Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.032
Cevap
139
Favori
3.071.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar megane 2 aut. donanım aracıma cd-mp3 player taktırmak istiyorum..
    alternatifler
    1)orjinal kaset çaları söktürüp gene orjinal megane cd çaları taktırmak verim alabilir miyim bilmiyorum
    2)şu anki teybe 6 lı cd changer taktırmak
    3)kaset çalar adaptörlü mp3 player kullanmak..bu seçeneğin şansı az kablo görmeyi sevmiyorum..
    4)teybin altındaki boş bölmeye başka bir cd mp3 player taktırmak

sizce en mantıklı olan hangisi
  • Hemen yanıtlayalım,

1.verim alırsın sorun cıkmıyor bunlarda, cok taktırdım ben :))
    2.Daha maliyetli ama daha mantıklı hem kasetcalar hem cd changer'ın olur
    3.garantili bir islem degil yaptırdıgın yer onemli kablo olayında haklısın, bi de direksiyondan kumanda devre dışı kalır o zaman
    4.yine markası ve takılan yer cok onemli gerekirse aygıtı yetkili servise gotur taksınlar, hic degilse iscilik konusunda sorunun olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

arkadaşlar megane 2 aut. donanım aracıma cd-mp3 player taktırmak istiyorum..
    alternatifler
    1)orjinal kaset çaları söktürüp gene orjinal megane cd çaları taktırmak verim alabilir miyim bilmiyorum
    2)şu anki teybe 6 lı cd changer taktırmak
    3)kaset çalar adaptörlü mp3 player kullanmak..bu seçeneğin şansı az kablo görmeyi sevmiyorum..
    4)teybin altındaki boş bölmeye başka bir cd mp3 player taktırmak

sizce en mantıklı olan hangisi

• öncelikle cevabın için teşekkürler..verdiğin cevaplar doğrultusunda 1. ve 4. alternatifler aklıma yattı..

ilk olarak orjinal megane cd çalarında mp3 var mı bilmiyorum...bu cd çaların maliyeti ne kadar olur yaklaşık olarak servise söylesem getirebilirler mi? yoksa benim mi bulmam lazım ? direksiyon kumandasını kullanırım dimi orjinalini taktırsam...

4. secenekte ise direksiyondan kumandayı kullanabilirmiyim? sony gt serisini düşünüyorum da...
  • selam arkadaşlar,

izmir-çeşme otobanında 1.4 megane sedanla 4 yetişkin klima açık (araç 3000 km de) 230 km hız yaptım bana söyleseler inanmazdım ama kendim bizzat yaşadım. hız yapmayı eskiden çok severdim fakat artık yavaş gitmek hem daha güvenli hemde ekonomik. kimseye hız yapamasını tavsiye etmiyorum.ama insanların aklı başına geç geliyor . bu arada hız olayını yazmamdaki amaç olmaz diyenlere cevap olsun diye yalan söyleyen kendini kandırır.
    araç kalkışlarda biraz hantal ve klimada etkiliyor . kullanan arkadaş varsa bu sorunu nasıl ve nerden çözebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Rica ederim, orijinal olmayan hicbir aygıtta direksiyondan kumandayı kullanma sansin olmuyor maalesef. MP3 player, makyajla birlikte eklendi megane urun gamına, daha dogrusu clio III ile geldi mono-CD playerda, megane'daki sadece changer icin gecerli Pack Executive dahilinde... bu nedenle yedek parcada mp3 uyumlu olanını ozellikle istemen faydalı olacaktır. servis yardımcı olacaktır elbette... 650-700 yanılmıyorsam. Changer ise on konsol icin yaklasik 1500, bagaja montajda 750 civarı, ortalama fiyat veriyorum artmıs olabilir ben en son taktırdıgımdan beri :))

quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

öncelikle cevabın için teşekkürler..verdiğin cevaplar doğrultusunda 1. ve 4. alternatifler aklıma yattı..

ilk olarak orjinal megane cd çalarında mp3 var mı bilmiyorum...bu cd çaların maliyeti ne kadar olur yaklaşık olarak servise söylesem getirebilirler mi? yoksa benim mi bulmam lazım ? direksiyon kumandasını kullanırım dimi orjinalini taktırsam...

4. secenekte ise direksiyondan kumandayı kullanabilirmiyim? sony gt serisini düşünüyorum da...

• www.gittigidiyor.com
    GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2362609

bu cd çalarda işimi görür gibi...mp3 çok önemli değil benim için
    tabii tanıdığım bir renault parçacısı var ona soracam kaça getirtebilirim diye
  • Ok, fiyat aldıktan sonra bana donus yap, bi de ben fiyat alayım belki yardımım dokunur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkimake

Ok, fiyat aldıktan sonra bana donus yap, bi de ben fiyat alayım belki yardımım dokunur...
    teşşekkür ederim.. fiyat alayım burdayım...
  • Rica ederim lafı olmaz, haber bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

quote:

Orjinalden alıntı: mbfatih

quote:

Orjinalden alıntı: alim_

Shell, Opet, BP, Total'den eurodiesel aldım. Performans olarak bir fark hissetmedim ama ses düzeyinde değişiklik oluyor gibi. Özellikle Opet'inki çok gürültülü geldi bana. Bunların dışında genellikle Total'den alıyorum. Şimdilik bir sorun yok.

