Şimdi Ara

*masaüstü arkaplan problemi*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir Windows XP SP3 paketi kullanıcısıyım. Fakat problemim şu ki masaüstü arka plan resmini değiştirdiğimde görüntü özellikleridekiyle masaüstündeki ile tutuşmuyor. Yani, özelliklerde azur mavisi resmi, ama masaüstünde ana Windows resmi görünüyor. (farklı resimler) Virüs olabilir mi deseniz Eset NOD32 Antivirüs 5'im var. Tabii ki virüsü bulamama olasılığı var ama yani bilmiyorum... :/

Yardım edebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

• virüs kaynaklı değilde yazılımsal bir sorun sanırım.
    bilgisayarda kayıtlı herhangi bir resme sağ tıklayarak masaüstü arkaplanı olarak ayarlayın. durum değişmezse wırdows u yeniden kurmanızı tavsiye ederim.
  • Virüs var ise combofix programını kurup taratın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyGS

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir Windows XP SP3 paketi kullanıcısıyım. Fakat problemim şu ki masaüstü arka plan resmini değiştirdiğimde görüntü özellikleridekiyle masaüstündeki ile tutuşmuyor. Yani, özelliklerde azur mavisi resmi, ama masaüstünde ana Windows resmi görünüyor. (farklı resimler) Virüs olabilir mi deseniz Eset NOD32 Antivirüs 5'im var. Tabii ki virüsü bulamama olasılığı var ama yani bilmiyorum... :/

Şimdiden teşekkürler...

telaş edecek birşey yok dosya yolları karışmıştır nede olsa windows işte .

arka planı none yaparak seç eğer başka resim çıkarsa dediğimi gibi yollar karışmıştır . bunu da regden yada hizmetler kısmında olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam ordan düzeltirsin ufak bir promlem için sistem kurmayı yenilemekten ziyade nasıl düzeltilir diye uğraşırsanız daha kalıcı olur sizin için microsoftun kendi sitesinde yardımlar mevcut ve xp içindeki yardımları kullanarakta düzeltebilirsiniz. diye hatırlamaktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: oossmmaan

virüs kaynaklı değilde yazılımsal bir sorun sanırım.
    bilgisayarda kayıtlı herhangi bir resme sağ tıklayarak masaüstü arkaplanı olarak ayarlayın. durum değişmezse wırdows u yeniden kurmanızı tavsiye ederim.

olmuyo. değişmiyo. değiştiriyorum yine Active Desktop geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler...

arka planı none yaparak seç eğer başka resim çıkarsa dediğimi gibi yollar karışmıştır . bunu da regden yada hizmetler kısmında olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam ordan düzeltirsin ufak bir promlem için sistem kurmayı yenilemekten ziyade nasıl düzeltilir diye uğraşırsanız daha kalıcı olur sizin için microsoftun kendi sitesinde yardımlar mevcut ve xp içindeki yardımları kullanarakta düzeltebilirsiniz. diye hatırlamaktayım

olmadıııı none yapıncada Active Desktop geliyo. başka öneri ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler...

olmadıııı none yapıncada Active Desktop geliyo. başka öneri ?

Active Desktop dediğim bi sorun daha çıktı, şimdi hiçbir resim değişmiyor ve hani şu Active Desktop Recovery yazıyo altındad bişiler yazoya o işte gitmiyo bi türlü. heeeeeeeelllllllpppppppp.

• arkadaşlar sorunumu kendim çözdüm. yinede hepinize teşekkürler iyi forumlar. :)
  • quote:

arkadaşlar sorunumu kendim çözdüm. yinede hepinize teşekkürler iyi forumlar. :)

Bari nasıl çözdüğünü de yaz ki lazım olanlar da faydalansın. Forum sadece bilgi almak için değil, bildiğini paylaşmak için de var. her ne kadar XP kullanıcısı azalsa da birinin işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Haziran 2012; 13:45:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.