Şimdi Ara

Mavi’den giyinen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda bir adet ürününü almadım almayı düşünmüyorumda. Türk markası olup 150+ Jean falan satıyor .Bunu alacağınıza Jack janos-Levis olmadı LTB alın.Saçma sapan kişilerle reklam yapıyor bir de.

• Levis Mavi’den de pahalı.
  • Trendyoldan falan 100 hatta 90 tlye tapped tarzı aldığımı biliyorum.Levisin 400 tl ürünü var ama gidip mağaza yerine internetten 150-200 e alınıyor .Jack janos da zaten 150-200 civarı.Anlamadığım yerli malın bu kadae pahalı olma nedeni.Saçma sapan reklam yüzlerine para yatırıyorlar ,rekabetten geride kalmamak için yabancı marka fiyatlarında,fiyat çekiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 16 Nisan 2019; 1:5:52 >
  • Ben giyiyorum memnunum
  • hayatımda kullandığım en iyi t-shirtler mavide idi.

Düz siyah bisiklet yaka t-shirtler ben ilk aldığımda 7 tl civarıydı şimdi 40 olmuştur, yıllardır üniforma gibi giydim maşallahı var
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Hocam işte 40 Tl verdikten sonra ithal markalara bakarım.Onlara yakın fiyat çektikten sonra ne anlamı kaldıki milliliğin.Bunlar bir de 2. şahıs olarak satmıyor,ital mallara göre vergi onlar kadar vermiyorlardır;gümrük vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 16 Nisan 2019; 1:17:12 >
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    Adamlar serenay sarıkaya kıvanç tatlıtuğ,gibi isimleri reklamlarında oynatıyor bunların parası kimden çıkacağını zannediyorsun ?

Ayrıca LTB gibi bir efsane marka varken maviye o kadar para verenin aklından şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4832F98F0 -- 16 Nisan 2019; 1:24:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4832F98F0

Adamlar serenay sarıkaya kıvanç tatlıtuğ,gibi isimleri reklamlarında oynatıyor bunların parası kimden çıkacağını zannediyorsun ?

Ayrıca LTB gibi bir efsane marka varken maviye o kadar para verenin aklından şüphe ederim.
    hocam şımdı baktımda araların pek bir fark yokmuş ltb'in iyi pantolonlarıda 150den aşagı yok malesef
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Sen fiyatı bırak kaliteye bak 1.5 sene önce 2 pantolon 100 tl ye satılıyordu malesef bu kura dayanamadı o da fiyatları arttırmak zorunda kaldı.
  • ben kaliteye bakıp alıyorum mavininde artık eski kalitesi yok ama ben yinede beğeniyorum.5 sene önce aldığım kazağı hala giyerim.ucuz alacak olsam waikiden flan alıyorum kullan at yapıyorum sentetik giysi gibi.
  • 3 tane mavi kotum var, bi senedir done done giyiyorum. Bir tanesinin bacak arasi yirtildi, goturdugumde bedava degistirdiler.

Sirf Turk markasi diye asagilamak sacma, teknolojik urun degil bu, kiyafet. Ben kalitesinden memnunum.
  • Jack janos değil allah aşkına gece gece gereksiz sinirim bozuldu.

Mavi'nin tişörtlerinin kalıplarını sevmiyorum ben pek. Omuz kısmını bir tık dar yapıyorlar sanırım.
  • 3 tane mavi kotum var, bi senedir done done giyiyorum. Bir tanesinin bacak arasi yirtildi, goturdugumde bedava degistirdiler.

Sirf Turk markasi diye asagilamak sacma, teknolojik urun degil bu, kiyafet. Ben kalitesinden memnunum.
  • 27 yaşındayım ilk defa geçen yıl aldım mavi'den bir kot. Ondan önce rodi'den aldığım oldu üniversite yıllarında, 2 tanesi 50-60 tl idi. Daha sonra koton'un kotları ucuzlamıştı bir ara, oradan aldım 60-70 tl civarı. ltb'ye geçtim daha sonra 2 tanesi 99 tl idi. Geçen yıl kot bakarken ltb'nin o 2 tanesi 99 tl olan kotlar 200 tl olmuş. Gidip onu alacağıma bir tane mavi alayım dedim 150 tl'ye. Zaten memurum bir hafta sonu giyiyorum. 1 yılı geçgindir de giyiyorum valla bir sıkıntısı yok. Hafta sonu baktım ama kotlar 200 tl üstü olmuş. Her şey ateş pahası oldu artık nereden giyineceğiz meçhul vallahi.
  • ben geçen kotondan aldım 2 kot 140 TL
  • Defacto lcw varken levis mavi çöptür
    Surekli maviden giyinirdim simdi lcw gectim memnunim
  • Tişörtleri gerçekten iyi kotları tişörtleri kadar iyi değil
  • Benim pantolonlarım Mavi değilde , Tommy Hilfiger ve Diesel den alırım ( 100 liraya patlıyor tanesi ve 3 sene oldu dayanıyorlar )
  • Sonuçta kot pantolon ne kadar kaliteli olabilir ??
    Mavi nin ürünleri tasarım olarak kötü bence hem renk seçeneği hemde ön cepleri çok büyük ben beğenmiyorum.
    Colins in kotları fena değil hem renk hem tasarım açısından ya bu iş marka işi değil bacaklarınız kısa değil ve hacimliyse çoğu pantolon iyi durur bide skinny giyerseniz cuk oturur piyasada kaliteli ürün yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.