Şimdi Ara

Max. 19000 TL'ye araba önerisi olanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abim askerden geldi araba almayı düşünüyor.

Aradığı kriterler;
    Hatchback(5kapı) veya sedan farketmez,
    Araç benzinli olacak dizel düşünmüyor,
    En fazla 100.000 km olabilir,
    Ağır bir kazası olmayan(Komple boyalı olmuyacak,muhtelif yerlerinde 3,4 boya olabilir),
    En fazla 5,6 yıllık bir araç arıyor.

Bana söylediğinde sadece bakakaldım :) Bir foruma danışım dedim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Opel astra , opel vectra , ford focus , volkswagen bora gibi .....
  • ford focus, peugeot 307
    Bİrde vw bora almada ne alırsan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeNoMeN+35 -- 21 Mayıs 2011; 1:52:16 >
  • 2005 Megane 2 dynamique + full opsiyon alınabilir yada 2004 bora highline veya 2005 mazda 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 21 Mayıs 2011; 1:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

2005 Megane 2 dynamique + full opsiyon alınabilir yada 2004 bora highline veya 2005 mazda 3.

Mazda 3'ü bir araştırim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeNoMeN+35

ford focus, peugeot 307

boranın sizce sıkıntısı nedir? böyle söylettiren size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcifss

quote:

ford focus, peugeot 307

boranın sizce sıkıntısı nedir? böyle söylettiren size...

çok yakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane II HB 1.6 Dynamique sizce nasıldır arkadaşlar sürüş, güvenlik ve 2.el açısından bir de konunun birinde okudum benzinliler sorun filan çıkartıyormuş ben sormayı unuttum şimdi aklıma geldi sorunlar hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

2005 Megane 2 dynamique + full opsiyon alınabilir yada 2004 bora highline veya 2005 mazda 3.

19 bin liraya 2004 bora bir de higline veya 2005 mazda alınabiliyor mu? Bulursanız ben de almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edebi

quote:

19 bin liraya 2004 bora bir de higline veya 2005 mazda alınabiliyor mu? Bulursanız ben de almak isterim.

Boralara hiç bakmadım bakmakta istemem.2005 mazdalara baktım bulunuyor ama komple boyalı,kazalı filan oluyor yedek parçasıda pahalı diyorlar.Şimdi meganelere döndüm araştırmalarıma göre internette 1,2 milyar fazla fiyat yazılıyormuş fiyat konusunda aracın başında konuşmak daha mantıklıymış.Yani 2.el olarak en mantıklısı megane gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert A

quote:

quote:

Boralara hiç bakmadım bakmakta istemem.2005 mazdalara baktım bulunuyor ama komple boyalı,kazalı filan oluyor yedek parçasıda pahalı diyorlar.Şimdi meganelere döndüm araştırmalarıma göre internette 1,2 milyar fazla fiyat yazılıyormuş fiyat konusunda aracın başında konuşmak daha mantıklıymış.Yani 2.el olarak en mantıklısı megane gibi geldi bana.

Birde Fiat Grande punto ya bakın derim size.

• dizel fiesta da olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert A

quote:

quote:

Birde Fiat Grande punto ya bakın derim size.

Fiata antisempatisi var.Gösterdim direk yok dedi.Megane sıcak bakıyor şuan ama temizini bulmak zor olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

dizel fiesta da olabilir

Başlıktada belirttiğim gibi dizel araba istemiyor.Bende dizel önerdim türkiye şartlarında iyidir dedim ama 2el dizel araç baş ağrıtır korkusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.