< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MEDIEVIL Remake - 25 Ekim 2019 (6. sayfa)
-
-
Bence şu anki fiyat hiç de fena değil, özellikle de yeni çıkan bir oyun için. Bir sonraki sağlam indirim için epey beklemek gerekecek. Bilmiyorum, bu fiyatı görünce ben hemen çöktüm. 190 TL nere, 84 TL nere! Ayrıca kardeşlik ile maliyet daha da düşürülebilir.quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Bir tek sorun fiyat değil gibi. Demosunda kamera vs tam faciaydı. Yine pahalı geldi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Aralık 2019; 20:47:2 >
-
Oyunu çok beğendim. Grafikleri yenilenmiş olsa da, atmosfer ve o kamera açıları beni analogsuz otun günlerime götürdü resmen. 84TL çok iyi fiyat, böyle zaman yolculuğu yaptıran bir oyuna değer.
Edit: Bu arada Dark Souls bu oyundaki sistemin getir götürünü yapsın, ölünce bölüm başından başlıyor anasını satayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 12 Ocak 2020; 5:46:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey gidi eski günler.
-
MediEvil sevimli görüntüsünün aksine baya zormuş yahu!
Oyuna başlarken kolay Platin gözüyle bakıyordum ama halim tam olarak bu..
-
İnsanlar o yuzden souls benzeri oyunlari seviyor eski oyunlarin cogu baya baya zordu ama devam et birakma oyunu medievil iyi oyundur
Bir oyunu yeniden yapmak demek oyunu bütünüyle ele alıp çağa uygun şekilde yeniden tasarlamak bana göre. Bu tarz birebir yapımlar aaa remastered ama bence bir remake değil.
Oyun da Türkçe dil desteği olması çok güzel, kesinlikle bitireceğim ama ölünce bölümün en başına atması yer yer sinir bozucu olabiliyor.
Şimdi sizi Gallowmere muharebesinde, tek bir kılıç sallamadan ilk ok atışında ölen büyük kahraman Sör Daniel için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.
-
Ben ps1 donemindede cok keyif almistim😀 ama arkdsin dedigi gibi remake degil aslinda oyun ama olsun yine kaliteli
Az canla yeni bölüme geçtim. Canım otomatik yenilenmedi. İksirim de yok. Ne yapacağım?
-
Oyunda ölmeden otomatik can yenileme yok ki, ya iksir veya yeşil duman tüten üstünde durunca iksir şişelerini dolduran yerleri bulacaksın, ya da bölümün başında isen bir ölüp rahatla.
-
Ps1 versiyonunu oynamıştım. Oyunun atmosferi insanı ürkütse de oynanış genel olarak iyiydi. Yenilenmiş versiyonu nasıl, platin alması kolay mı? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tam haturlamiyorum ama siseler var mapleede onlari aldikca sise sayin artiyor yesil dumanla dolduruyorsun dikkatli ilerlemen gerekiyor oyunda
Bölümün başındayım. Ölünce can yenilenmedi. Sıkıntı orada.
-
oyuna başladığımız Mezara dön.orada 2 tane şişe olması gerek.yeni bölüme geçmeden sürekli oradan şişe alıp yeni bölüme başlayabilirsin.bölüm bitmeden oyundan çıkınca baştan başlıyorsun diye hatırlıyorum.
bölümler kısa zaten bilmeyen varsa diye dedim
-
Hocam iş dönüp dolaşıp iksir şişelerine geliyor, ölünce canınız yenilenmese bile (benim hiç başıma gelmedi) bölüm içinde canınızı tamamlamak ve yükseltmek için bir çok şansınız var..
-
Ölünce bölümün başına attığı yetmiyor. Bulduğum eşya ve anahtarları da sıfırlıyor. Grafik basıp bırakmışlar. Kontroller de çok kötü.
-
Elimde satilik faturali kutulu Medievil var. ilgilenen arkadaslar PM atabilir
Medievil Remake mükemmel bir oyun oynadığımda çok keyif almıştım. Oyunda her bölümdeki bütün yerleri keşfederek oynayın. Bol bol şişe toplayın. Oyunun sonunda çok güzel bir sürpriz bekliyor.
-
çok zor bi oyun ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X