Şimdi Ara

Medipol kazananlar kunuşalım tanışalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
7.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk okuyorum ben Kavacıktaki kampüste.Gelince pişman olmazsınız inşallah
  • başlık ölmüş

benim gibi fizyoterapi bölümünü kazanan varsa tanışalım
  • Güncel tutalım o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beslenme diyetetikk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık sınavları zor olur hazırlıkta kolay değildir pek yeni dişçilerin ve tıpçıların şimdiden haberleri olsun
    hoşgeldiniz tıp ve diş için konuşuyorum bence çok doğru bir tercih yaptınız puanları her sene çok yükseliyor
  • Kaydımı yaptırdım bu gün Yavaş yavaş okul zamanı geliyor.

• Servis hakkında bilgisi olan var mı ? birde bizde oryantasyon var mı? kayıtta kadın bana bahsetmedi ama hukuk kazanan bir arkadaşın var gibi konuştu merak ettim
  • Umduğunuz gibi olur okul inşallah.Kampüs hayatı filan da beklemeyin.

• doğuştannicksiz kullanıcısına yanıt
    Kavacık kampüsü güzel gözüküyordu ama neden öyle dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluscu

Kavacık kampüsü güzel gözüküyordu ama neden öyle dediniz ?

20 gün sonra anlarsınız
  • bizim unkapanında kampüs yok alan dar nasıl bir eğitim göreceğiz merak ediyorum tek iyi yönü her tarafa yakın olması
  • bu arada kavacık kampüsünü daha görmedim ama inşaat halinde sanırım facedeki medipol grubun fotograflarından öyle görünüyordu
  • Kavacık kampüsüne 1 ay önce gittim. Ben gittiğimde binanın içinde çalışma devam ediyordu. Ne çalışması yaptıklarını tam anlamadım. Derslikler ve diğer alanlar hazır gibi görünüyordu. Dışarıda çevre düzenlemesinin büyük kısmı tamamlanmıştı. Sadece bir takım yerlerde molozlar vardı. Öğrenciler için dinlenebilecek yerler, sahalar filan yapılmıştı. Bu kampüs hem şehrin merkezine yakın, hemde apartman değil. Kampüs hayatı yaşanmasına karşı olan ne varmış anlamadım.
  • Eczacilik fakültesinin ders programına baktım. Neler düşünüyorsunuz programlarımız hakkında ? Bizim cuma gunü ders gözükmüyor bu konuda fikri olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buluscu B kullanıcısına yanıt
    cuma gününüz tatil işte.ayrıca çok rahat bir senedir ilk sene.devam zorunluluğu olan derste çok azdır
  • Oho yeni arkadaşlar geliyor iyi iyi

s.yönetimi son sınıftayım
  • Evet arkadaşlar tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum Bize gerekli kitapları falan okul başlayınca mı söyleyecekler ? Yoksa sitesinde dersler bölümünde önerilen kaynaklar var onlar mı alınacak kitap konusu nasıl işliyor bizim üniversitede ?
  • ilk gün oryantasyon var mıymış? ben ftr deyim. pazartesi dersim yok ilk gün gitsem mi acaba? bi de ders programında inkılap edebiyat falan gözükmüyo onlar uzaktan eğitimle mi veriliyo? Son olarak bizim kampüste yemekhane var mı :D Pek var gibi görünmedi de bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vildan1st

ilk gün oryantasyon var mıymış? ben ftr deyim. pazartesi dersim yok ilk gün gitsem mi acaba? bi de ders programında inkılap edebiyat falan gözükmüyo onlar uzaktan eğitimle mi veriliyo? Son olarak bizim kampüste yemekhane var mı :D Pek var gibi görünmedi de bana :D

Kavacık kampüsünde yemekhane var ilk oryanatasyon var dediler ama saat kaçta okulda olmak lazım bilmiyorum. 9 gibi gitmeyi düşünüyorum.
  • buluscu B kullanıcısına yanıt
    Beyler taban puan kac ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.