Şimdi Ara

Mate 8 sürüm sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce huawei mate 8 aldım. Şu an gelen sürüm sanırım eski ve kararsız bir sürüm. Ayrıca bataryası için aldım ancak pek istediğim gibi olmadı cihaz çok şarj tüketiyor. Ne yapmam gerektiği konusunda detaylı bir yardımda bulunabilecek birisi var mı? Arkadaşların önerisiyle wipe yaptım ama değişen bir şey olmadı pil ve sürüm şu şekilde .
    Mate 8 sürüm sıkıntısı
    Mate 8 sürüm sıkıntısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk indirme

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1076/g104/v67523/f1/full/update.zip

Emui 4.1 Full Pack

İkinci indirme

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1255/g104/v70880/f1/full/update.zip

Emui 5.0 Android 7.0 Ota Pack

Önce ilk dosyayı indir ikinciyi hemen indirme

Rarın İçinden eğer update.app çıkarsa dahili hafızaya dload klasörü açıp o update.appı içine at sonra telefonu kapatıp seş açma ses kısma güç bu üç tuşuna basılı kalıp emui install ekranına kadar bekle sonra bırak açılınca Emui 4.1 olacak sonra ikinci dosyayı indir içinde update.app çıkınca yine dload klasörü açıp aynı şeklide yükle açılınca fabrika ayarlarına al sonra kullan rahat rahat

Not: Eğer rarda dload klasörü varsa ellemeden dahili hafıza ya at kur

Not 2: Yedekleme yap veriler gider kesin

• Hocam cevabınız için çok teşekkürler ben android 7 istemiyorum sadece ilk verdiğiniz linkteki güncellemeyi mı yapmam gerekiyor acaba

• eroltarlan E kullanıcısına yanıt
    P8, P8 Lite, Honor 7, Honor 5X, G8 kullanıcıları Android 7.0 Emui 5.0 için can atarken bence Emui 5.0 Yükleyin Sistem daha da hızlanıyor ve pil optimizasyonları fazla

• İlerleyen zamanda muhakkak yapacağım zaten hocam ama şimdilik sürüm yükseltip bataryayı denemek istiyorum çünkü şarjım iyi gitmiyor ilk attığınız link b320 ye mı ait acaba

• eroltarlan E kullanıcısına yanıt
    Biliyorum fakat Mate 8 için son optimizasyonları yapılmış sürüm Emui 4.1 için Aralık tarihli update

• Android 7 dload yöntemiyle yüklenmiyor malesef şuan için en kararlı sürüm b211

• Çünkü sizin OEM kodunuz farklıdır arkadaşa Uygun link verdim ben zaten önce son Emui 4.1 geçiş yapmanız lazım sonra Emui 5.0 Ota pack yüklenecek

Twrp root gerekmez

Sizin OEM kodunuz C kaç söyleyin size Uygun link vereyim root ve twrp gerek olmadan

• Eğer dizinde C636 ise ve Emui 5.0 B521 e geçmek istiyorsanız

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1076/g104/v53369/f1/full/update.zip

B321 bu güncelleştirmeyi dload yöntemi ile yükleyin sonra

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1255/g104/v70880/f1/full/update.zip

Bu B521 Emui 5.0 Android 7.0 Ota pack sonra bunu yükleyin rahatça yüklenir

• Konuya yabancı değilim doğru sürümü yükledim orada sıkıntı yok %34 te hata veriyor youtube da bu sürüm twrp ile yükleniyor xda dede açıklamalar o yönde zaten

• B321 i yükledin mi o olmadan B521 olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 2 Şubat 2017; 1:32:20 >
  • Xda da C185 ve C432 kullanıcıları için twrp ile yükleyin demiş

• 7 ye gecmeyin bir sure p9 beta 7 kullanicilari pilden şikayetçilerdi 6.0 kararli calisiyor biraz onu kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

B321 i yükledin mi o olmadan B521 olmuyor

Bu konuda bir edit b321 den b521 e geçiş hem zahmetli hemde riskli(cihazı çöken sayısı epey fazla), onun yerine b211 e rollback yaptım huawei ff proxy ile b521 ota yüklemesi gibi twrp ye ihtiyaç duymadan sorunsuz yüklendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.