Şimdi Ara

Media Markt'ten Sipariş Verecekler Bir Daha Düşünün! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
10.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatan gene para iadesi yapmıyor kupon veriyor.
  • Benim anlamadığım bir husus var.
    Teknoloji Mağzalarını teşhir ürünleri denemek, yeni ürünleri yakından tanıma fırsatı bulmak için kullanırım. Kesinlikle hiç birinden alışveriş yapmam.
    Bir ürünü satın almadan önce modelini markasını google dan arayıp ithal olarak getiren firmalardan ürünün fiyatına göre en az bin tl daha uyguna bulurum. Bunlar n11 olur hb olur gg olur. Satıcı yorumlarına baktıktan sonra satın alırım.
    Bu ülkede garanti mevzuna, satış sonrası müşteri hizmetlerine inanmıyorum. İmkanım varsa yurt dışından ithal getirtiyorum.
    Temennim kimsenin alacağı ürüne bin lira fazla vermenin önüne geçilmesi..
    Satılan aynı ürün, Garanti Aynı garanti, verilecek hizmet aynı hizmet ..
  • Bir adet kur farkından kar etmeye çalışan müşteri içerir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer olayı tchibo kahve makinesinde yaşadım. En son hem paramı iade ettiler hem de makine gönderdiler 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

Dostum bu konuyu uplayıp öne çıkarman lazım. Önemli bir konu istersen eksi sozlukten birisine de özel mesaj atıp konuyu açtırabilirsin. Ama bu işin peşini bırakmamanı tavsiye ederim.
    Tabi ya Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokalım bence...

Ben ortada bir rezillik göremiyorum tabi kurdan faydalanmaya çalışan siz dışında.Gidin dava açın avukatla görüşün bakalım sonuç ne oluyor ?

Burası Türkiye uyanın artık.Bırakın bu ölücülük işlerini.

• Adelet olmayan ülkede büyük firmalar bile her türlü hile hurdayı yapıyor. Yiyorsa usa de böyle yapsınlar bakalım ne oluyor!

Başka zaman olsa bu ürünü bozmuşsunuz iade alamayız derler şimdi kur farkı olunca hemen işler değişiyor.

Gerekirse mediamarkt ın genel müdürlüğüne kadar ulaşın ve şikayetinizi anlatın. Böyle bir şey kabul edilemez.

• Adamın aldığının ürünün garantisi var. İlk ay içinde bozulan üründe değişim talep etmiş. Ne zamandan beri garanti hakkını kullanma ölücülük oluyor.

Burda kurdan faydalanmaya çalışan arkadaş değil mediamarkt. Adamlar yeni kurdan ürün satmak için eski kurdan sattığı pc yi geri almaya çalışıyor.

• Para iadesi yapılmış.Hangi firma garanti kapsamında ürün değişimi yapıyor ? Yıllardır alır kullanırım daha başıma gelmiş olay değil, sadece appledan bir telefonum vardı onun değişimini yaptım bugüne kadar oda zar zor.Demek istediğim şey bu.Para iadesi alınmış, zorlayamaya gerek var mı? Bence yok. A,B,C firması fark etmiyor.Hepsi böyle.

Bununla uğraşmak bile zaman israfıdır, ölücülüktür.

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Şöyle yorumları görüp çıldırmamak elde değil. Adam sanki satacak alıp ürünü.

Böyle tipler oldukça Türkiye'de tüketiciyi hep severler.
  • Al işte bir tane daha. Allah'tan herkes sizin gibi değil. Adam üretimden kaynaklanan bir kusurdan zarar görmek zorunda mı?

Ben avukatım, sonuç ne olur biliyor musun? Aynı üründen vermek zorunda kalırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 8 Eylül 2018; 16:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Amazon yokmu TR de?
    Ciddi mi sordunuz bilmiyorum ama yok.
    Şu kurla da fiyat olarak bir avantajı yok ama müşteri hizmetleri farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benz Jilzay

Para iadesi yapılmış.Hangi firma garanti kapsamında ürün değişimi yapıyor ? Yıllardır alır kullanırım daha başıma gelmiş olay değil, sadece appledan bir telefonum vardı onun değişimini yaptım bugüne kadar oda zar zor.Demek istediğim şey bu.Para iadesi alınmış, zorlayamaya gerek var mı? Bence yok. A,B,C firması fark etmiyor.Hepsi böyle.

Bununla uğraşmak bile zaman israfıdır, ölücülüktür.
    İncehesap sitesi James Donkey SSD'lerde 3 yıl boyunca herhangi bir arıza vb. durumda birebir değişim garantisi veriyor.
    Hadi bak işine ekşici.
  • Ssd alacak olursam bu yorumunu dikkate alırım.

Bu kadar üzmeyin la kendinizi kanser filan olursunuz sonra, adliye kapılarında hak aramanın kolay olduğunu sanıyorsunuz herhalde, eğer avukat iseniz benden iyi bilmeniz lazım, en değerli şey zamandır vatandaşlar, hak aramak bile dert bu ülkede.Bilinçli tüketiçi olsanız ne fayda.Size ayırdığım zamanın sonuna geldik.

İyi forumlar dh sakinleri.

• Tüketici başvurularında adliyeye gitmenize gerek yok zaten. Keşke bilmediğiniz konularda konuşmak için hiç zaman ayırmasaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 8 Eylül 2018; 16:55:8 >
  • Bu ney yav. Bu yazıyı okuyan dostoyeski nin budala adlı eserinide okusun. Güzel eser

• Saygı duyuyorum görüşünüze, tüm gerçeklere rağmen adeleti, hakkı aramak zor ama sonuç almakta gurur verici bir durum olur her zaman fakat yaşanan süreçte harcadığınız zaman ve stresli günlere değer mi? Bence değmez.Saygılarımla.

• zamzung u hakem heyetine verdim vatan bilgisayar ile birlikte gerekirse mahkemeye de veririm hiç problem değil :) 1 haftalık monitörde kapanıp açılmama sorunu, başka bir 3 aylık monitördeki köşelerdeki fazla parlaklık(gray uniformity), karıncalanma, banding sorunları aslında sorun değilmiş servis raporlarıyla elimde belgeli :) ne iade ne değişim yaptılar bi de dalga geçer gibi tamir ederiz ancak diyolar nesini tamir edeceklerse seçimlik hakkım benim ürünler ayıplı mal üretim hatalı şeyler iade alıp bir daha zamzung ve vatanın önünden geçmiyorum. bundan sonra bu tarz ürünlerin türkiye garantisine para da vermiyorum size de tavsiye ederim türkiyeden garantili ürün ALMAYIN ALMAYACAKSINIZ yahu bu kadar basit. alın iadenizi gidin daha pahalıya başka yerden alın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.