Şimdi Ara

Medal Of Honor 2010 Fps değerleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar darkice(DICE) firmasının Battlefield bad company 2'den sonra çıkardığı bir başka iddalı oyunu olan medal of honor betası kullanıma sunuldu.Peki görsel efektlerin ve savaş atmosferinin bol olduğu bu oyundan aldığımız fps değerleri nasıllar?Test ettiğimiz kartları ve hangi ayarlarda oynadığımıza belirtirsek daha net olucaktır iyi forumlar...
    GTX 285@1920*1200/8xAA/16xAF/All settings full
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• PC ve PS3 betası bugün bitiyor yalnız.
  • gtx285 40 civarı fps aldığına göre kastıran bir oyun galiba.
  • steam den kaç dakikada iner bu oyun steam den alıyorum artık dukkan dan almıyorum da uzun zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

steam den kaç dakikada iner bu oyun steam den alıyorum artık dukkan dan almıyorum da uzun zamandır

steam ucuz mu? bir de steam den inen oyunların setup'ı nereye kaydoluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

steam den kaç dakikada iner bu oyun steam den alıyorum artık dukkan dan almıyorum da uzun zamandır

steam ucuz mu? bir de steam den inen oyunların setup'ı nereye kaydoluyor?

bütün oyunların daha ucuz olduğu söylenemez. Mesela ubisoft oyunları d&r'da daha ucuz. ama genelde indirimlerde her şey dvdsini alacağın halden ucuz oluyor.
    inen oyunların yedeğini alıp istediğin yere kaydedebiliyorsun.
  • Arkadaşlar oyun gerçekten güzel olmuş betasını ücretsiz olarak steam üzerinden indiriyorsunuz 700 mb civarı bir boyutu var herhangi bir ücret ödemeden sadece EA üyeliği alarak ve orjinalinide 60$'dan satıyolar gerek savaş ortamları olsun gerek grafikleri çok güzel oyun yapmışlar tavsiye ederim bu tarz oyun seven arkadaşlara
  • BEN Bİ OYUN ALMIŞTIM BİR HESAP ACTIM O KEY LE MAİLDEN STEAM LE DEMOLAR BİNLERCE VİDEOLAR FALAN FİLAN 1.99 dolardan 99 dolar a kadar oyun var bu arada modern warfare 2 nin 2 tane haritası 15 dolar modern warfare 1 deki harita hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Cassiel**

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel olmuş betasını ücretsiz olarak steam üzerinden indiriyorsunuz 700 mb civarı bir boyutu var herhangi bir ücret ödemeden sadece EA üyeliği alarak ve orjinalinide 60$'dan satıyolar gerek savaş ortamları olsun gerek grafikleri çok güzel oyun yapmışlar tavsiye ederim bu tarz oyun seven arkadaşlara

Medal of Honor™ Limited Edition buna tıkladım 60 usd betası demos tamı var bende store den baktım da

• Steam güzel bir olay ben hem steam kullanıorum hemde netten kopya oyun çekiorum steamdan alıncak oyunlar multi oyunlarıdır:) o yüzden verilen paraya kıyarım çünkü AVP den tut Seruis sam hd'ye kadar canım nezaman isterse online oyuncu bulabiliyorum ve arkadaş olara ekliyim oynuyorum ve hamachi gibi server sorunu yaşamadan reklam yapmış gibi olmayımda steam kullanın derim multi oyunlar için(Ut3,Mwf2,bC2,L4D,LD42,MHO,TF2,F.E.A.R 2 vs...)
  • 4 saat arayla kaçırmışım beta yı neyse artık fiyatın dusmesini bekleriz yada yeni beta

EA, Medal of Honor'un resmi Twitter adresinden oyunun betasının kapanış tarihlerini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre bir aydan uzun bir süredir aktif hâlde olan Medal of Honor'un betasının PC ve PS3 sürümleri yarın, yani 31 Temmuz'da kapılarını kapatacak.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel olmuş betasını ücretsiz olarak steam üzerinden indiriyorsunuz 700 mb civarı bir boyutu var herhangi bir ücret ödemeden sadece EA üyeliği alarak ve orjinalinide 60$'dan satıyolar gerek savaş ortamları olsun gerek grafikleri çok güzel oyun yapmışlar tavsiye ederim bu tarz oyun seven arkadaşlara

Medal of Honor� Limited Edition buna tıkladım 60 usd betası demos tamı var bende store den baktım da

Şuan satın alsan bile oynayamazsın Pre Purchase;
    Release Date: Oct 2010

Aynı şekilde Mafia 2 de satılıyo ön sipariş olarak ama tam yükleme zamanııın;
    Release Date: 27 Aug 2010

• quote:

4 saat arayla kaçırmışım beta yı neyse artık fiyatın dusmesini bekleriz yada yeni beta

EA, Medal of Honor'un resmi Twitter adresinden oyunun betasının kapanış tarihlerini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre bir aydan uzun bir süredir aktif hâlde olan Medal of Honor'un betasının PC ve PS3 sürümleri yarın, yani 31 Temmuz'da kapılarını kapatacak.

