Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
489
Cevap
10
Favori
186.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet zaccar galiba tek yedek subay sensin :)
    hayırlısı olsun. mamak mebs için iyi yer diyorlar bakalım gidince göreceğiz :)
  • ben de istanbul'dan pazar sabahı yola çıkıyorum Mamak'a

Bitli piyade Poşet Er...
  • arkadaslar bende izmirden geliyorum gece 12 de nilüfer ile gelicem

Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Nisan 2009

Aday Nu. 40792
    Adı Soyadı MUSTAFA ALDEMİR
    Baba Adı HÜSEYİN
    Doğum Yeri URLA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA
  • tRaDeRs İN YAZDIKALRI GERCEKSE YANDIK DEMEKTİR
  • Arkadaşlar

Esenboğa Havalimanından Mamak askeriyeye gitmenin en kolay yolu nedir bilen var mı? Olmadı taksiye binerim ama İzmir'deki gibi belediye otobüsleri falan kalkıyorsa havalimanından, sadece 1 tane bavulum olacağı için sorun olmayacaktır..
  • arkadaşım taksi ile çok yazabilir. bence havaşin servislerini kullansan merkeze gelip mamak dolmuşları ile de gidebilirsin. karar senin

quote:

Orjinalden alıntı: Pluchart

Arkadaşlar

Esenboğa Havalimanından Mamak askeriyeye gitmenin en kolay yolu nedir bilen var mı? Olmadı taksiye binerim ama İzmir'deki gibi belediye otobüsleri falan kalkıyorsa havalimanından, sadece 1 tane bavulum olacağı için sorun olmayacaktır..
  • arkadaşlar ben ankaralıyım,benim askerliğim iskenderuna çıktı ama size şunu söyleyim,uçakla gelenler esenboğadan taksiye binme gafletinde bulunmasınlar.esenboğadan ankara merkez en az 30 km 70 tl para yazar.ilkgünde ankaraya küfredersiniz.
    esenboğadan gelmek için ya havaş otobüsüne binip (11 tl sanırım) gelirisiniz ya da belediye otobüsleri var(mavi-beyaz renkte (3,5 tl)) onlarla ulus merkeze kadar gelirsiniz.

otobüsle gelen arkadaşlar,karadeniz-samsun tarafından geleneler otobüs muavinine söyleyin,o taraftan gelenler askeriyenin önünden geçiyo,geçerkensizi indirsinler.diğer yönlerden gelenler terminalde inecekler(diğer adı aşti).

burdan mamaka gitmek için keçikıran dolmuşlarına binip dolmuşçuya diyin" ben askeriyeye gitcem,beni orda indir "deyin.o sizi orda indirir.zaten sizin gibi bir sürü adam olcak,tipinden belli olur.paniklemeyin.

keçikıran dolmuşlarının nerden kalktığını öğrenmek için ya bi taksiciye sorun,yada polise sorun.
    simitçilerde bilir.onlarada sorabiliriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 10 Nisan 2009; 19:44:46 >

• cumartesi saat 23 te metroyla ankaraya gidecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutluay345

arkadaşlar ben ankaralıyım,benim askerliğim iskenderuna çıktı ama size şunu söyleyim,uçakla gelenler esenboğadan taksiye binme gafletinde bulunmasınlar.esenboğadan ankara merkez en az 30 km 70 tl para yazar.ilkgünde ankaraya küfredersiniz.
    esenboğadan gelmek için ya havaş otobüsüne binip (11 tl sanırım) gelirisiniz ya da belediye otobüsleri var(mavi-beyaz renkte (3,5 tl)) onlarla ulus merkeze kadar gelirsiniz.

otobüsle gelen arkadaşlar,karadeniz-samsun tarafından geleneler otobüs muavinine söyleyin,o taraftan gelenler askeriyenin önünden geçiyo,geçerkensizi indirsinler.diğer yönlerden gelenler terminalde inecekler(diğer adı aşti).

burdan mamaka gitmek için keçikıran dolmuşlarına binip dolmuşçuya diyin" ben askeriyeye gitcem,beni orda indir "deyin.o sizi orda indirir.zaten sizin gibi bir sürü adam olcak,tipinden belli olur.paniklemeyin.

keçikıran dolmuşlarının nerden kalktığını öğrenmek için ya bi taksiciye sorun,yada polise sorun.
    simitçilerde bilir.onlarada sorabiliriniz

çok iyi oldu bunları yazdığın sağolasın.. peki havalimanından kalkan mavi-beyaz otobüsler kaç tane? mesela izmirde sadece 3 tane var havalimanından kalkan.. en merkezi üç yere gidiyorlar.. ankara'da durum nedir? Mamak'a gitmek için hangi numaralı otobüs en uygunu?

