Şimdi Ara

matematik bir kabiliyet meselesi mi?, işin sırrı nedir sayısalcılar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uohk061_TS@ haklısın, belli zaman aralıklarında ara vermek gerekiyor, dikkat dagılıyor. teşekkürler yorum için.

brkmm@ bu güzel yorum için sana da teşekkürler, haklısın.
  • Ya aslında olay işin mantığını kavramada.o yetenekli zeki yapıyor dediğiniz adamlar öyle çok çalıştıkları için değil olayın mantığını anladıkları için yapabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

arkadaşlar yorumlar iççin çok teşekkür ediyorum, bu gaz ile 00:00 de tekrar çalışmaya başlayacagım sabah 5'e kadar. şimdi kafa dagıtıyorum. varsa başka önerileriniz alabilirim..

kahve kahve kahve

ders çalışırken kahve içmekten daha güzel ne olabilir
  • Kesinlikle kahve. Bu arada kitabı hemen bitirme. Diyelim 9 test var temel kavramlardan. Her test 20 soru. 180 soru çözmek ameleliktir. İlk 3 testi çöz. İlla çözemediklerin uğraşıp da bulamadıkların çıkacak ve hatta bunlar ard arda olacaktır. Sakın moralini bozma. Çözmeye devam et. Matematiği iyi olanlar da aynı yollardan geçti bunu da aklından çıkarma. Yani pes etme. Kitabı bitirdikten sonra tekrar başa dön ve diğer 3 testi çöz. Böylece bir kitap 3 kez biter.
  • çoğu insan çalışsam bnde yaparım modundadır kolay kolay kimse kabullenmez ama bu iş malesef yetenektir herkesin böyle bir yeteneği olacak diye birşey yok farklı kişilerde farklı farklı yetenekler mevcuttur önemli olan o yeteneği dışarıya çıkarabilmektir. Çalışma konusuna gelecek olursak bilmeden hiçbirşey yapılmaz örneğin okumayı yazmayı bilmiyorsak zeka bir işe yaramaz ama okumayı ve yazmayı çalışarak kısa zamanda kavrayabiliyorsak zekamız bize yardımcı olmuş demektir
  • evet kahve akımını başlattınız gittim hemen bir kahve yaptım kendime, kafa dagıtıyorum. yapamadıgım sorular o konuyu tamamen anlamadıgımı göstermez degil mi, yani soruyu boş bıraksam, sonra ki konuya geçsem bir sakıncası var mı?
  • Tabii ki göstermez. Ama mutlaka sorularını çözdür. Ve ekolhocadan soru çözümlerine ve çözümlü örneklere bak. Zamanla oturacak. Ha diğerleri çok pratik çözüyor diyorsan çözdükçe sen de pratik yolları edinirsin. Çözme meselesi. Sorulara fazla zaman vermen de moralini bozmasın. Yalnız kahveyi nadir kullan. Test çözecem diye oturup 2.testin sonunda 5. fincanı (kupayı, bardağı) devirme de. :D Başlarda ben de senin gibi anlamıyordum. Kendi yaptığım hataları söylüyorum zaten şu anda.
  • Valla benim de çalışmam lazım. Hiç bakmadım bu sene matematiğe ipin ucu kaçmış durumda. En baştan ağır ağır tekrar etmem lazım soru falan çözerek. Hiç soru da çözmedim aldığım kitap olduğu gibi duruyor
    Salı günü yazılım yoksa yarın bakayım bari iyi oldu bu konu
  • matematik yetenek işidir. ben üniversite bile hiç zorlanmadım. ne kadar yetenek olursa olsun çalışmadan asla olmaz. kimisi çalışsa da yapamaz.

• temel işidir. herşeyde olduğu gibi buda temel işidir. babam ilkokul 2. sınıftan itibaren matematik test kitapları almaya başlamıştı bana buyüzden matematiğim hep iyi olmuştur. ama sıradan bi insanın rahatlıkla yaptığı paragraf sorularında falan çok zorlanırım.

zidane a 18 yaşına kadar top göstermeseler o yaştan sonra asla zidane olamazdı. aynı şekilde micheal schumacher de 4 yaşında karting ile yarışmaya başlamış biri. birçok arkadaşım var, lise sona kadar test çözmemişler hiç, lise sonda sabahlara kadar çalışıyolar ama hiçbir başarıları yok. bunun nedeni gerizekalı olmaları değil, temellerinin olmaması. ağaç yaşken eğilir.
  • yanlış anlamayın arkadaşlar, olumlu ve olumsuz yorumlar için de teşekkürler. fakat olumsuz yorumları kaale almayacagım. ben yapacagım bu işi. gerekirse günde 5 saat uyur yine yaparım.

• ah bee üniversitedeymişsin, bide avatarda scofieldı görünce anılarım depreşti. negüzeldi öğrencilik günleri be herneyse konu dağılmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.