Şimdi Ara

Max 150tl işlemci soğutucusu (amd r5 2600)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak şunu soyleyeyim Türkye'den almasam da olur ki zaten şuan Türkiye'de 150tl ye düzgün bir işlemci soğutucusu bulabileceğime inanmıyorum.

Bu yüzden aliexpress de söyle bir soğutucu buldum fiyatı baya uygundu özelliklerine göre.

Yinede soğutma performansı nasıl bilemiyorum ama kağıt üstünde fena değil bence fiyatına göre sadece fanların rpm leri biraz(veya baya ) düşük ama iki fan var çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Amacım mümkünse 4.2Ghz leri zorlamak istiyorum. Evet bu fiyatlarda bir soğutucu ile pek mümkün değil gibi ama denemek istiyorum en azından.

Termal macunu Türkiye'den alıcam.

bu termal macunu seçmemin nedeni baya uzun süre gidiyormuş galiba.

Termal macun öneriside yapabilirsiniz eğer isterseniz 50tllik filan.

Not:Max 160mm yükselikliğe sahip soğutucuları takabilirim kasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pax Hades -- 7 Ağustos 2019; 5:54:23 >

• Bilisimport.com
    Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel 2066, 2011-3, 1151, 1150, 1156, 1155 AMD, AM4 Kırmızı CPU Soğutucu
    https://www.bilisimport.com/urun/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-2066-2011-3-1151-1150-1156-1155-amd-am4-kirmizi-cpu-sogutucu

Bunu öneririm. Gayet sessiz güzel bir soğutucu içinden kendi termal macunu çıkıyor.

• yada gidip 2.el konularından 0 satılan hyper 212 evo veya led alıyosun.
  • Sky2007 kullanıcısına yanıt
    260tl paramı baya aşıyor daha uygun fiyatlı bir onerin var mı? Çinden filan da alabilirim.
  • şişko hobit arkadaşın tavsiyesine katiliyorum hyper 212 efsane bi seri, hala iş yapıyor hava sogutma olarak

ben bi alt modeli olan hyper t4'ü forum üzerinden 90 liraya almıştım. i5 8400 ile stok soğutuda 80 dereceleri görürken 55 60lara inmiştim. epey fark yapmişti. hyper 212 muhtemelen daha da iyidir, benim gibi t4 alma (212 kadar iyi değil). 212 ile overclock yapabileceğini düşünüyorum

yien de kesin konuşmayayım ben hiç overcloıck işlerinden anlamam haliyle soğutuculardan da cok anlamıyorum. sadece 75 80 derece görmek beni rahatsız ediyordu ondan arayişa girmiştim hizlica da sonuç bulmuiştum
  • Tech YES Cityyoutube
    Is this $17 Snowman CPU Cooler the BEST Money Can Buy....!?
    https://www.youtube.com/watch?v=l5J2jTJ1Dik&t=299s

Tabi ezik büzük gelme ihtimali var fan hasar görebilir

• sallaherseyi kullanıcısına yanıt
    3 saat önce bunun 2 fanlı modelini sipariş ettim 90tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sallaherseyi kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelir bilmiyorum ama geldiği zaman test edip sonuçlarını paylaşmayı düşünüyorum forumda.

• hocam gösterdiginiz ürünü test eden youtuber tech yes city var bu fanları satan sahibinden.com da ilanları var isim vermek istemiyorum dilerseniz özelden linkini atabilirim 160 tl filan istiyordu çift fanlı renkli seçeneği ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pax Hades

3 saat önce bunun 2 fanlı modelini sipariş ettim 90tl
    link atarmısın
  • ewdewdwe kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $14.2 34% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Fanlar ve Soğutma'de Evrensel RGB Bilgisayar CPU soğutucu fan 4Pin Soğutma Fanı Intel 775/1151/1155/1156 Soğutucu 4/6 Isı Borusu CPU Fan AMD Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33055291735.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.50e74c4dydTrBG

6 Bakır borulu almama sebebim 6 bakır borununda bitişik olması verimsizleştirir diye düşündüm o yüzden 4 bakır borulu olanı aldım.

• Achendroth kullanıcısına yanıt
    Yok ben sipariş verdim bunu ama yinede teşekkürler
  • Güle güle kullanın

• Achendroth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• 5 dolar indirim kuponu verdiler bende aldım 77 liraya geliyor vergisiyle beraber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.