Edit: Biraz araştırdım.. Sanırım 442 numaralı otobüs.. Otobüsün güzergahı şöyle:

Havaalanı
    Orsan Mobilya
    MAN Fabrikası
    Saray Köy
    Pursaklar
    Furuko
    Aydınlıkevler Ticaret Lisesi
    Fatih Köprüsü Altı
    Akköprü Migros Önü
    AŞTİ
    İnönü Bulvarı Sayıştay Önü
    Bakanlıklar
    Ulus PTT Önü

Ben bu durakların hangisinde inersem Mamak'a en yakın inmiş olurum?

Edit2: Arkadaş Ulus merkeze kadar gelirsiniz demiş.. Oradan buluruz artık bir şekilde yolumuzu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluchart -- 11 Nisan 2009; 2:59:19 >

• beyler hayirli teskereler benim arkadasimda bu birlikte askerlik yapiyo ama kendisiyle 1 haftadir gorusemedim. disardan aramak icin bi telefon numarasi yokmu acaba?
  • 0312 350 97 97 numarasından ulaşabilirsiniz. Kaldığı bölüğü bilmiyorsanız 2160 dahili numaradan Rehberlik Danışma Servisi'nde aile iletişim birimi yardımcı olacaktır size.

Birde ankesörlü telefonlardan direk arama şansınız var ama o numaraları kaldığı bölüğün içinden almanız gerekli.
  • Adı Soyadı Mücahit KIRMIZIYÜZ
    Baba Adı Mücahit
    Doğum Yeri Trabzon-Maçka
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Er
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA
    Teslim Tarihi 09 Mayıs 2009
    Bu Tarihte Gidecek Olanlar Varsa Görüşelim.D.K
  • slmler yedek subay adayıyım ve mamak mebs te agustosun 1-2-3 ünde sınva girmem gerekiyor
    bu mebs in tam olarak adresini öğrenmek istiyorum
    kırıkkalede oturuyorum ve nasıl gidebilirim ?
  • Bende yarın teslim oluyorum SERKAN DAVUTOĞLU ANKARA/MAMAK (MEBS OKL. VE EĞT. MRK.KLIĞI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: s911

Bende yarın teslim oluyorum SERKAN DAVUTOĞLU ANKARA/MAMAK (MEBS OKL. VE EĞT. MRK.KLIĞI)

Ne olarak gidiyorsun ? Ben D.K. olarak yapmıştım 28 gün 28 ay gibi geldi. Sabahın 5'inde kaldırdılar her gün.

D.K. mısın ?
    D.K. isen, bol bol ot toplamaya hazır ol D.K. lara ot toplamaktan başka birşey yaptırmıyorlar, atış bile
  • 329 KD olarak giden var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerflash -- 10 Ağustos 2009; 2:42:20 >
  • sanırım en güncel giden benim :) bu perşembe teslim oluyorum ...
  • kardeş ben yeni geldim ordan acemiliğmi 6.bölükte yaptım güzel yer eyer kısa dönem gidiyorsan orda kalırsın ve eğitim çavuşu olursun sonuçta orası acemi birliğ ve eğitim çavuşu olursan vay haline bütün sorumluklar sizde normal uzun dönem asker isen 2.3.9ve 10 bölük dışında herhangi bir bölüğe düşersen yaşadın yatarak acemi birliğini tamamlarsın eyer olurda 6.bölüğe düşersen orda taner diye biri var onu bul o sana yardımcı olur bu kadar güncel nasıl olurda diye sorarsan cumartesi geldim ordan kardeş
  • ben d.k olarak gidiyorum ya pff :s

bu arada taner di dimi tamam bakacagım elbet bulurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 30 Mart 2010; 22:07:54 >
  • Aday Nu. 50044
    Adı ve Soyadı İBRAHİM EMRE SELÇUK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA

Arkadaşlar İzmir den gidiyorum. Orada görüşmek üzere. Sabah 9 da uçağa binip öğleyin Esenboğa da olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.