Şimdi Ara

Mavi Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni aldığım hdd mi pc ye takıp windowsu yüklemek istedim . yükledimde .. ama tam windows açılırken
    windows xp yazısını geçince mavi bir ekranla beraber bir sorun algılandı . yazısını alıyorum alt tarafta hata kodu falanda yazıyor..
    diğer hdd yi takınca bir problem yok..
    yüklerken windowsu bir biçimlendirme hatası yapmış olabilirmiyim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tekrar biçimlendirmeyi dene..
  • daha önce bu sorunun aynısını eski hard diskimde de yaşadım ama cd yi takıp yüklerken xp sözleşmesini kabul için F8 e basınca bu ekranı veriyordu ve ilerlemiyordu.
    yeni bir hard disk nasıl biçimlendirilir bunun anlatımı var mı ?
  • Elinizde farklı kullanabileceğiniz disk varmı? yada temin edebilirmisiniz. veyada Farklı bir işletim sistemi cdsi ile deneyiniz.
  • öbür diskte hata vermeyip bu diskte hata veriyosa o zaman sorun disktedir sen yeniden en baştan bi windows kur olmazsa o diski degiştir
  • farklı disk olarak kullandığım hdd var.. şuan o takılı sorunsuz çalışıyor.. yeni aldığım hdd ye format atmaya çalışıyorum .. Ama nasıl sağlam biçimlendiririm bilmiyorum. dün biçimlendirdim yanlış oldu sanıyorum bu yüzden hata verdi.. parçalarda problem yok..
    Ram i değiştir diyede yazmaz inşallah arkadaşlar.. genelde bu hataya o cevap verilioyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngbe -- 13 Eylül 2007; 10:09:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.