Şimdi Ara

Media Markt'a almadılar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onurkillinc
    Ben ciddi cevap veriyim: kendileri kaybederler

bende öyle dedim adama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohreyhan53

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak
    yaş 15 ise adamlar liseli değil ilkokullu ona göre

mantklı düşünün ilk okul 7 yasında başlıyor.lise 1e gidiyorum 12.09.1996 doğumluyum

o sınıfta kaldığı için öyle sanıyor :D :D
  • @güray13 :)
  • ÜMRANİYE MEYDAN RESMEN APAÇİ,ÇOLUK ÇOCUK,ÇİNGENE KAYNIYO.İPİNİ KOPARAN GELMİŞ ORAYA.İYİKİDE ALMIYOLAR EN AZINDAN MEDİA MARKT IN İÇİ FULL OYUN OYNAYAN VELETLERLE DOLU DEĞİL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN
    ÜMRANİYE MEYDAN RESMEN APAÇİ,ÇOLUK ÇOCUK,ÇİNGENE KAYNIYO.İPİNİ KOPARAN GELMİŞ ORAYA.İYİKİDE ALMIYOLAR EN AZINDAN MEDİA MARKT IN İÇİ FULL OYUN OYNAYAN VELETLERLE DOLU DEĞİL.

orası öylede adamı o zaman tipine göre alsınlar eli ayağı düzgün adamdan ne istiyorlar
  • tam hatırlamıyorum, ya mediamarkt ya da electroworld; playstation mudur xbox mıdır nedir (tam bilmiyorum) lise kıyafetleriyle gelmiş yarım düzine çocuktan 2 tanesi her nasıl olduysa tekme-tokat kavgaya girmişlerdi aletin başında. yanındaki arkadaşları (güya!) da kıllarını kıpırdatmadan gülmemek için kendilerini zor tutarak izliyordu. sonra görevliler yaka paça milletin önünde hepsini azarlayıp dışarı attılar. bizzat şahit oldum!

tabiki de sözüm sana değil. senin yaş grubunun yaptığı dingilliğin sonucu, kurunun yanında yaş da yanıyor. gurur yapma boşver bir kaç yıl daha büyüyünce sorun olmaz.
  • @blackyx doğrudur dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohreyhan53 -- 6 Nisan 2011; 17:18:34 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz letoon ayakkabı varmıydı ayaklarınızda bir ara soylenti çıkmıştı hırsız ayakkabısı diye :D
  • HORT !!!
  • quote:

merhaba bikaç gün önce media markta gittik arkadaşla ailenizle gelin dediler halbuki ne zaman gitsek alırlardı? Sonra biraz zorladık girdik.. reale girelim dedik sonra oradada hiç almadılar su alacaktık. Yaşımız:15 boyum:173 acaba neden?

HANGİSİ SENSİN ?

Media Markt'a almadılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recuva

quote:

merhaba bikaç gün önce media markta gittik arkadaşla ailenizle gelin dediler halbuki ne zaman gitsek alırlardı? Sonra biraz zorladık girdik.. reale girelim dedik sonra oradada hiç almadılar su alacaktık. Yaşımız:15 boyum:173 acaba neden?

HANGİSİ SENSİN ?

Media Markt'a almadılar?

NEDEN TEŞHİR ÜRÜNÜ ALMAMAMIZ GEREKİYOR İŞTE BU YÜZDEN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.