Bildirim
Maxima Eco Led Ampul 5W - Beyaz Işık 1.75 TL kargo bedava (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bimden 9w powerkey led ampül alın 5.95 fiyatı odayı gayet yeterli aydınlatıyor -
Kaliteli arayanlara pelsan öneririm. 10W 910 lümen veriyor, koridora tek ampul yetiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.
bimden 9w powerkey led ampül alın 5.95 fiyatı odayı gayet yeterli aydınlatıyor
kesinlikle katılıyorum, gayet iyi. şimdi kutusuna baktım 790 lümen yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
E14 beyaz lazım..
E14 var bende hocam teknosadan yanlışlıkla almıştım 4-5 adet philips marka ,beyaz sarı tam bilmiyorum eve gidince bakarım isterseniz . bulamazsanız haber verin bana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
makrodan makel 9w led ampül almıştım 2.95 ya da 3.95 idi tam hatırlayamıyorum 810 lümendi. bunların lümenler çok düşük. tipleri de bi kalite hissi vermiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kalitesiz ve az ışık veriyor. Beb aldıklarımı iade etmiştim.alanlar pek bişey beklemesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101den 5 TL'ye ecolite(9w 900lumen) orbus (9w 890 lümen) ve ya vestel (9w 806 lümen) led ampuller den bulabilirseniz çok daha iyi
3 TL'ye 12 w 650 lümen veriyor hem daha çok elektrik çekiyor hem de daha az ışık veriyor.
Benimkiler geldi, almayın berbat. Tam normal ampulun 2 katı büyüklüğünde. ve ışığı hiç yayamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Benimkiler geldi, almayın berbat. Tam normal ampulun 2 katı büyüklüğünde. ve ışığı hiç yayamıyor.
Ne bekliyordunuz peki? -
eski tip led ampül lümeni yenilere göre yarı yarıya nerdeyse ne bekliyordunuz hocam kaç watt aldınız ben 7w aldım akşam denicem -
İlk icat edilen ampul gibi olmasını beklemiyordum. 12W lık olanlar çok büyük yahu. Ben 3 lü 4 lü avizelere taktım, o konuda sorun yok ama almanızı tavsiye etmem, Sokak lambası ampulü gibi kocaman -
-
-
3 tane 7 W
3 tane 12 W aldım teşekkürler. -
Ben 12W olanı uzun bir koridorda 2 geniş Sarkıt ile yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sarkıt geniş olmaz ise içine lamba girmeyebilir. Sarkıt linki:http://www.hepsiburada.com/lumexx-isik-dekoratif-tekli-sarkit-avize-p-HRLMX7560
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 28 Eylül 2017; 17:29:39 > -
Kargo fiyatına 3-4 adet ampul veriyor adamlar ufak tefek sorunlar olacak sıkıntı yapmayın
çinden gelen 3w ampül ile bu 7w ampül aynı ışık veriyor sözde bunun lümen değeri daha yüksek ama nası iş anlamadım 44watt'a eşit diyor ama 25watt gibi yanıyor
edit : tekrar denedim 3w dan biraz daha kör yanıyor iade mi etsek tekinin kutusu yırtıldı ama ne diyorsunuz iade eden var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 28 Eylül 2017; 21:26:20 > -
Herbirinden 3 er tane aldım; ufak alana sahip spot lambalar için.büyük olan cidden büyük sığmaz gibi ama kalanlar işimi görür.
Bu kadar verimsiz bir lamba alacaksanız led yerine tasarruflu ampül alın daha yüksek lümen değeri sahip en azından
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X