yok istanbul... Ümraniye ıkea nın yanındaki media markt
Ordakilerde bir salaklik var zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Çin Malı Üye SS atta bakalım sorun kimde ?
Elimiz ayağımız duzgun.ss'i nasıl atmamı istyorsun saçmalık!
Çingenleri almıyorlar genelde içeri
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111 Çingenleri almıyorlar genelde içeri
off! Ne kadar saçmalıyosunuz! Adam gibi cevap verecek yok mu?
@Ölü ozan
UP
evlat hem dalga geçmeyin diyosun hep upluyosun ne dicekler mahkemeye ver demelerinimi bekliyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky evlat hem dalga geçmeyin diyosun hep upluyosun ne dicekler mahkemeye ver demelerinimi bekliyosun ?
başına gelenler okusun diye up luyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
evlat hem dalga geçmeyin diyosun hep upluyosun ne dicekler mahkemeye ver demelerinimi bekliyosun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
At hırsızına benziyosundur
Ben ciddi cevap veriyim: kendileri kaybederler
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
MEDIA MARKT SSS
Ürünleri nereden sipariş edebilirim? Media Markt’da şimdilik internet üzerinden sipariş imkanı sunulmamaktadır.
Tüm ürün seçeneklerimizi görmek için lütfen Media Markt mağazalarımıza geliniz.
Aradığım ürün neden bulunamadı? www.mediamarkt.com.tr adresinde ürün seçeneklerimizden bir kısmını bulabilirsiniz.
Tüm ürünlerimizi görmek için lütfen Media Markt mağazalarımıza geliniz.
Belirli bir ürün hakkında sorunuz mu var? "Benim Mağazam" menüsündeki iletişim formumuzu doldurup bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.
Yeni Media Markt ürünleri hakkında nasıl bilgi alabilirim? Güncel ürünleri ve ilginç ürün bilgilerini içeren haftalık Media Markt haber bülteninin size e-posta yoluyla ulaşması için sadece abone olmanız yeterlidir.
Beni Neden İçeri Almadınız ? Loading...
yaş 15 ise adamlar liseli değil ilkokullu ona göre
quote:
Orijinalden alıntı: ohreyhan53
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM Görmemiş gibi sabahtan akşama kadar gran turismo oynarsanız olacağı o. Bazıları hayatlarında ilk defa xbox360 görüyorlar sıraya girip oynuyorlar. Resmen tırlatıyorum.
ne alakası var arkadsm oynamaya gitmiyoruz dergi alıcaz realde de gt5 yok oraya neden almıyorlar
Yaşınız küçük gözüküyordur kartaldaki realmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
liselileri almayın demişlerdir ondandır bence sende görüyorsundur ne tipler var.. Girip ortalığı darma dağın eden yada hırsızlık yapan ergenler var (sözüm sana değil sebebi budur)
quote:
Orijinalden alıntı: kornburak yaş 15 ise adamlar liseli değil ilkokullu ona göre
mantklı düşünün ilk okul 7 yasında başlıyor.lise 1e gidiyorum 12.09.1996 doğumluyum
quote:
Orijinalden alıntı: guray13
quote:
Orijinalden alıntı: ohreyhan53
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM Görmemiş gibi sabahtan akşama kadar gran turismo oynarsanız olacağı o. Bazıları hayatlarında ilk defa xbox360 görüyorlar sıraya girip oynuyorlar. Resmen tırlatıyorum.
ne alakası var arkadsm oynamaya gitmiyoruz dergi alıcaz realde de gt5 yok oraya neden almıyorlar