Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmza için size kıyak logo beğenen kopyala yapıştır yapabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

İmza için size kıyak logo beğenen kopyala yapıştır yapabilir.

/>

ellerine saglik

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

İmza için size kıyak logo beğenen kopyala yapıştır yapabilir.

/>

eyw. sesimi duyup gelmiş şeklin olurum saol hocammm
  • arkadaşlar imzamız bnm imzam gibi olcak ve bunu imza olarak kullanmak için profilimden imza kısmına aşagıdaki yazıyı kopyalayıp yapıştırmanız yeterli

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_23878753/tm.htm][image]http://img519.imageshack.us/img519/2681/mgn2ky21wk0.gif[/image][/link]

hadi hayırlı ugurlu olsun kulübü artık resmen kurmuş bulunuyoruz artık imzamızda var hadi eklein looo
  • arkadaşlar meganın 3 serisi için ne düşünüyorsunuz?aracımı yenileceğim sırf 3 serisi için beklemedeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

arkadaşlar meganın 3 serisi için ne düşünüyorsunuz?aracımı yenileceğim sırf 3 serisi için beklemedeyim

iç kalitesi baya artacak die tahmin ediorum bkn:laguna III tipi içinse şuan için fotolardan coupe sinin tipi çok sportif ama aynı şeyi hb i diyemiceğim sedanı beklemek lazım die düşünüorum
  • Benide üyeliğe dahil ederseniz sevinirim arkadaşlarım
    Aracım resimde ve imzamda görüldüğü gibidir.
    Bu arada resim koydum çünkü bazı arkadaşlar koyalım demişler ben İLK olayım dedim

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

MEGANE II KULÜBÜ(100+)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makifozcan -- 17 Haziran 2008; 0:32:42 >

• buda benim aracım

MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • ben bu resim yükleme işini beceremiyorum nasıl yüklüyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

ben bu resim yükleme işini beceremiyorum nasıl yüklüyoruz arkadaşlar?

Öncelikle foto yu aşagıda ki linke girip küçült me yap daha sonra o foto ya tıkla farklı kaydet yapıp klasöre at daha sonra foruma ekleyebilirsin.

http://imageshack.us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 17 Haziran 2008; 11:29:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

ben bu resim yükleme işini beceremiyorum nasıl yüklüyoruz arkadaşlar?

Öncelikle foto yu aşagıda ki linke girip küçült me yap daha sonra o foto ya tıkla farklı kaydet yapıp klasöre at daha sonra foruma ekleyebilirsin.

http://imageshack.us/

söylediğinizi yaptım klasöre attım ama foruma ekleyemedim önceden biliyordum unutmuşum image tıklayıp ikisinin arasına yapıştırıyorduk böyle değil miydi?bunuda yaptım olmadı ama

• 2. resim

MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • hocam bensiz olurmu benide ekle rica ederim.
  • dogus ve makif ekledim ikinizde hoşeldiniz imzamızı da eklerseniz tam anlamıyla aramıza katılmış olursunuz
  • arkadaşlar tekirdağda ikamet ediyorum bugün istanbula gidip geldim.döndüğümde aracı evin önüne park ederken sol ön kapıdaki krom kaplama kapı kilidinin kapağı düşmüş bunun serviste satılma ihtimali var mı?yani küçük bir parça varmıdır?saat:19 dan sonra geldiğim için servisede soramadım.gördüğümden beri içim içimi yiğiyo
  • serviste tabi bulursun yok bile sipraiş ederler 1 hafta sonra gelir kapağın bu arada megane ailesi gittikçe büyüyor
  • buda bir hatıram

MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • Bende bir megane II kullanıcısıyım ama zaten megane II bölümümüz vardı ve gerekli paylaşımlar orada yapılıyordu.Neden direk bölümü kulübe çevirmediniz.Yanlış anlaşılmasın logosuyla üyeleriyle kaliteli bir grup kurmuşsunuz ama bölünmelere ve dağınıklığa neden olacaktır.
  • Camdan balıklara yem mi atıyorsun Aracın sağ tarafını iyi fotomontajlayamamışsın ama olsun iyi düşünmüşsün resmi. Şimdi sen kaleyede arabayla çıkmışsındır
    quote:

Orjinalden alıntı: triger
    buda bir hatıram
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.