shell araç canavar gibi çalışıyor gücü hissediyorsun

opet araba traktöre dönüyor bunun yanında da daha fazla yakıyor sanırım pompacıdan kaynaklanmakta

bp subesine göre degişiyor

total : aldıgın yere dikkat et dod dan almaya çalış çünkü uzun yolda 90 kuruş yakıyor ( en az yakan total en iyi çekiş shell )

benim arkadaşımın bp istasyonu var. bana söyledigine göre mazot geldigi zaman içine inceltici bi sıvı döküyoruz dedi. mazotu inceltmesi için. burada da bp den alınca araba daha çok yakıyo...bende zaten shell den şaşmıyorum kolay kolay.

sende bi karar ver be bi forumda bana alpet al çok kral diyon buraya geliyon shell diyon bizimi yiyon ne yapıyon anlamadım ki kardeşim mustafa yakacan bizim getz in başını hayır yani bi getzi geçemedim diyemi yapıyon bunu anlamadım ondan sa eğer bundan sonra yol veririm sana geçersin canım bu kadar sıkılma yani

• Sayın Alkimake,

Yanlış anlamadıysam bir Reanult servisinde çalışıyorsunuz. Bu nedenle bakım km.leri konusunda en doğru bilgiyi sizden alabileceğimi düşünüyorum. Dizel Megane'ların bakım km.si kaçtır. Benim aracım 2006 model (makyajlı) 10000 km.de bakıma geleceğim söylendi. Ancak bazı dizel Megane sahiplerinin 15000 km.de bakıma gittiklerini duydum. Tüm dizel Megane 2.lerin bakım km.leri 10000 midir yoksa önceki versiyonlarda 15000 olan var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Rica ederim lafı olmaz, haber bekliyorum

Sayın Alkimake
    bendeki expression(megane)a digital klima taktırabilirmiyim maliyeti ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 24 Temmuz 2006; 15:06:39 >
  • 2006 dan sonra 10000 e aldılar periyodik bakımları benimki 2005 15000 de götürdüm,200 milyorda üzerine bayıldık geldik
    birkaç ufak arıza halledildi,filtreler değiştirildi,yağ değiştirildi vs... balatalar sağlammış.
    quote:

Sayın Alkimake,

Yanlış anlamadıysam bir Reanult servisinde çalışıyorsunuz. Bu nedenle bakım km.leri konusunda en doğru bilgiyi sizden alabileceğimi düşünüyorum. Dizel Megane'ların bakım km.si kaçtır. Benim aracım 2006 model (makyajlı) 10000 km.de bakıma geleceğim söylendi. Ancak bazı dizel Megane sahiplerinin 15000 km.de bakıma gittiklerini duydum. Tüm dizel Megane 2.lerin bakım km.leri 10000 midir yoksa önceki versiyonlarda 15000 olan var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 24 Temmuz 2006; 16:25:00 >

• Hemen acıklık getireyim olaya, eskiden bakım periyodları farklıydı, bu nedenle musteriden musteriye farklılık olabilir... Guncel bilgiyi vereyim size, 01.01.2006'dan itibaren alınan araclar icin gecerlidir...

Tum dizel araclarımız (Master haric) 10.000km veya 1 yıl
    Tum benzinli araclarımız (RS hariç) 15.000 km veya 1 yıl

quote:

Sayın Alkimake,

Teşekkürler.

• Taktırabilirsin tabi ki ama maliyetini yarın verebilirim guncel fiyat ne oldu bilmiyorum valla, ben genelde konfor paketle satıyorum daha ucuza geliyo :)

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Sayın Alkimake
  • O zaman tesisat, sensör bir de yazılımın o kısmının açılması gerekiyor galiba. Bunlar yapılırsa çalışma ihtimali yüksek görünüyor.

quote:

Dış ısı göstergesi sensörü sol dikiz aynasının altında bulunuyor normalde, ancak sensörün takılması yeterli değil, bildiğim kadarıyla tesisat bulunmadığı için takmıyorlar, bizim servise simdiye dek boyle bi talep gelmedi ama bi sorarim olmazsa

• quote:

Taktırabilirsin tabi ki ama maliyetini yarın verebilirim guncel fiyat ne oldu bilmiyorum valla, ben genelde konfor paketle satıyorum daha ucuza geliyo :)

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Sayın Alkimake

bendeki arac 5 aylık yani yeni değil.
    sonradan konfor paket olmuyor biliyordum
    aslında olursa benim için daha iyi olur hem jantlarda değişmiş olur

• Yok sonradan konfor peket adı altında eklenemiyor zaten ben ilk etapta paketli satmaktan bahsettim :)))
  • quote:

Yok sonradan konfor peket adı altında eklenemiyor zaten ben ilk etapta paketli satmaktan bahsettim :)))

yani şimdi digital klima taktıramazmıyım
  • Alkimake ve Stuka teşekkürler.

Yani 2006'dan önce alınan dizel araçlar 15000 km.de bakıma giderken biz 10000km.de gideceğiz. Bunun nedeni hakkında da bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.