Şimdi Ara

Mayısa kadar internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internet gitti mh aradım, bölge çalışması var 03,05,2019 a kadar çalışma olacak dedi. Netspeed kullanıyorum bu arada, ben de kullanmadığım internet için para ödeyecek miyim dedim, dondurma işlemi yapabilirsiniz dedi ama dondurmak 30 tl imiş.

Sizce bu kadar uzun sürer mi bu çalışma işi?

Ekleme

Modemin dsl ışığı 30-40 saniyede bir 3-4 kere yanıp sönüyor. Daha önce de internette kısa süreli kesinti oluyordu. İnternet olduğunda da hızı 16 olması gerekirken 2-3 mbps felan oluyordu. Hat değerleri de çok kötüydü. Sanıyorum kablodan kaynaklanıyor bu sorun. Bu dediğim sorunlar varken aradığımda elektrikçi çağırın demişti müşteri hizmetleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 14 Mart 2019; 17:43:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiber heralde yeni çekiyorlar yada Turk Telekom alın diye yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Fiber heralde yeni çekiyorlar yada Turk Telekom alın diye yapıyorlar.
    Modemin dsl ışığı 30-40 saniyede bir 3-4 kere yanıp sönüyor. Daha önce de internette kısa süreli kesinti oluyordu. İnternet olduğunda da hızı 16 olması gerekirken 2-3 mbps felan oluyordu. Hat değerleri de çok kötüydü. Sanıyorum kablodan kaynaklanıyor bu sorun. Bu dediğim sorunlar varken aradığımda elektrikçi çağırın demişti müşteri hizmetleri.

Ne yapmalıyım sizce?

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    ankastre ölçüm yapın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

ankastre ölçüm yapın derim
    Nasıl yapıcam hocam?

ankastre kutu var daire de kutudan size gelen kabloyu çıkarmanız lazım, sonra başka kablo ile modem takıp modem çalıştırmak için elektrik lazım kendiniz yaparsanız sonra açıldıktan sonra hat değerlerine bakın veya dsl sinyal sabitliyor mu ?

• Komşulara sordum onlarda da gitmiş internet, yani beklemekten başka çare yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şikayet edin
    www.cimer.gov.tr
    CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
    https://www.cimer.gov.tr

sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimi kime şikayet edelim hocam, ttnin müdürü aynı zamanda btkda da müdürlük yapıyor.

• Başka bir komşuya da sordum, direkten kablo sarkmış onun çalışması imiş. Kablo sıyrılmış, bu yüzden yeni kablo çekerler, benim düşünceme göre 3-5 günde halledilir bir iş ama burası türkiye. Mayısa tarih verdi adamlar. Orada çalışırken görürsem sorucam işçilere ne zaman biter diye.

• O kadar sürmesi imkansız 2 haftaya hallederler 1-2 kişi değil sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.