Şimdi Ara

Max Bütçe 2000

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 4,Galaxy s6,ve ikinci el iphone 6 arasında gidip geliyorum.Açıkçası cok kararsızım.Önerileriniz varsa bekliyorum.Aslında aklıma note 4 yattı ama 2 ay sonra note 5'in çıkacak olmasından dolayı içime sinmiyor.

Mutlaka 64 bit olmalı.O yüzden g3,z3 vs yazmadım arkadaşlar yoksa sağlam cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 12 Haziran 2015; 17:03:57 >

• Telefondan neler bekliyorsunuz. Ona göre tavsiyede bulunalım.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Az önce galaxy s6 uzun kullanım testini izledim.Telefon antutudan 60 bin küsür puan alıyor bilmem kaç çekirdek ama normal modda kullandıgın zaman batarya su gibi gidiyor.Güç tasarrufu moduna aldıgında da telefon discovery oluyor.O zaman niye ben bu telefona 2000 tl veriyorum ki.İşte bunu istemiyorum.Bataryası bir günü çıkarmalı.

Zaten o seviyedeki telefonlarda oyun,kamera,tarayıcı performansı bakılmaması gereken şeyler.Telefondan beklentim günlük kullanıcı deneyimi iyi olsun.Bataryası ortalama olsun.Isınmasın.Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Az önce galaxy s6 uzun kullanım testini izledim.Telefon antutudan 60 bin küsür puan alıyor bilmem kaç çekirdek ama normal modda kullandıgın zaman batarya su gibi gidiyor.Güç tasarrufu moduna aldıgında da telefon discovery oluyor.O zaman niye ben bu telefona 2000 tl veriyorum ki.İşte bunu istemiyorum.Bataryası bir günü çıkarmalı.

Zaten o seviyedeki telefonlarda oyun,kamera,tarayıcı performansı bakılmaması gereken şeyler.Telefondan beklentim günlük kullanıcı deneyimi iyi olsun.Bataryası ortalama olsun.Isınmasın.Bu kadar.

Günlük kullanımda iOS çok rahat.
    Şarj orada da sıkıntı olur ama onun dışında uzun ömürlü ve gün içinde kullanıcıyı memnun eden bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Prize bağlı bir hayat gerçekten yaşamak istemiyorum dostum.Sagolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iresco

Prize bağlı bir hayat gerçekten yaşamak istemiyorum dostum.Sagolasın.

Peki sen bilirsin :)
    Haklısın sen de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9 güzel cihaz ama aşırı pahalı.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    M8?

• M8 düşünmüyorum hocam teşekkür ederim.
    Rica ederim. Şu an aklınızdaki modeller nedir?

• Note 4 kafama yattı ama 2 ay sonra note 5 çıkacak olması kafamı kurcalıyor.Kitkatda canavar gibi olan telefonun lolipopda hantallaşması ve bu olayın note 5'in çıkmasına yakın olması biraz soğuttu beni.Xperia z3 64 bit olsa direk alırım.Şu an kullandıgım telefonu geçiş döneminde almıştım.6-7 ay sonra telefon güncelligini kaybetmeye başladı.4 yıldır romlarla ayakta tutuyorum.O yüzden 32 bit telefon almak istemiyorum.Bir yanımda sen öğrenci adamsın bir telefona o kadar para verme git jiayu s3 , elephone p7000 al keyfine bak diyor.Kararsızlık tavan yani.
    Dostum ben senin yerinde olsam ne pahalı ne ucuz bir telefon alırdım. Madem öğrenci adamsın biraz ırta seviye telefon al bence. Şöyle 1100-1200 liralık telefonlar yani. Ama hayır dersen git Z3 al. 64 bit olsa ne olacak sanki? Ben Z2 kullanıyorum açmadığı oyun yok ve hiçbirinde kasma, donma yok.

• Biliyorum hocam telefon gerçekten sağlam.64 bit olmasının bana hiç bir artısı olmayacak biliyorum ama içim rahat etmiyor işte.Artık 32 bit telefon üretilmeyecek olmasını üreticiler bir şekilde kullanır bunu kendilerince artıya çevirirler bir satış politikasına dönüştürürler.Buda biz kullanıcıları üzer.
    Karar senin dostum,

1-) 1100-1200 liralık telefon
    2-) Z3

olarak düşün bence.

• Biraz daha düşüncem hocam.İnşallah hayırlısı olur.Yorum ve tavsiyelerin icin teşekkür ederim.
    İnşallah hocam, rica ederim.

• Bütçe 2000 diyorsunuz, S6 ve iPhone 6 o fiyata bulamazsınız.
  • 64bit olayına daha var rahat ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum hocam sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.