Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam özür dilerim ama sormak istiyorum,

Bu kadar parayı sonucu ne olacağı belli olmayan bir araca neden bağlıyorsunuz anlamadım. Tamam modifiye iyi hoş birşey de; sizinkisi modife değil bence. Alt paketi aracı üst pakete çeviriyorsunuz. Harcayacağınız paranın yarısını araç alırken ekleseydiniz, privilege paket alabilirdiniz bence. Ayrıca halen geç kalmış sayılmazsınız. Satın bunu, alın bir privilege. Modifiye yapacaksanız ona yapın. Alçaltın, yükseltin, ne bileyim spoiler takın, ses sistemi kurun felan fıstık. Aracın orjinalinde olmayan far sensörüydü, hız sabitleyiciydi felan filan eklemek iyi de, kullanımıda pek sağlıklı olmaz zaten. Ayrıca bunun sonu yok, karartmalı dikizden sonra, yan aynaları otomatik yapmak istersin, açılır kapanır yapmak istersin, arka camlar otomatik olsun istersin, ohooo. Bence zamanınızı boş yere harcıyorsunuz. Bu benim yorumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Maalesef, malzeme en ufak bir kiri tutuyor, plastik kapı döşemelerinde nereden geldiğini anlamadığım kirler oluyor, bu malzeme 2 ay sonra kendini belli edecek, potluklar, kırışıklar olacak mı, bakacağız, olacak gibi geliyor bana, yine de bekleyip görmek lazım, malzemenin kaliteli olmadığını düşünüyorum, montajı yapan yere de haksızlık etmek istemiyorum, o yüzden yorumlarımı en son yazdım,ayrıca kapı döşemeleri çok pastel duruyor, kapı döşemesindeki renk ve görüntü hoşuma gitmiyor, buraya ne yapılabilir, fikri olan arkadaş var mı, yazarsa iyi olacak.

Teybin konsolunu uyduramam, çünkü araç otantik, orjinalinde bej konsol yok, ancak boyanarak olur. El frenin olduğu konsol zaten bej rengi. Kapıların plastiklerini değiştireceğim bej olanlar ile orta direkler dahil. Araçta hız sabitleyici var, yapıldı.

Otomatik kararan dikiz aynası nasıl yapılıyor, yazarsanız o da aklımda, yağmur ve far sensörü de, bunların nasıl olacağını yazarsanız yaptiracagim araç bende kalmaya devam ettigi surece.

Yorum için teşekkürler.

Hız sabitleyici yi nerede kaça yaptirdiniz. Otantiklerde ön hazırlık yok diye biliyorum.
    Nasıl yaptılar merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 24 Eylül 2018; 20:34:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Bu kadar parayı sonucu ne olacağı belli olmayan bir araca neden bağlıyorsunuz anlamadım. Tamam modifiye iyi hoş birşey de; sizinkisi modife değil bence. Alt paketi aracı üst pakete çeviriyorsunuz. Harcayacağınız paranın yarısını araç alırken ekleseydiniz, privilege paket alabilirdiniz bence. Ayrıca halen geç kalmış sayılmazsınız. Satın bunu, alın bir privilege. Modifiye yapacaksanız ona yapın. Alçaltın, yükseltin, ne bileyim spoiler takın, ses sistemi kurun felan fıstık. Aracın orjinalinde olmayan far sensörüydü, hız sabitleyiciydi felan filan eklemek iyi de, kullanımıda pek sağlıklı olmaz zaten. Ayrıca bunun sonu yok, karartmalı dikizden sonra, yan aynaları otomatik yapmak istersin, açılır kapanır yapmak istersin, arka camlar otomatik olsun istersin, ohooo. Bence zamanınızı boş yere harcıyorsunuz. Bu benim yorumum
    Evet, bu da dogru. Araci ilana cikacagim, bir muddet para harcamadan binmek en dogrusu gibi. Yagmur far sensoru cok tutmuyor zaten, ama biraz beklemek en dogrusu olacak gibi

Yorum cok dogru, hic baslamamak en dogrusuydu aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Eylül 2018; 20:46:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Maalesef, malzeme en ufak bir kiri tutuyor, plastik kapı döşemelerinde nereden geldiğini anlamadığım kirler oluyor, bu malzeme 2 ay sonra kendini belli edecek, potluklar, kırışıklar olacak mı, bakacağız, olacak gibi geliyor bana, yine de bekleyip görmek lazım, malzemenin kaliteli olmadığını düşünüyorum, montajı yapan yere de haksızlık etmek istemiyorum, o yüzden yorumlarımı en son yazdım,ayrıca kapı döşemeleri çok pastel duruyor, kapı döşemesindeki renk ve görüntü hoşuma gitmiyor, buraya ne yapılabilir, fikri olan arkadaş var mı, yazarsa iyi olacak.

Teybin konsolunu uyduramam, çünkü araç otantik, orjinalinde bej konsol yok, ancak boyanarak olur. El frenin olduğu konsol zaten bej rengi. Kapıların plastiklerini değiştireceğim bej olanlar ile orta direkler dahil. Araçta hız sabitleyici var, yapıldı.

Otomatik kararan dikiz aynası nasıl yapılıyor, yazarsanız o da aklımda, yağmur ve far sensörü de, bunların nasıl olacağını yazarsanız yaptiracagim araç bende kalmaya devam ettigi surece.

Yorum için teşekkürler.

Hız sabitleyici yi nerede kaça yaptirdiniz. Otantiklerde ön hazırlık yok diye biliyorum.
    Nasıl yaptılar merak ettim.

Alıntıları Göster
    Bursada bir arkadas yapiyor, parcalari siz alirsaniz 180 200 TL ye hallediyor ve orjinalinin aynisi oluyor.

• quote:

Çok haklı. Bence de eğer masraf yapmak istiyorsan sat dinamik ya da privilege al onlara yap en azından satarken bakımlı diye ederi olur. Hala geç kalmamışsın. Bu halde araban ne ederse sunrof taksan da far, yağmur sensörü taksan da aynı para edecek. Ha ben en az 4-5 yıl binerim diyorsan bir şey diyemem

• geng G kullanıcısına yanıt
    Hobinize engel olmak istemem ama bence bu yapacağınız çok daha mantıklı olur hocam. Sanrufdan bahsediyorsunuz mesala. Sonradan yapılan sanruf ne kadar sağlıklı çalışabilir ki? Yağmur alır, açılır kapanmaz felan. Bu işler riskli. Baksanıza, basit bir döşemede bile istediğinizi elde edememişsiniz. Benim araç privilege hocam. Bu dediklerinizin hepsi var. Modifiye olarak ses sistemi taktırdım, amerikan park taktırdım. Farlar zaten mercekli zenon. Süper oldu. Elim sıkışık olmasa bende ekstra şeyler yaptırmak istiyorum, ama şuan gidermem gereken arızalarını bile erteliyorum maalesef :)

• Arkadaslar mesele para ya da arac degil. Bu arac aslinda yedek araba olacak, asil arac degil.Deri dosemeden sonra anlamsiz olacagini dusunmeye basladim, evet istedigimi elde edemedim, aynen oyle oldu, bu da biraz moralimi bozdu acikcasi

Bu araci ilana cikabilirim de cikmayabilirim de, bakalim, uzun sure arac kullanmiyorum, bu araci da daga tasa surelim, binerken de zevk alalim, omurluk olsun diye almistik ama kendime hic guvenmiyorum. Araci satarsam Megane 2 almam, asla ayni markayi iki defa almamak gibi bir huyum var, muhtemelen tek arac ile devam ederiz yolumuza.

Aciksozluyumdur, acik sozlu yazani da takdir ederim, hobime kimse engel olmuyor, aslinda ben de dusunuyordum bunu, ozellikle deri dosemeden sonra iyice anlamsiz gelmeye basladi, sizler de yazinca surec biraz daha hizlandi.

Bu araca birkac ay hicbir harcama yapmadan binmeye devam etmek en dogrusu olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Eylül 2018; 21:55:50 >
  • quote:

Arkadaslar mesele para ya da arac degil. Bu arac aslinda yedek araba olacak, asil arac degil.Deri dosemeden sonra anlamsiz olacagini dusunmeye basladim, evet istedigimi elde edemedim, aynen oyle oldu, bu da biraz moralimi bozdu acikcasi

Bu araci ilana cikabilirim de cikmayabilirim de, bakalim, uzun sure arac kullanmiyorum, bu araci da daga tasa surelim, binerken de zevk alalim, omurluk olsun diye almistik ama kendime hic guvenmiyorum. Araci satarsam Megane 2 almam, asla ayni markayi iki defa almamak gibi bir huyum var, muhtemelen tek arac ile devam ederiz yolumuza.

Aciksozluyumdur, acik sozlu yazani da takdir ederim, hobime kimse engel olmuyor, aslinda ben de dusunuyordum bunu, ozellikle deri dosemeden sonra iyice anlamsiz gelmeye basladi, sizler de yazinca surec biraz daha hizlandi.

Bu araca birkac ay hicbir harcama yapmadan binmeye devam etmek en dogrusu olacak gibi.
    Ya sen ne bakıyorsun millete? Önemli olan senin beyenip hoşlanman. Aracın içinde olacak kişi sensin. Senin araç benim 2006 lacivert aracımdan dan daha güzel görünüyor ona bakarsan.

Merak ettim bursada yapan arkadaşı. Nasıl iletişime geçebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamün aleyküm. Megane 2 aracımın sağ farı yanmıyor. Mercekli zenom farlar. Bunların ampülü d2s mi oluyor. Bende bir philips zenon kit takımı var. Bunun ampülleri aracıma uyar mı nasıl öğrenebilirim?

edit: bendeki zenon set linkteki ürün.
    www.otocity.com
    Philips H7 4300K Xenon HID Conversion Kit Aksesuar ve Tuning - Ayd�nlatma - Xenon Set Conversion Kit Otocity - Oto Yedek Par�a 7/24
    http://www.otocity.com/Philips-H7-4300K-Xenon-HID-Conversion-Kit_UD5243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 2 Ekim 2018; 21:45:31 >

Hız sabitleyici ile ilgili bende iletişim bilgilerini rica edebilirmiyim

• Arkadaslar, bu basligi cok az takip ediyorum artik.

