Bildirim
Mat-I Sorularım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hız sorusunun cevap anahtarı yanlış olmasın? -
Hız sorusu ..
Araç 60 km ile başlıyor..
60+80+100+120=360
360/4=90 -
Foto atamadım nedense.9 numaralı soru için 44e bölümünden kalan 39 ise 4e bölümünden kalan 3tür.Bunu da b'nin 3 veya 7 değerleri sağlar.11'e bölümünden kalan 6'dır.b'nin 3 ve 7 değerleri için ayrı ayrı 11'e bölünebilme kuralını uygularsan 'a=7 ve a=3' değerleri gelir.
37.sorunun '2kök3 +pi\3 ' olduğunu idda ediyorum.
36. Soruda ise 'TB' yayını gören açılara eş değeri verip büyük ve küçük üçgen arasında benzerlik kurarsan sonuca ulaşabilirsin.
6. Soruda pay ve paydayı (a2-1) ile genişletirsen paydaki 2 küp farkını göreceksin ordan su gibi sadeleştirme işlemleri var. En son 'a=1' bulacaksın oradan 2 gelecek zaten.
Bide ilk soruya baktım velakin finalin denemesinden almışsın onu , bende çözememiştim. Arkadaşların çözümünü takip edicem. Kolay gelsin. Başarılar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
36.soru basit bir işlemden yapılabilir 3.x=5.4 >> 20 =3x >> x=20/3 taban.yükseklik=iki kenar çarpımı -
quote:
Orijinalden alıntı: BeyondBend
36.soru basit bir işlemden yapılabilir 3.x=5.4 >> 20 =3x >> x=20/3 taban.yükseklik=iki kenar çarpımı
peki AT'nin çap olduğunu nasıl gördünüz aceba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kombinasyon sorusu c(6,2) . c(4,3) .c(1,1) =60 degilmi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X