Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şey kaybettiniz demek
  • Seriyi oynamayan artık üstüne benzin döksün yaksın :) O kadar yani.

Bu arada HDCollector artık devam etmeyecek. Projem devam ediyor ama artık kendi özel adresinden yayınlanacak. Sitenin %85'i bitti. Şu an zaman buldukça Mass Effect 3'ün hikayesini yazmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

çok şey kaybettiniz demek

Yakında başlayacağım.
  • oyunun sonunda
    illisuve man anderson a silah tuttu sol alttada renegade işareti çıktı basmadım ikimizde öldük ne saçmalıktır bu bioware o zaman paragona koysana illusuve man i öldürme seçeneğini
  • save editor ile paragon war assest falan yükselticem birde reputation ve reputation points var hangisini yükseltmem lazım ve ne kadar yükseltmem lazım reputation 7 reputation points 100 lerde
  • Arkadaslar ashley vurulduktan sonra uzay gemisine girdim.Devamini getiremedim.Tum katlari dolastim bi baslayamadim oyna.Lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi moddan baslamamiz gerekiyor Hikaye modu icin action mu RPG mi story(hikaye) mi yoksa farkeder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crucible ı inşa etmek için o kadar uğraştık en sonunda patlayıyoruz koyuyor be abi !
    bir de bence hani beam a koşarken reaper lazeri yiyoruz ya o arada shepard ve catalyst/crucible zihinsel olarak bağlantıya geçmiş olabilir bu da shephard ın nefes aldığı bölümde üstünde beton olmasını açıklayabilir.
    zaten takım arkdaşalarının normany e ışınlanmasını da açıklamışlar normandy geliyor onları alıyor hatta sevgilinizi aldıysanız son göreve I love you too vs.vs diyorlar
  • bu silah modlarının levelini nasıl arttırıyoruz lvl 4 te kaldı pistol piercing mod
  • Oyunun sonunu beğenmeyen arkadaşlar bu modu kurmanızı tavsiye ediyorum. Modun bazı özellikleri :

- Harbinger ile konuşma sahnesi var.
    - Oyunun sonundaki Normandy'nin çakılma sahnesi yok.
    - Oyunun son bölümünde Star Child sahnesi yok.
    - Son bölümde sadece Reaperleri yok etme sonu var.
    - Artık son sahnede Shepard'ı yaşarken görebiliyoruz.
    - Modu kurabilmek için Extended Cut DLC'sini kurmak gerekiyor.

Video :

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/14795358/1
  • arkadaşlar oyunu win 7 64 bit de çalıştıramadım , ana demo dan sonra siyah ekran çıkıyor ... bir çözum bilen var mı ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Ben win 7 64'lük kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok.
  • son sayfaları açamıyorum zararlı yazılım var diyor

oyunu gamepad ile oynamak için xpadder kullandım ama kamera dönüşlerinde çok tekleme ( stutter ) yapıyor , bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Oyunu bitirmeyenler için son sayfada bayağı bir spoiler var, oyun ile detaylı bilgi verme ihtiyacı hisseden arkadaşlar lütfen spoiler butonunu kullansın.
  • Ben yeni basladim oyuna. Oyun iyi guzel de, neden bilmiyorum bazi oyunlarda mesela bunda da, oyun ici sesler cok ciliz bu yeni laptopumda. (MSI CX-61 0NE445XTR)
    O kadar cabaya olusturabildigim karakterde en guzeli ancak bu oldu. 1366*768 tum grafik ayarlari en ustte. Bu arada ben 'kimin olumune uzuldunuz?' sorusuna
    Ashley yanitini vermistim ME ilk oyununu bitirmis biri olarak. Karsima Kaidan geldi. Acaba Kaidan desem Ashley mi gelecekti?

Iste karakterim : Spacer, Vanguard

OYUNDA SES ZAYIFLIGI SORUNU VARMIS. Bunu gidermek icin configden enable audio yapilmaliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 20 Eylül 2013; 20:33:58 >
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi, açık ara, o kadar da netim.

Geçtim oyun dünyasını, beni sinemada, okuduğum yığınla romanda dahi bu kadar derinden etkileyen, böyle ruhumun derinlerine kendisini resmen mıhlayan, yeri geldiğinde kalbimi parça parça eden, yeri geldiğinde gülme krizine sokan, böyle özdeşleştiğim, böyle içimden bir parça haline gelen, resmen bir "yaşanmışlığım" olan başka hiç bir sanat eseri tecrübe etmedim ben, oyundan çok çok öte bir şeydir Mass Effect.

Bütün arkadaşlarımla ayrı ayrı yürek bağı kurduğum, resmen sanki gerçekten yaşıyorlarmış gibi onlar için endişe ettiğim bu kadar "parçası" olduğum ve bu kadar "gerçek" hiç birşey hissetmedim hayatım boyunca.

Çok özel, çok güzel birşey var, bir tılsım var bu 3 oyunda, buradan ifade edemiyorum bile, benim gibi hisseden, Mass Effect oyunlarının gerçek cevherini gören insanlar anlayabilirler bunu sadece...

