Şimdi Ara

Max. 200 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım General Mobile Discovery'de ve laptopta oyunlarda kullanabileceğim bir kulakiçi kulaklık arıyorum.
    Daha önce uzun süre Sennheiser CX 200() ve Urbanears Bagis kullandım.
    Dinlediğim özel bir müzik türü yok her tür müzik dinlerim.
    Kulaklıktan istediklerim:
    -!-Dışarıya kesinlikle ses vermemeli(Kütüphane gibi mekanlarda kullanıyorum)
    -!-Görümünü çok kaba olmamalı
    -!-Telefonla uyum sorunu olmamalı
    -!-Malzeme kalitesi iyi olmalı
    Önerileriniz bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler

• Sennheiser cx400 ii veya at cks77x tavsiye ederim. Ses karakterleri birbrine benziyor ancak cks77x pek bulunamıyor ülkemizde maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ülkede bulunamaması önemli değil ebay yoluyla da alabilirim.Benim için önemli olan izolasyon.Dışarıya ses veriyorsa 5 liralık kulaklıktan farkı kalmaz benim için.Çünkü saatlerce kütüphanede müzik dinleyebiliyorum
    İzolasyon düzeyi hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz
  • hocam selamlar, ben yarın büyük ihtimal cx 200 street almayı düşünüyorum. sen ne dersin tecrübe sahibi biri olarak? 100 tl bir bütçeyle daha farklı bir şey önerir misin kulak içi? izolasyon benim için de çok önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cx200 bence o fiyat düzeyinin en iyisi ben çok memnundum 1,5 yıl kullandım ben sonra sol kulaklık ses vermemeye başladı.Ama ben bu kulaklıktan önce 2 ayda bir kulaklık değiştiren birydim yani dayanıklıdır.İzolasyon konusunda ortalama performans diyeyim ama uzun zaman oldu.Şimdi de muhtemelen cx 400-II alıcam

• sagolasin hocam , ben de bu bütçeye dediğin gibi daha iyisini bulmam zor gibi. umarım sen de sana en uygununu bulursun.

• önemli değil inşallah memnun kalırsın kolay gelsin
  • Muhtemelen CX 400-II alıcam o civarda başka önerisi olan??

• Yarin cx 350 ii geliyor elime kardesim. Bundan once cx 200 ii kullanmistim. Bakalim ne kadar fark olucak tatmin edicek mi beni.. Vatandan 150 liraya aldim haftasonu.

• Hocam eline ulaşınca görüşlerini yazarsan sevinirim ben de cx400 ile shure se215 arasında kaldım muhtemelen shureyi alıcam yorumlar daha olumlu

• Gür ve kaliteli midler için Shure SE215

Kaliteli tizler ve geniş sahne için, Phonak PFE112

Bass için, CKS77-X veya CKS99

Belirttiğim modeller hakkında internette çeşitli incelemeler bulunmakta. İstediğiniz ses tarzına göre birini seçebilirsiniz. Hepsi f/p ürünler.
  • Shure SE215 alındı.Herkese Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhjyuhj

Shure SE215 alındı.Herkese Teşekkürler

Hocam nereden ve ne kadara aldınız kulaklığı acaba ?
  • 25 şubatta ebayden aldım (http://www.ebay.ca/itm/Shure-SE215-In-Ear-Sound-Isolating-Earphones-CLEAR-/161205122744?ssPageName=ADME:X:RTQ:CA:1123).
    4 martta elime geçti ürün.
    Satıcı Kanada'dan.Güvenilir.Türkiye'ye geçmişte çok ürün göndermiş.
    İsterseniz fotoğrafları atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhjyuhj -- 23 Mart 2014; 15:27:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.