Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: makifozcan

Yapma yahu bende antep-dicle den aldıydım. Ama senin plaka 01 ben adanadasın diye düşünmüştüm.
    Bana da angora bej dedi de bana pek mantıklı gelmedi. Araç gri çünkü daha sağlam bir açıklaması olmalı bunun
    quote:

Orjinalden alıntı: meganizm
    Ben aracı antep imam kayalıdan aldım.Satış sorumlusu angora bej dedi.

Antep güzel bir rakam verdi o yüzden aldım.Faturada bej yazıyor.Kendi arasında isimler verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 24 Haziran 2008; 14:53:30 >

• Aracın rengi ışığa göre değişiyor ve ayrıca gri gözüktüğü zamanda bile grinin bir koyu tonu gibi gözüküyor. akşam ışığında bakıldığında ise angora bejinin bej özelliğini görebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

quote:

Sayın kulüb üyeleri bu yaz tatili için nerelere gitmeyi planlıyorsunuz.

....................................M E G A N E II LERLE..................................

agustosun son haftası istanbul,adana,mersin,kırşehir,tekrar mersin,antalya,ısparta,izmir,çanakkale,son olarak tekirdağ

Adanada nere ye geliyorsunuz.

hanımın akrabaları tarsusta oturuyor.adanaya asmaaltı veya hasan ustaya yemeğe(genelde gezmeye geliyoruz tarsustan)

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

Aracın rengi ışığa göre değişiyor ve ayrıca gri gözüktüğü zamanda bile grinin bir koyu tonu gibi gözüküyor. akşam ışığında bakıldığında ise angora bejinin bej özelliğini görebilirsiniz

• arkadaşlar ben tatile kaçtım şuanda bir arkadaşın evinden yazıyorum 1 aya yakın yokum hepinize iyi günler diliyorum kendinize iyi bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

arkadaşlar ben tatile kaçtım şuanda bir arkadaşın evinden yazıyorum 1 aya yakın yokum hepinize iyi günler diliyorum kendinize iyi bakın...

Ne lan bu hayatın tatil.....Nasıl adamsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

arkadaşlar ben tatile kaçtım şuanda bir arkadaşın evinden yazıyorum 1 aya yakın yokum hepinize iyi günler diliyorum kendinize iyi bakın...

İyi tatiller. biz daha çıkamadık ya İstanbul'da pinekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

Yapma yahu bende antep-dicle den aldıydım. Ama senin plaka 01 ben adanadasın diye düşünmüştüm.
    Bana da angora bej dedi de bana pek mantıklı gelmedi. Araç gri çünkü daha sağlam bir açıklaması olmalı bunun
    quote:

Ben aracı antep imam kayalıdan aldım.Satış sorumlusu angora bej dedi.

bej o renk zaten hocam kahverengiye bakan tuhaf bi renk iste ama bakınca rahat bu araba gri de denilebilir benim ruhsattada bej yazıyor. kumsal bej var bide o baya bi kahverengi görünümlü.

• kumsal bej

MEGANE II KULÜBÜ(100+)
  • |_-0zZie-_| Birader kulübü kurduk ama yaz oldugu için HIŞMA ugradı hayırlısı bakalım.
  • memt sorma yaw yaza denk geldi bizde girmesk giren yok kışa canlanır inşallah
  • bide tüm üyelerden ricam şu logomuzu eklein imzanıza yaw olmuo böle birlikte oldugumuz belli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

memt sorma yaw yaza denk geldi bizde girmesk giren yok kışa canlanır inşallah

|_-0zZie-_| sen nerdesin ankaradamı....Bir türlü msn de karşılaşamadık...
  • bn sni gördm de bi msn de bı baktm çıkmışın bana ole uzun uzun ozzie yazmana memet gerek yok ozy yada ozan ya da özgür desende olr
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

bn sni gördm de bi msn de bı baktm çıkmışın bana ole uzun uzun ozzie yazmana memet gerek yok ozy yada ozan ya da özgür desende olr

Ya işte alışkanlık olmuş ozan kardeş.GRSRZ.
  • benide kulübe eklerseniz sevinirim
    2006 privillage dci kumsal bej
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozzi

benide kulübe eklerseniz sevinirim

ekledim bile hoşgeldin adaş
  • quote:

benide kulübe eklerseniz sevinirim

Hoşgeldiniz nerden katılıyorsunuz aramıza.
  • bodrumdayım, kışın yazmaya çok fırsat bulamıyorum şimdi okullar tatil olunca daha çok foruma katılabiliyorum
  • quote:

bodrumdayım, kışın yazmaya çok fırsat bulamıyorum şimdi okullar tatil olunca daha çok foruma katılabiliyorum

Megane II kulübü de tam tersi yaz gelince yavaşladı.Tekrar hoşgeldiniz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.