PC başında, bu bir oyun olamaz, bu kadar ince şeyleri fark etmiş, düşünmüş olamazlar, ben böyle bir güzelliği en son hangi oyunda, hangi şarkıda hangi romanda hangi filmde gördüm diye düşündüğüm sayısız anla dolu, kıymeti ve değeri yıllar içerisinde çok daha iyi anlaşılacak bir 21. yüzyıl şaheseridir Mass Effect...

Sanal gerçekliğe atılan ilk adımdır, altı üstü ne yapacağı belli olan bir yazılımdan ibaret karakterlere insanoğlunun "sevgi" duyabileceğinin, bağlanabileceğinin ilk ve en güçlü örneğidir.

Garrus, Wrex, Miranda, Thane, Joker, Liara, bunlar ve daha niceleri, aklımdan silinmemek üzere hafızamda birer dost olarak kalıyorsa bunca zaman sonra, hala iki theme açtığımda gerçek gibi gelen "anılara" dönüp iki gözyaşı döküyorsam istemsizce, buna ne diyebilirim ki başka...

Bioware bambaşka seviyelerde, bambaşka boyutlarda oyun dünyasının geri kalanından, üzerimde böyle kalıcı bir etki bırakan başka hiçbir hikaye yok, macera yok, özel bir anı yok. Etkileşimli senaryo anlatımının, karakter gelişiminin, etkileşiminin, gelişiminin nerelere uzanabileceğini, gerçek ile sanal arasındaki çizginin daha bu günden, böyle basit teknolojilerle, altı üstü bir monitör yardımı ile ne kadar belli belirsiz kılınabilineceğinin işaretidir Mass Effect.

Rol yapma oyunu denen şeyin ne olması gerektiğini, "karakter ile özdeşleşmenin" ne olduğunu, insanı baz alarak en mükemmel şekilde göstermiştir görebilene.

Bu açıdan emsalsizdir Mass Effect serisi.

Ben bu oyunu nice klasik romandan, nice kült filmden, film serilerinden bu açılardan üstün görüyorsam eğer boş yere değil.

Oyun dünyasının nelere kadir olabileceğinin ispatıdır Mass Effect. Bir romanın, bir filmin, bir şarkının tek başına veremeyeceği yoğunluğu, benim anım bu, bana ait bir hayattı bu hissini bir oyun serisinin verebileceğinin ispatıdır.

Bilgisayar oyunlarının, insanlığın sanata dair en etkileyici uğraşlarından olan sinema ve romancılığın dahi önüne geçebileceğinin ilk örneğidir benim gözümde.

Oyunlardan aylardır keyif alabilmek için çok fazla çaba sarf etmeme sebep olmuş bir "anı" dır Mass Effect.

Etkileşimli, katılımlı "sanat" tır benim gözümde.

İnsana ve insanlığa ait güzel ne varsa içinde bulabileceğiniz bir hazinedir. Dostluğa, fedakarlığa yazılmış bir destandır.

Tüm Mass Effect severlere sevgiler.

Oynamayan arkadaşlar, inanın çok özel bir "anı" dan mahrum kalıyorsunuz...

Bir solukta arka arkaya tecrübe edin bu seriyi, 3 oyunu ardı ardına oynayın, tüm diyalogları anlayın, okuyun, mümkün olursa tüm hikaye dlc lerini de alın, her codex'i okuyup, her görevi yapın, ne kadar derinine girerseniz o kadar ait olursunuz bu seriye, asla üstün körü, hızlı hızlı oynanacak bir seri değil. Her fırsatta konuşup sohbet edin ekibinizle, ve hatta herkesle, çok fazla kaçırabileceğiniz ayrıntı var, ve bu ayrıntılar seriyi bambaşka bir hale getiren yegane öğeler.

Masss Effect, cidden rol yapan, karaktere bürünen oyuncular için eşi benzeri olmayan bir tecrübedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 19 Kasım 2013; 2:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi, açık ara, o kadar da netim.

Geçtim oyun dünyasını, beni sinemada, okuduğum yığınla romanda dahi bu kadar derinden etkileyen, böyle ruhumun derinlerine kendisini resmen mıhlayan, yeri geldiğinde kalbimi parça parça eden, yeri geldiğinde gülme krizine sokan, böyle özdeşleştiğim, böyle içimden bir parça haline gelen, resmen bir "yaşanmışlığım" olan başka hiç bir sanat eseri tecrübe etmedim ben, oyundan çok çok öte bir şeydir Mass Effect.

Bütün arkadaşlarımla ayrı ayrı yürek bağı kurduğum, resmen sanki gerçekten yaşıyorlarmış gibi onlar için endişe ettiğim bu kadar "parçası" olduğum ve bu kadar "gerçek" hiç birşey hissetmedim hayatım boyunca.

Çok özel, çok güzel birşey var, bir tılsım var bu 3 oyunda, buradan ifade edemiyorum bile, benim gibi hisseden, Mass Effect oyunlarının gerçek cevherini gören insanlar anlayabilirler bunu sadece...

PC başında, bu bir oyun olamaz, bu kadar ince şeyleri fark etmiş, düşünmüş olamazlar, ben böyle bir güzelliği en son hangi oyunda, hangi şarkıda hangi romanda hangi filmde gördüm diye düşündüğüm sayısız anla dolu, kıymeti ve değeri yıllar içerisinde çok daha iyi anlaşılacak bir 21. yüzyıl şaheseridir Mass Effect...

Sanal gerçekliğe atılan ilk adımdır, altı üstü ne yapacağı belli olan bir yazılımdan ibaret karakterlere insanoğlunun "sevgi" duyabileceğinin, bağlanabileceğinin ilk ve en güçlü örneğidir.

Garrus, Wrex, Miranda, Thane, Joker, Liara, bunlar ve daha niceleri, aklımdan silinmemek üzere hafızamda birer dost olarak kalıyorsa bunca zaman sonra, hala iki theme açtığımda gerçek gibi gelen "anılara" dönüp iki gözyaşı döküyorsam istemsizce, buna ne diyebilirim ki başka...

Bioware bambaşka seviyelerde, bambaşka boyutlarda oyun dünyasının geri kalanından, üzerimde böyle kalıcı bir etki bırakan başka hiçbir hikaye yok, macera yok, özel bir anı yok. Etkileşimli senaryo anlatımının, karakter gelişiminin, etkileşiminin, gelişiminin nerelere uzanabileceğini, gerçek ile sanal arasında ki çizginin daha bu günden, böyle basit teknolojilerle, altı üstü bir monitör yardımı ile ne kadar belli belirsiz kılınabilineceğinin işaretidir Mass Effect.

Rol yapma oyunu denen şeyin ne olması gerektiğini, "karakter ile özdeşleşmenin" ne olduğunu, insanı baz alarak en mükemmel şekilde göstermiştir görebilene.

Bu açıdan emsalsizdir Mass Effect serisi.

Ben bu oyunu nice klasik romandan, nice kült filmden, film serilerinden bu açılardan üstün görüyorsam eğer boş yere değil.

Oyun dünyasının nelere kadir olabileceğinin ispatıdır Mass Effect. Bir romanın, bir filmin, bir şarkının tek başına veremeyeceği yoğunluğu, benim anım bu, bana ait bir hayattı bu hissini bir oyun serisinin verebileceğinin ispatıdır.

Bilgisayar oyunlarının, insanlığın sanata dair en etkileyici uğraşlarından olan sinema ve romancılığın dahi önüne geçebileceğinin ilk örneğidir benim gözümde.

Oyunlardan aylardır keyif alabilmek için çok fazla çaba sarf etmeme sebep olmuş bir "anı" dır Mass Effect.

Etkileşimli, katılımlı "sanat" tır benim gözümde.

İnsana ve insanlığa ait güzel ne varsa içinde bulabileceğiniz bir hazinedir. Dostluğa, fedakarlığa yazılmış bir destandır.

Tüm Mass Effect severlere sevgiler.

Oynamayan arkadaşlar, inanın çok özel bir "anı" dan mahrum kalıyorsunuz...

Bir solukta arka arkaya tecrübe edin bu seriyi, 3 oyunu ardı ardına oynayın, tüm diyalogları anlayın, okuyun, mümkün olursa tüm hikaye dlc lerini de alın, her codex'i okuyup, her görevi yapın, ne kadar derinine girerseniz o kadar ait olursunuz bu seriye, asla üstün körü, hızlı hızlı oynanacak bir seri değil. Her fırsatta konuşup sohbet edin ekibinizle, ve hatta herkesle, çok fazla kaçırabileceğiniz ayrıntı var, ve bu ayrıntılar seriyi bambaşka bir hale getiren yegane öğeler.

Masss Effect, cidden rol yapan, karaktere bürünen oyuncular için eşi benzeri olmayan bir tecrübedir.

aynen dostum mass effect serisi bir oyun değil yaşam biçimi gibi bir şey gerçekten ilk oynadığımda çok etkilenmiştim ve hala oynarım hiçde sıkılmam
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Ve çok çok güzel soundtrack leri var ilk oyundan beri, bu kadar içine çeken, sabahın köründe kaldırıp oynamaya başlatan ruh haline sokan bir oyun serisi tecrübe etmedim ömrümde, çok derinlere işlemiş arkadaşlarım oyundaki, uzun süre ne yapacağımı bilemedim herşey bittikten sonra, insanın gerçek hayatta bir tane Garrus gibi dostu olsun başka bir tane arkadaşı olmasın yahu, var mı gerçek hayatta böyle güzel arkadaşlıklar, ne kadar da azdır, olanlar da ne kadar şanslı.
  • Mass Effect 2'yi bitirip de aradan ne kadar süre geçerse geçsin şu şarkıyı dinlediğinde gözleri dolmayacak, böyle bir tuhaf olmayacak adam yoktur kanımca...

Epik...
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.