aracım 2023 1.3 tce edc megane 4 faz 2. aracım her durduğumda 20-45 sn arası fan açıyor bu normal mi |
megane 1.3 tce 2023 sürekli fan açması
-
-
Normal olduğunu sanmıyorum 4aydir sahibim dediğiniz olay 1 kez oldu. Su seviyesini kontrol edebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ikinci araç olarak Megane 2 kullanıyorum. 15 yılda bir kere fan açtığını görmedim :)
Sizinkinin hiç açmaması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Nisan 2023; 10:42:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1.3 motorlu clioda fan açtığını gördüm bir kaç kere. Ben anormal olduğunu düşünmüyorum. Sıkıştırma oranı yüksek motorlar. Soğutma için ekstra desteğe ihtiyaç duyabilir. Bu fan açma işi neden her zaman kötü yorumlanıyor anlamış değilim.
-
1.0 tce ler daha esnek ve geç ısınıp çabuk soğuyor 1.3 tce çok farklı bir motor işleyiş olarak bence bilerek yapılmıştır o soğutma işlemi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalorifer peteği tıkanmış olabilir su devirdaim yeterli değilse sürekli fan açar.
Senin Megane dizeldir, bu turbo benzin.
1.3 Tce değil ama 0.9 Tce kullanıyorum 3 senede hiç fan açtığını duymadım. Yer Antalya çöl sıcakları.
Açıyo ama duyulmuyosa da bilmiyorum
Yok benzinli 1.6 110hp. Privilege.
Sıfır aldım. İkinci araç olarak eşek niyetine biniyorum yıllardır. Bir kere bile fan sesi gelmemiştir.Yer Fethiye, ne sıcakları bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Nisan 2023; 21:17:53 >
Hayatımda 1.3 tce kadar hızlı ısınan motor görmedim kar yağarken bile rölanti devrine geliyor hemen demekki soğutma sorunu yaşasa direk eriyip gidecek bu motor
araç daha 200 kmde ve su seviyesi düzgün kaçak vs göremedim dün araca indim su kapağını açtım (araç soğukken) kapak basınçlı attı kendini bu bir şeyin işareti olabilir mi ya da ben mi kafama takıyorum fan açma işlemi vs normal mi
-
su seviyesi tam ve kaçak göremedim insallah normaldir
-
sorunu nasıl çözdünüz acaba fan sorununu hende yaşadım su yerli yerinde 1 kere açtı henüz fakat 10 dk sürdü araç 18 binde yeni aldım ve kafama çok taktım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
200km'de araç, bir problem olacağını zannetmiyorum. kapak basınçlı atar normal. su seviyesi yerindeyse ve hararet seviyeniz seyir halindeyken normal sınırlar içerisindeyse bir problem olmaz. klima açık kullanıyorsanız bu yüzden fan sesi duyuyor olabilirsiniz. özellikle araç durunca fan sesi geliyor demişsiniz, muhtemelen klimadır.
Benzer içerikler
- pembe köpük yıkama nerede ankara
- arabanın su hortumu patladı ne yapmalıyım
- trafik cezası fotoğraf isteme
- hybrid araba kullanıcı yorumları
- elantra hangi segment
- lexus lbx teknik özellikleri
- adac testi geçen oto koltukları
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- telegram indirim kanalları
- chery fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X