heyaa sorma gösterdi ellettide ama :D:D:D asıl olayı geleceğe erteletti ahahah

• Bu bahsettiğiniz beta ise benim şu şekilde
    Tüm ayarlar high'da 4xAA bi de 4xAF var. çözünürlük 1650*1080
    Oyun genelde 70-80 fps, aksiyonda mesela hemen karşınıza havan atışı yapıldığında 50 fps civarlarına geriliyor

bu da 8xaa 8xAF, kafamıza havan yağarken

Phenom II 945
    HIS 5850 iCooler
    4 GB DDR2 800 MHZ ram
    sistem bu şekilde

Oyunun betasını hiç beğenmediğimi söyleyebilirim. DICE fps yapamıyor. Steam forumlarına da bakarsanız çoğunluğun beta üzerinden hiç iyi yorum yapmadığını görebilirsiniz. Ben de BFBC2'yi steam'den aldığım için bu betayı bedavaya oynuyorum. oyunu tavsiye etmiyorum. Ayrıca Beta'da bile hileciler var artık nasıl bişeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 1 Ağustos 2010; 4:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Bu bahsettiğiniz beta ise benim şu şekilde
    Tüm ayarlar high'da 4xAA bi de 4xAF var. çözünürlük 1650*1080
    Oyun genelde 70-80 fps, aksiyonda mesela hemen karşınıza havan atışı yapıldığında 50 fps civarlarına geriliyor

bu da 8xaa 8xAF, kafamıza havan yağarken

Phenom II 945
    HIS 5850 iCooler
    4 GB DDR2 800 MHZ ram
    sistem bu şekilde

Oyunun betasını hiç beğenmediğimi söyleyebilirim. DICE fps yapamıyor. Steam forumlarına da bakarsanız çoğunluğun beta üzerinden hiç iyi yorum yapmadığını görebilirsiniz. Ben de BFBC2'yi steam'den aldığım için bu betayı bedavaya oynuyorum. oyunu tavsiye etmiyorum. Ayrıca Beta'da bile hileciler var artık nasıl bişeyse

Ben beta oyundaki hilecileri anlıyacak kadar prof. hileci değilim ama oynadığım ve gördüğüm kadar çok sağlam oyun olmuş DICE oyun yapamıyo ise ATARI oyun yapsın ve ömür boyu Mario oynuyalım die face açalım ilk onay benim listemden olacak

• oyun fena degil ama bir agırlık var, yani nası desem mw2 veya bfbc2 deki aksiyon/ hız yok gibi
  • quote:

Ben beta oyundaki hilecileri anlıyacak kadar prof. hileci değilim ama oynadığım ve gördüğüm kadar çok sağlam oyun olmuş DICE oyun yapamıyo ise ATARI oyun yapsın ve ömür boyu Mario oynuyalım die face açalım ilk onay benim listemden olacak

normalde saçma yorumlara cevap vermiyorum ama bu seferlik istisna olsun. youtube'da "medal of honor beta hack" diye aratırsan onlarca tarz hile çıktığını görebilirsin. adamlar zaten yüzsüz videolarını da youtube'a koyuyorlar zaten oyunda anlaşılıyor, aynı adamdan arka arkaya 5-6 kez headshot yiyince damın frag da 40/2 falan olunca belli oluyor hile olduğu. hile olduğunu anlamak için hileci olmaya gerek yok yani.

iki tane video;
    http://www.youtube.com/watch?v=kfg9fLGbTAY
    http://www.youtube.com/watch?v=RhSupFtWukc

DICE'ın yaptığı en güzel iş de Mirror's Edge'tir. o da tam olarak fps değil. Diğer yaptığı fps'ler de hiç bir zaman tam dinamik fps olmamıştır. Sen seversin. Ben çok sevmem. yani saçmasalak cevaplar vermeye gerek yok, subjektif bir konu sonuçta

ayrıca bu da steam forumu. oyunu beğendim diyen adam yok neredeyse. BC2'nin betası çıktığında böyle değildi. daha çok optimizasyon sorunları olduğu söyleniyordu burda direkt oyun beğenilmemiş.
    http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=734

• Ayrıca şunu diyim, DICE radikal bir değişikliğe gitmezse, mesela punkbuster gibi(VAC işe yaramaktan çok uzak) bu oyunun multiplayer'ı hileciler yüzünden oynanamayacak duruma gelir, sonu MW2'den bile kötü olur. o yüzden almaya da gerek kalmaz. sonuçta bu tarz oyunlar artık multiplayer için alınıyor. multiplayer da insanlara karşı oynanır, hilecilere karşı değil.

ben bu sıralar BC2 oynuyorum çok da sevdiğimden değil ama punkbuster korumalı serverlarda bir nebze durum iyi. yalnız bu oyundan hiç bir umudum yok. BC2'nin betası punkbuster ile gelmişti bu oyunda öyle birşey yok.
  • bir dergide oyunu inceleyen bir yazar da soyle yazmıs ne zaman tanka binsem beni vurdular oyun afganistan da gciyor ve afganlar iki giris var orayı tutuyorlar oyun çok zor

• Grafikler COD4 ü anımsattı bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.