Şimdi Ara

Matematik temeli olmayan ya da zayıf olan arkadaşlara tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi şifreli matematik diye bir kanal var oradan videoları izleyip matematik temelini atıyorsunuz tabi o hocadan izledikten sonra ant mat 1 ve 2den o konunun sorularını çözüyorsunuz tyt mat konularının çoğu var o adamda size temel işlem ve düşünme becerisi kazandırıyor sonra mikail hoca plus diye bir hoca var sitesi var derslerin tanesi 10 tl ama çok detaylı tüm soru tiplerini gösteriyor size, o adamdan alın tüm dersleri(bence eğer çok paranız yoksa ben size almanız gereken dersleri söylerim) satın aldığınız dersin pdfsini çıkarın hocadan önce kavrama sorularını dinleyin o çözsün dikkatli dinleyin kağıda not alın çözümünü sonra uygulama sorularını sen çöz full uğraşın çözemediklerini dinle böyle böyle bitir tüm konuları tyt-ayt mat 25+ ho bir de kenan kara ve metin hocam adlı youtube kanallarından geometri çalışırsanız 30+ ho

tyt mat soru bankası olarak 345, çözüm 3d ve uğraşmayı seviyorsanız acil öneririm daha fazlasına gerek yok deneme olarak da aynı yayınların denemelerini öneriyorum
    ayt mat soru bankası olarak karekök ayt mat ve çözüm 3d yeterli olur isterseniz yanına acil ve 345 de çözebilirsiniz deneme olarak da aynı yayınların denemelerini öneriyorum

tyt matın şans işi oldugunu unutmayın bütün sene üstüne düşersiniz 30 üstü çıkarırsın denemelerden sınavda bi bakmışssın 15 20 net çünkü okuduğunu anlamamışsındır veya süre yetmemiştir tyt matı çok takmayın deneme çözün yeter asıl kaleniz ayt mat onda düzgün çalışırsanız her türlü çözersiniz soruları emeğinizin karşılığını alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 31 Temmuz 2019; 11:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demonsofhe

Bu mesaj silindi.
    vah vah çok üzüldüm ya bilemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonsofhe

Bu mesaj silindi.
    ee yalan mı ille de 1 senede mi olacak dedim bunları yapan kişi 30u da görür 35i de artık yardım etme çabalarını eziklemeyin milletin yeter cidden çok biliyorsan git kendin ver tavsiyeni konudan da çık
  • ulan inat ettim yapıcam şu matematiği bu sene hobi olarak boş vakitlerimde temelden ata ata gelicem diğer senemde de komple üstüne düşücem 30 yaşımda da olsa başlicam lan şu hukuka
  • Uplayayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayayim

• Uplayayim

• Meslek lisesi mezunuyum sınava hazırlanıyorum gayet yararlı olmuş.Türkçe için bir tavsiyeniz var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.