Şimdi Ara

matrix infinty chıphım calısmıyo bı yardın edın arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa kalın kasa 50004 ps2 mde matrix cıpım vardı ayarlarına gırdım hıc bısey yapmayım cıkmama rahmen hıc acılmıyo artık bunun cozumu ne olabılır sızce bı yardım edın dostlar

• yardım etcek kımse yokmu
  • Ayarlarına girdim derken nasıl yani, browser ekranından mı girdin, yoksa başka şekilde mi. Matrix çipli makine bende de vardı, öyle bişey hatırlamıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

Ayarlarına girdim derken nasıl yani, browser ekranından mı girdin, yoksa başka şekilde mi. Matrix çipli makine bende de vardı, öyle bişey hatırlamıyom

üçgen+daireye basarak reset atarsan, ayarlara giriliyor sanırım.
  • Hmm. Matrixli makinede o şekilde oluyor yani? Peki nasıl ayarlar bu ayarlar.? Matrixli makine varken hiç denememiştim böyle bir şeyi.
  • ya ucken ve yuvarlak tusuna balısılı tutarak gırıyosun ve basıte ayarlar var sen ayarları felan pal ntsc falan fılan ve ben hıc bıseyı degıstırmedım dırek cıktım maııneyı resetledım ve bırdaha acılmadı
  • yanı cok bole onemlı ayarlar felan yok bıde benım makına hdd lı dırek cd den calısmıyo memory carddan boot edıyorum r1 e basılı tutgumda acılıyodu sımdı nafıle hayır bılmek ıstedıgım bu cıp bozulmus olabılırmı ama yuvarlak ve uckene basınca gene ayalar gelıyo bozuk olsa herlade ayarların oldugu ekranda gelmezdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende şu an matrixli değil de dms li makine var. Ama bence sen ayarlarla oynarken chipi devre dışı bırakmış olabilir misin farkında olmadan? Bence sorun giderilmezse aldığın yere bir götür daha fazla sorun büyümeden.
  • quote:

Hmm. Matrixli makinede o şekilde oluyor yani? Peki nasıl ayarlar bu ayarlar.? Matrixli makine varken hiç denememiştim böyle bir şeyi.

bende tam bilmiyorum ama sanırım pal , ntsc vs ayarları.dvd9 , psx buna benzer ayarlar var, ama kurcalamamak lazım. benim makina harddiskli bi kere bende kariştırdım. 20 lira gitti. sanırım içine program atıyorlar chipin, ama tam olarak bilmiyorum.
  • (uygar87) ben sımdı cıpımı rsetledım yanı ? bunun cozumu varmı nasıl duzeltcem bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: soner121

(uygar87) ben sımdı cıpımı rsetledım yanı ? bunun cozumu varmı nasıl duzeltcem bunu

valla en iyisi aldıgın yere götür. benim ki de memoryle açılıyordu direk açilan sisteme çevirdiler. 20 lira verdiydim.
  • quote:

(uygar87) ben sımdı cıpımı rsetledım yanı ? bunun cozumu varmı nasıl duzeltcem bunu

DMS4 pro chip te, L1 e basılı tutup reset atarsan chip devre dışı kalıyor. Matrix te durum nasıl bilemem. Ama bir şekilde chiple ilgili bir sorun olsa gerek sende. Dedim ya Matrix hakkında fazla bilgim yok, ne desem yalan olur, Fazla kurcalamadan biraz daha bilgi araştır derim.
  • giannakopoulos dostum hıc bırseda dokunmadımkı ama haklı olabılırsıın bı yolla devre dısı kalmıs olabılır pekı eskı halıne getırmek ıcın bı yol yokmu
  • (uygar87) dırek acılan sıstemde god of war 2 oynayabılıyomusun cunku ona yama yapıylamıyo dıye bılıyorum yapıylıyosa eger bende hemen dırek acılan sıstem yaptırırım daha mantıklı
  • quote:

(uygar87) dırek acılan sıstemde god of war 2 oynayabılıyomusun cunku ona yama yapıylamıyo dıye bılıyorum yapıylıyosa eger bende hemen dırek acılan sıstem yaptırırım daha mantıklı

1i oynatıyor ama 2 yi yükledim açmadı. bi kaç ayar degiştırdim gene olmadı. bu arada sen o chipe program atmalısın. ben çok ugraştım ayarları ile olmuyor boşuna ugraşma. son olarak r1 basılı tutup açtıktan sonra browser ekranı mı geliyor yok ekran kararıyormu. eger browser geliyorsa kolda bozuk olabilir. benim ekran kararıyordu..ve öyle kalıyordu
  • Bendeki makinede dms4 pro çip ve hdd var. God of war2 nin 8,5 gb lık olan tam sürümünü hdd den oynadım sorunsuz, canavar gibi de oldu. Yalnız benim çip ile direk bir dms çipin toxicos hdd menüsü açılıyor. Bu sayede direkt oyuna girebiliyorsun, memory kart ya da başka bir şeye gerek kalmıyor yani. Matrix te bunun gibi birşey yapılabiliyorsa hemen yaptır ( sanmıyorum ama ), Uygar87 nin dediği 20 lia vererek yaptırdığı gibi birşeyse sen de yaptır çipine uyarsa
  • bı yama var onu ykleyınce acılıyo gow2 ama memory carda yuklenıyo yama netten ındırdım yukledım calıstı ama dırek acılan sısteme nasıl yama yukluycez onu bılmıyorum o yuzden sordum sana acılıyomu gow2 dıye acılmıyomus nese ben yarın kadıkoyde cıhazı verdıgımde tam detaylı sorarım ınsallah olur olmassan memory carddan yanamaya devam gow2 den vazgeceem cunku bu arada ılgılendıgınız ıcın cok cok saolun
    quote:

Orjinalden alıntı: uygar87

quote:

(uygar87) dırek acılan sıstemde god of war 2 oynayabılıyomusun cunku ona yama yapıylamıyo dıye bılıyorum yapıylıyosa eger bende hemen dırek acılan sıstem yaptırırım daha mantıklı

1i oynatıyor ama 2 yi yükledim açmadı. bi kaç ayar degiştırdim gene olmadı. bu arada sen o chipe program atmalısın. ben çok ugraştım ayarları ile olmuyor boşuna ugraşma. son olarak r1 basılı tutup açtıktan sonra browser ekranı mı geliyor yok ekran kararıyormu. eger browser geliyorsa kolda bozuk olabilir. benim ekran kararıyordu..ve öyle kalıyordu

• quote:

Bendeki makinede dms4 pro çip ve hdd var. God of war2 nin 8,5 gb lık olan tam sürümünü hdd den oynadım sorunsuz, canavar gibi de oldu. Yalnız benim çip ile direk bir dms çipin toxicos hdd menüsü açılıyor. Bu sayede direkt oyuna girebiliyorsun, memory kart ya da başka bir şeye gerek kalmıyor yani. Matrix te bunun gibi birşey yapılabiliyorsa hemen yaptır ( sanmıyorum ama ), Uygar87 nin dediği 20 lia vererek yaptırdığı gibi birşeyse sen de yaptır çipine uyarsa

o olay matrıxlerde olmuyo sanırım bende de 8.5 lıık var yukledım calısmadı sonra yama ındırdım ole calıstı cıpın ayarlarına gırme sebebımse tamamen merak bakmak ıstedım ne gıbı ayarlar var dıye bakmaz olaydım yarın kadıkoye goturcem cıhazı dırek acılan sıstem yapcam umarım senın cıhazdakı gıbı sorunsuz oynarım gowu ve cok cok saol bılgıler ıcın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.