Hiz sabitleyici dusunen arkadaslar ozelden yazsinlar, ilgili arkadasin cep telefonunu vereyim ozelden, buradan yazmak dogru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 6 Ekim 2018; 21:19:54 >
  • quote:

Selamün aleyküm. Megane 2 aracımın sağ farı yanmıyor. Mercekli zenom farlar. Bunların ampülü d2s mi oluyor. Bende bir philips zenon kit takımı var. Bunun ampülleri aracıma uyar mı nasıl öğrenebilirim?

edit: bendeki zenon set linkteki ürün.
    http://www.otocity.com/Philips-H7-4300K-Xenon-HID-Conversion-Kit_UD5243
    H7 ler uygun diye biliyorum, birkac ay once 300 TL ye taktirdim Ankarada, elektrikci arkadas takti, kisa ve uzun led xenon oldu, cok iyi aydinlatiyor, goz alma durumu da yok, buna ozellikle dikkat ettim takarken, kimseyi rahatsiz etmeye hakkimiz yok.

Ben memnunum, sanirim H7 taktilar, sizinki H7 ise olmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 6 Ekim 2018; 21:31:31 >

• Arkadaşlar 2008 model megane 2 aracımda çukurdan geçerken sağ ön takımdan ses geliyodu. Amortisör takozu dışında gerekli bütün parçaları değiştirmiştim rot başı rot kolu gibi. Ses kesilmedi bugün farklı bi ustaya sordum takozdan dedi megane 2lerin geneli böyle onu değiştir dedi. Siz ne düşünüyosunuz başına gelen varmı? Bakmadan etmeden takoz demek ne kadar mantıklı hem

• Red-Label R kullanıcısına yanıt
    Viraj demir lastiklerini ve Z rotu kollarını değiştir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Birkaç hafta önce 2006 sportway megane 2 satın aldım. Aracı aldığımda aracın üzerinde piyasada 50-100 liraya satılan teyp vardı. Orijinal teybini farklı biryerden temin ettim. Taktırmak için elektrikçiye gittiğimde direksiyon ve bilgi ekranının kablolarının kesik olduğunu ve söketlerinin olmadığını gördük. Tabi orijinal teybi bağlatamadık. Elektrikçi soketleri bulmamı veya farklı bir megane aracın bulup o aracın tesisatına bakarak hangi renk kablonun nereye girmesi gerektiğine bakarak Leh’im yaparak bağlanabileceğini söyledi.

Ekran kablosu kesik olduğu için orijinal teybin kodunu giremiyorum ve tabi direksiyon kumandasıdam çalışmıyor.

Bunun bir tablosu varmıdır veya elinde detaylı resim temin edebilirmişiz.

Mevcut halinin resimlerini ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Black -- 20 Kasım 2018; 20:19:5 >

• Merhaba Megane 2 kullanıcıları,

Megane 2 benzinli 1.6 16V aracın rölantide stop etmesi, vites geçişlerinde titreme/tekleme gibi olmasının sorunu nedir acaba yardımcı olur musunuz

konu çok uzun hepsini tarayamadım, kısa bir arama yaptım ama boğaz kelebeği ile alakalı olduğu yazılmış

• ACİLLL... meraba. forumun ilgili kisimlarina baktim net bilgi bulamadim. foruma yeni uye oldum. aracim 2006 model 1.6 16v k4m motor megane 2 sportway. triger eksantrik yagli kasnagi, bobin ve bujiler degisti. map sensöru de degisti. manyetik volan sensoru de degisti. sorun devam ediyor. aractaki sorun genelde motor sogukken fazla hissediliyor. rolanti 600-800 arasinda yavasca dalgalaniyor ve motor biraz gurultulu calisiyor. ayrica hizlanmalarda arac tekliyor güc dusmesi var. yakit tuketimi sehir ici 14 litreyi buluyor. sorun benzin ve lpg de de ayni. bogaz kelebegi ve manifold temizlendi. adaptasyon henuz yaptirmadim. adaptasyon bahsettigim durumlara yol acar mi? eksantirk sensoru buna neden olur mu? sorun nedir? acill yardim edin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuncerD -- 29 Kasım 2018; 0:56:3 >
  • TuncerD T kullanıcısına yanıt
    Bobinler. Onlara baktirdin mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    bobinler bujiler map sensoru volan dislisindeki manyetik sensor bunlara bakildi. bogaz kelebegi temizlendi. sorun bulunamadi. bogaz kelebegi adaptasyonu yapilmadi boyle birsey var mi ? bazilari arac kendi otomatik yapar diyor? veya eksantrik sensorunden olabilir mi? arac stop etmiyor. titresimli calisiyor. ara hizlanmasi yavas gaza tepkisi cok gec. ve hizlanirken hafif tekliyor. guc kaybi var. ayrica cok fazla yakiyor sehir ici 15 litre. benzin lpg farketmiyor sorun ayni. acil yardim lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuncerD -- 29 Kasım 2018; 0:54:0 >
  • 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.