Şimdi Ara

megane II OTOMATİK HANGİ LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADŞLAR MRB.2008 MEGANE II OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM.LPG TAktırmak istiyorum SİZCE NE OLABİLİR.KULLANANLAR HANGİ MARKAYI VE ARTILARINI EKSİLERİNİ ANLATIRLARSA SEVİNİRİM.ACABA ATİKER TAKTIRSAM NASIL OLUR SORUN YAŞARMIYIM ATİKER OTOMATİK VİTESLİ MEGANE DA KULLANAN VARSA AÇIKLAMA YAPARLARSA ÇOK SEVİNİRİM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

• 2006 megne 2 hb otomatik aracım vardı zavolli marka lpg vardı her 10 000 de bir servise filtre değişimi harici gitmedim memnumdum.şu an sıfır megane 3 hb aracım var prins silverline lpg kiti taktırdım cok sukur bundan da cok memnunum.
  • O araca taktırmanı tavsiye edebileceğimiz cihazlar lovato akl prins yani italyan cihazlarla daha az problem yaşarsın illa yerli diyorsan aldesa taktırmanı tavsiye edebilirim

zavali de taktırabilirsin ama uzun vadede problem yaşama ihtimalin var bunlar benim görüşlerim özellikle lovato nun smart ını taktırırsan 10 000 km filtre değişimi haricinde gazcı yüzü görmezsin ama unutma lovato taktırırsan illaki ısı müşürüde taktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALOVA OTOGAZ -- 28 Ocak 2013; 14:55:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.