Bir yakınım için araç araştırıyorum, genel olarak bu fiyatlara bulunabilecek seçenekler:
Seat Cordoba Signo 2005-2006 Seat Toledo Signo 2001-2002 Toyota Corolla 1.6 Sol Renault Megane 1.4 Opel Astra 2002-2003 Elegance Ford Focus 2003-2005 Ghia/Collection 1.6 Nissan Primera Nissan Almera 1.5 Tekna Mitsubishi Lancer VW Bora 1.6 Comfortline VW Passat 1.6 Comfortline
gibi seçenekler makul..
şansıma 20500e 2005 model sağlam bir primera tekna bulup aldım 1 hafta önce. araç üstünde lpg de vardı. eğer böyle giderse yakıtı inanılmaz iyi.konfor desen yerinde, genişlik desen süper. donanımları da cabası. kısa zaman içinde satmayı düşünmüyorsan primera astradan iyidir. 1-2 seneye satarım dersen alma ama
mazda 1.6 dynamic bakıyorum bende.hemen hemen bütçelerimiz aynı.gerçi mazda 3 25.000tl civarında geziyor ama benim acelem yok.pusuda bekliyorum.bence donanımı oldukça da yüksek bir araba.mazda 3 ü de bi düşünün derim.
hiç ford focus hb baktınız mı? onlar iyidir. veya opel astra hb
quote:
Orijinalden alıntı: bagator816
mazda 1.6 dynamic bakıyorum bende.hemen hemen bütçelerimiz aynı.gerçi mazda 3 25.000tl civarında geziyor ama benim acelem yok.pusuda bekliyorum.bence donanımı oldukça da yüksek bir araba.mazda 3 ü de bi düşünün derim.
aynısını ben diyecektim mazda 3 düşünebilirsiniz ya da honda civic
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme