Şimdi Ara

Mavi’den giyinen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jack jones ve lcw den başkasında giyinmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hala o gitarlı garip reklamlarının etkisindeyim. O ne öyle ya?

• Pantolonda Kotondan justin veya Michael pantolon giyiyorum on numara kalibı var tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllarca(dolar 3-4 arası iken) diesel, armani, kertenkele, ck, gstar giyinirdim. Sonra dolar 4.30 iken gstar dan aldığım pantolonu o zaman nişanlım şimdi eşim çamaşır makinesinde yıkayınca rengi soldu. Ve esnekliği gitti. O gün maviden aldım ve 6 da 1 fiyatına aynı ürünü almanın zevkini bir yaşadım. O günden beridir her şeyimi maviden alıyorum. Parfüm hariç. Takıl elbise giymeyi bile bıraktım maviden başka ürün almadığım için. Belki f/p ürünü olmaya bilir kimine göre ama benim için bulunmaz hint kumaşı(oda ebayda satılıyor).

• Biraz daha ağır giyinmeyi sevenlere pierre cardin bütçen daha fazlaysa kesinlikle vakko. 2si de hem türk hem de süper kalitedeler sezon sonu iyi indirimli de oluyorlar

• Aylardır giyim alışverişi yapmadım. Yeni tarzlar beni hasta ediyo. Nerde o eski ucuz, çeşit, kaliteli giysilerin olduğu zamanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 16 Nisan 2019; 13:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoelroc

Aylardır giyim alışverişi yapmadım. Yeni tarzlar beni hasta ediyo. Nerde o eski ucuz, çeşit, kaliteli giysilerin olduğu zamanlar...
    Genellikle çoğu markanın giysileri aynı fabrikada üretiliyor hem kalitesiz hemde pahalıya satılıyor . Milletde maviden indirimli ürün aldım diye kendini avutuyor

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Aynı fabrikadan çıkıyor marka olanın ismi yazılıyor hop 10 katı fiyat çekiyor. Bir de tasarımdan yoksun mallar yani nasıl alabiliyor millet anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoelroc -- 16 Nisan 2019; 13:55:48 >
  • Ciddi ciddi mavi'nin tshirtlerinin beğeniyor musunuz ?

3 yıkamaya dayanmıyor.
    Hele bisiklet yaka olanları g.tü başı ayrı oynuyor.
  • Colins'ten giyiniyorum fakat dar kesim seçeneğinden başka bir çeşit sunmamaları yüzünden önümüzdeki süreçte bol pantolon için mavi düşünüyorum.

Mavi den başka ucuz kaliteli ve bol pantolon tavsiyesi olan varsa lütfen alıntılasın.

Dar pantolon ülke sorunu oldu resmen ya. Her girdiğim mağazadan söverek çıkıyorum şu dar kesimciler yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Colins'ten giyiniyorum fakat dar kesim seçeneğinden başka bir çeşit sunmamaları yüzünden önümüzdeki süreçte bol pantolon için mavi düşünüyorum.

Mavi den başka ucuz kaliteli ve bol pantolon tavsiyesi olan varsa lütfen alıntılasın.

Dar pantolon ülke sorunu oldu resmen ya. Her girdiğim mağazadan söverek çıkıyorum şu dar kesimciler yüzünden.
    Levis ve jack janos da genişleme falan görmedim giyerken bi kaç gün önce LTB sipariş ettim nette deniyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Trendyoldan falan 100 hatta 90 tlye tapped tarzı aldığımı biliyorum.Levisin 400 tl ürünü var ama gidip mağaza yerine internetten 150-200 e alınıyor .Jack janos da zaten 150-200 civarı.Anlamadığım yerli malın bu kadae pahalı olma nedeni.Saçma sapan reklam yüzlerine para yatırıyorlar ,rekabetten geride kalmamak için yabancı marka fiyatlarında,fiyat çekiyorlar.
    Yerli mal pahalı olamaz diye bir şey mi var? Her şey kalitesine göre paran yoksa almazsın.

• Nasıl bir ön yargıyla bu şekilde bir kanıya vardığınızı anlayabilmiş değilim. gidip giyersin,kesimleri kötü dersin, üst gruplar eğreti duruyor dersin bir nebze anlarım sizi.

Şuan dolabımda ; 3 tane KOT, 6 tane reglan kol basic tshirt, 1 tane kazak, 2 tane gömlek, 1 tane keten pantalon, 1 tane içi penye dışı yün hırka, 1 tane deri ceket, 10 tane civarı boxer mevcut.

kaliteli olarak bahsettiğiniz live's kottan 5 tane eskittim (504 renk code 04) . hepsi de önce arka cepte aşınma , sonrasında diz ile bel arasında kalan bölgede eriyerek yırtılması şeklinde. LTB de giyiyorum allah var onlar da taş gibi. fakat Kesimler Mavi jeans kadar iyi değil ne yazık ki. ayrıca 3-4 yıkamadan sonra şayet likralı değilse bacaklarda ve kasık bölgesinde bollaşma başlıyor hafif potluk oluyor.

Sezon dönemde jack jones, mavi, LTB aynı fiyat bandında ürün satışı yapmaktadır. (ortalama 150-180 TL) Levi's ise ortlama 300 TL civarında fakat her 4 marka da sezon sonunda fiyatlarını 70-80 TL bandına çekmektedir. şuan mavi outlet mağzasından 70 liraya kot alabilirsiniz.

Mavi Jeans i Bir türk markası olarak görebilirsiniz fakat kendini kanıtlamış kaliteli ve oldukça fazla ülkede satış yapmakta.

NOT: MavijeansSpor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 16 Nisan 2019; 17:55:45 >

• 80 liraya almistim indirimden guzwldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.