http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/karbon-fiber-folyo-siyah-1-kalite-100-127-cm-94651023

Cam çok güzel bir hava katmış bu arada gerçekten süper olmuş elinize sağlık

Bir de benim masada şöyle bir kabarma var acaba sıkıntı olur mu

Teşekkürler

Dediğim gibi ben camı çatlatmıştım daha önce.Çatlaklaradan sızan şekerli çayla beraber iyice berbat oldu. Söküp 3D tırtıklı olandan yapıştırdım tekrar. Ama cam yok şu an. Cam olacaksa kalitesinin pek bir önemi yok. tırtıklı olanlar gayet iyi oldukça dayanıklı.

Alıntıları Göster
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:37:23 >

• quote:

Masamın eski hali çok çizik, yanmış ve soyulmuştu şimdi çok şık oldu.

üstüne bir de kenarları törpülenmiş cam koydum. aslında bu kaplama malzemeleri cam olmadan da oldukça dayanıklı. üstüne sıcak çaydanlık koyup test etmişliğim var. fakat bir süre sonra ufak tefek kazalardan aşınıyor.

selam,

hocam bu karbon fiber denilen malzeme, ham ahşap üzerine yapışır mı? yani cilalanmamış, verniksiz parlak olmayan ham ahşap üzerine yapışır mı?
    Yoksa illa masa vernikli parlak mı olması gerekiyor.?

bilgi verir misiniz?
    teşekküler

• hocam bu karbon fiber denilen malzeme, ham ahşap üzerine yapışır mı? yani cilalanmamış, verniksiz parlak olmayan ham ahşap üzerine yapışır mı?

bilgi verir misiniz?
    teşekküler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

hocam bu karbon fiber denilen malzeme, ham ahşap üzerine yapışır mı? yani cilalanmamış, verniksiz parlak olmayan ham ahşap üzerine yapışır mı?

bilgi verir misiniz?
    teşekküler
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:37:35 >
  • :D helal
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.