matrax bu hafta bant yayınımı olacak zeki nereye gitti
Tam konu açacaktım.
Neredesin Zekıı
best fm
pazartesi dinleyemedim bant yayınıymış, dün dinlerken farkettim bant yayını olduğunu.. Bugün ise daha çözebilmiş değilim.. Ama dün için twitter'ına yazmış.. zoronşit olmuş.. :D kendisi böyle yazmış
Twitter'dan alıntı ZekiKayahan Zoronşit olduğumdan bu gece yoktum. *Zoronşit: Ses tellerinin aşırı zorlanmasıyla başlayan şikayetimsi ve yanılsama ucunun meme yapması...
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
pazartesi dinleyemedim bant yayınıymış, dün dinlerken farkettim bant yayını olduğunu.. Bugün ise daha çözebilmiş değilim.. Ama dün için twitter'ına yazmış.. zoronşit olmuş.. :D kendisi böyle yazmış
Twitter'dan alıntı ZekiKayahan Zoronşit olduğumdan bu gece yoktum. *Zoronşit: Ses tellerinin aşırı zorlanmasıyla başlayan şikayetimsi ve yanılsama ucunun meme yapması...
iyi sağlık ocağından rapor getirsinde tasdikleyelim.
Bide sanırım moskovaya gitmiş.. bende beklıyorum gelmesını
Yaa Matrax'ın şu tanıtımlarından bıkkınlık geldi.. 7-8 ay öncesinin yayınlarından tanıtımlar var.. Bazen 1 yıl hatta 15-18 ay öncesine bile gidiyor.. En yeni tanıtım 6 aydan eski Yeter ulan yaaa.. Birde sık sık tanıtım girmiyor mu Onun yerine şöyle sevilen şarkılar çalsa ona bile rağzıtım.. abudik gubidik şarkı çalınca ve bir şarkıya takılıncada sinir oluyorum.. Lan sana ne şarkının anlatım bozukluğundan.. Zekiyi severim ama bazen acaba yapacak birşey bulamıyor mu diye düşünüyorum.. ŞArkılarla uğraşmayı kesse bi, güzel şarkılar çalsa..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme