Şimdi Ara

Media Markt 22:00 Gece Kuşu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistem hatası diyor, ne kadar indirimdi ki ??
  • Kampanya Katılım Koşulları
    Kampanya 10 - 31 Ekim 2013 tarihleri arasında belirtilen ürünlerde geçerlidir.
    Kampanyadan sadece belirlenen ürünlerde ve mediamarkt.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerde yararlanabilirsiniz.
    Kampanya ürünlerine mediamarkt.com.tr'deki "Tüm Kampanyalar" sekmesi altında bulunan "TEB İnternet Şubesi Kampanyası" başlığından ulaşabilirsiniz.
    Kampanyada geçerli olan 100 TL indirim kodu her alışverişin toplam tutarı için geçerlidir.
    İki kampanya birleştirilemez.
    Kampanyada geçerli olan 100 TL indirim kodu tek kullanımlıktır ve kodların son kullanma tarihi 31 Ekim 2013'dür.
    Kampanyada belirtilen ürünler stoklarla sınırlıdır.
    Mediamarkt ve TEB kampanya koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Sistem hatası diyor, ne kadar indirimdi ki ??

100 tl
  • Diskte kullanabilen var mı yahu?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Aynen IPAD'de denedim işe yaradı.

Diste olsa muhteşem olur sanırım. Yılın indirimi falan olur heralde 59TL'ye.
  • quote:

yok, sadece 3tb olanda geçerli indirim.
  • quote:

Diskte 193 küsurlu bir rakama düşüyordu. İhtiyacım yok diye almadım aynen kliksanın bir ramazan indirimi vardı 130 tl düşüyordu. Onda da tereddütte kalmıştım.
  • Neyse Mediamarkt kısa süre heyecanlandırıp kendi ayağına kurşun sıktığına göre dağılabiliriz. İyi geceler. :)
  • öyle böyle 30 iphone satıldı :D
  • teb kodu ipad de düşüyor ama 3 tb diskte düşmüyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.